autobusowiczka1 16.02.08, 11:17 Uszkodzony satelita spadnie na ziemie. Jakie moga byc konsekwencje czy myslicie ze ten pozorny spokój w wypowiedziach w mas mediach to zagrywka by nie powodowac paniki czy rzeczywiscie nic sie nie stanie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dialupst Re: SATELITA - MAM OBAWY 16.02.08, 11:43 Daj juz spokoj, wszedzie o tym trabia.W prasie w telewizji i chyba na kazdym forum.Zenada Odpowiedz Link
emeelka Re: SATELITA - MAM OBAWY 16.02.08, 14:45 Autobusowiczko - zajmij się lepiej wywodami na temat podwyżek dla pielęgniarek. Były śmieszniejsze. Odpowiedz Link
rotaar Re: SATELITA - MAM OBAWY 16.02.08, 20:57 tez juz mnie to nudzi. najwiecej panikuje sie chyba w Polsce.... Odpowiedz Link
elutek.ch przestańcie, moze dobrze bedzie.. 18.02.08, 09:08 i szczęśliwie satelita trafi w sejm albo pałac prezydencki :) tylko zabytków szkoda :) Odpowiedz Link
solty5 O!O!O!!!!!!. 18.02.08, 09:35 trudno, pałac się odbuduje ;))) elutek.ch napisała: > i szczęśliwie satelita trafi > w sejm albo pałac prezydencki :) > > tylko zabytków szkoda :) Odpowiedz Link
autobusowiczka1 Re: SATELITA - MAM OBAWY 21.02.08, 19:10 O patrzcie emeelka sie odezwała.Jak zwykle z badziewiasta wypowiedzia A propos podwyzek jak widzisz i słyszysz dopinaja swego.I wcale nie sa wykształciuchami którym tylko i wyłacznie sie nalezy Odpowiedz Link
emeelka Re: SATELITA - MAM OBAWY 21.02.08, 19:54 autobusowiczka1 napisała: > O patrzcie emeelka sie odezwała.Jak zwykle z badziewiasta > wypowiedzia A propos podwyzek jak widzisz i słyszysz dopinaja > swego. Szkoda, ze kosztem pacjentów. Odpowiedz Link
solty5 Sie chyba lubicie!!!! 22.02.08, 13:29 tak sobie rozkosznie gaworzycie. A w ogóle to nie klepać na służbowych komputerach w tym ZoZie tylko chorych pilnować;))) Odpowiedz Link
autobusowiczka1 Re: Sie chyba lubicie!!!! 22.02.08, 18:30 Ato do kogo do mnie czy emeelki? Mysle ze nie do mnie bo ja nie pracuje w Zozie Odpowiedz Link