betty08803 28.02.08, 11:31 Od dośc dawna poszukuje szkoły tańca lub jakiś kursów. Gdzie można zapisać się w Mińsku na taki kurs? Czy ma ktoś doświadczenia z uczestnictwa w takim kursie?? ps. wiem że w Pałacu jest kurs- jak tam uczą... ?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chrenata Re: Taniec....szkoła tańca 28.02.08, 22:02 cóka chodzi do pałacu na teatr tańca - jest bardzo zadowolona. A w jakim wieku jest osoba, dla której poszukujesz tej szkoły? Odpowiedz Link
betty08803 Re: Taniec....szkoła tańca 29.02.08, 07:11 Poszukuję szkoły tańca dla osoby dorosłej...dla siebie.Wcześniej tańczyłam z caro dance w siedlcach ale po prostu ie mam czasu tam dojeżdzać dlatego postanowiłam szukać czegoś w Mińsku...tylko że niestety nie widzę jakiś perspektyw na znalezienie czegość Odpowiedz Link
betty08803 Re: Taniec....szkoła tańca 29.02.08, 07:11 aa też słyszałam o czymś na nadrzecznej...czy komuś coś wiadomo na ten temat?? Odpowiedz Link
acid.j Re: Taniec....szkoła tańca 29.02.08, 13:18 Dobrze słyszałaś, tak na Nadrzecznej w Pas a Pas uczy tańca Robert Kochanek (ten z tańca z gwiazdami). Wydaje mi się, ze jeszcze ktoś tam prowadzi zajęcia ale na pewno dokładniejsze informacje uzyskać będzie można w smym Pas a Pas Odpowiedz Link
justina81 Re: Taniec....szkoła tańca 29.02.08, 14:21 Tak dokładnie, Pas a Pas - tam uczy Kochanek i jeszcze jakaś Pani, więc można sobie wybrać. Są zajęcia indywidualne i dla kilku par/grup... Widziałam rozpiskę, bo chodzę tam akurat do kosmetyczki. Odpowiedz Link
betty08803 Re: Taniec....szkoła tańca 29.02.08, 14:56 bardzo serdecznie dziękuję za te informacje. Chciałam spytać, w którym to jest dokładnie miejscu?? Odpowiedz Link
justina81 Re: Taniec....szkoła tańca 29.02.08, 15:32 Nadrzeczna 2, niedaleko Iguany ("pod filarami"), obok jest blok i na dole w ciągu są sklepy i lokale, np. Italian Fashion Odpowiedz Link
justina81 Re: Taniec....szkoła tańca 24.03.08, 19:57 a wiecie gdzie/u kogo w Mińsku można zapisać się na lekcje indywidualne w celu nauki tańca? Odpowiedz Link
szukam_nauczyciela_tanca Re: Taniec....szkoła tańca 20.09.08, 23:47 Heja >mam 17 lat i poszukuje szkoły tańca w Mińsku Maz. gdzie naucze się hiphiop albo electric boogie; Jeśli ktoś wie gdzie mogę znaleść nauczyciela tańca proszę o odpisanie; Lub na - grzesiek_p1991@o2.pl Odpowiedz Link
szukam_nauczyciela_tanca Re: Szukam szkoły gdzie naucze się tańczyć.... 20.09.08, 23:49 Heja >mam 17 lat i poszukuje szkoły tańca w Mińsku Maz. gdzie naucze się hiphiop albo electric boogie; Jeśli ktoś wie gdzie mogę znaleść nauczyciela tańca proszę o odpisanie; Lub na - grzesiek_p1991@o2.pl Odpowiedz Link
appla Re: Szukam szkoły gdzie naucze się tańczyć.... 01.12.08, 11:27 a czy ktos z was uczeszcza moze na zajecia tanca nowoczesnego do maximy w czwartki o 18? jaka jest srednia wieku? gdzie mozna sie jeszcze uczyc tanczyc? i prosze tez o info o kursie w pas a pas (modern dance wt. 21) - troche mi godzina nie odpowiada, ale jesli warto - fajnie uklady, wyczerpujace lekcje i faktycznie mozna sie czegos nauczyc to zastanowilabym sie nad tym... Odpowiedz Link
soloyo Re: Taniec....szkoła tańca 29.09.08, 20:11 W najbliższy piątek (3.10) w Pałacu rusza kurs tańca. Zajęcia w piątki od 18ej do 19.30. W semestrze jest 20 godzin (13 spotkań). Całość kosztuje 200zł. Na spotkaniu organizacyjnym było mało osób, dlatego jest jeszcze sporo miejsc. Z tego co wiem, to miała też powstać grupa dla bardziej zaawansowanych. Odpowiedz Link