nutencja1 07.12.07, 17:31 poproszę o opinie na jej temat? czy ktos z Was leczy u niej swoje dzieci? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robiw Re: dr mirosz-gniadek 08.12.07, 08:22 Na zwykły katar przepisała dziecku antybiotyk (pomogło leczenie "domowym sposobem") a innym razem jako lek przeciwkaszlowy - Ambrosol działający wykrztuśnie. Jedyna sprawa na plus - bez problemu wystawia skierowania. Generalnie polecam lekarzy z dużym doświadczeniem oddziałowym - oni nie maja tylko przypadków z katarkiem i bólem głowy nie mówiąc już o tym, iż mając dyżury podejmują czasami trudne decyzje. Polecam dr Prus (przyjmuje prywatnie) ostatecznie dr Wociala (prywatnie i przychodnia Mariolka - zwykle zbyt szybki ale wiedzę z pewnością ma), ewentualnie dr Niedźwiedziuk...robiw Odpowiedz Link
nutencja1 Re: dr mirosz-gniadek 08.12.07, 19:46 a moge prosic o namiary na dr prus na mailaz gory dziekuje Odpowiedz Link
annablazejczyk Re: dr mirosz-gniadek 09.12.07, 14:37 A czy ja także mogłabym prosić numer telefonu dr. Prus? Z góry dziękuję! A Odpowiedz Link
marza341 Re: dr mirosz-gniadek 11.02.08, 18:38 Ja jestem innego zdania, gdy moja córeczka (8 miesięcy) dostała wysokiej temperatury to tylko pani Mirosz przyjechała na wizytę. Inni lekarze mimo pieniędzy nie mieli chęci tego zrobić. (wchodziła w grę wizyta prywatna). Leki były trafione, antybiotyków nie przepisuje-chyba że jest taka konieczność. Wizyty kontrolne bezpłatne. A co do dr Wociala....prosze się zastanowić. Ja nie polecam Odpowiedz Link
rossiczka1 Re: dr mirosz-gniadek 16.01.08, 10:14 byłam z córką u niej chyba ze dwa razy i nie do końca ją polecam, na pieluszkowe zapalenie dała nam jakiś loton który nie pomógł. Odpowiedz Link
figolmigol Re: dr mirosz-gniadek 28.01.08, 12:42 Ja z kolei mam bardzo złe doświadczenia z dr Prus,z dr Mirosz-Gniadek dobre. Moje 13- dniowe dziecko trafiło do szpitala z zapaleniem oskrzeli, które rozpoznała dr Mirosz, nie dr Prus, z doświadczeniem szpitalnym. Wszystko zależy od przypadku, podejścia lekarza i rodzica. Choroby u dzieci rozwijają się błyskawicznie, w ciągu 1h stan może zrobić się poważny. Wybór lekarza jest sprawą indywidualną. Odpowiedz Link
gosiasu77 Re: dr mirosz-gniadek 21.02.08, 23:37 witam, o dr. Mirosz leczę swoją małą od 3,5 roku bardzo ją sobie chwalę. Bardzo często korzysta z homeopatii, antybiotyki i inne silniejssze lekarstwa przepisuje dopiero jak nic słabszego nie pomaga. Z daleka omijam za to dr Szkup - dwutygodniowemu maleństwu wmówiła biegunkę, nastraszyła nas odwodnieniem i szpitalem z kroplówkami, a za trzy dni podczas kontroli dr Mirosz uspokoiła nas, że to tylko rezultat picia mleka mamy... Odpowiedz Link