justynaradominska 24.11.08, 19:10 Szukam opiekunki dla dzieci - dorywczo, na godziny. Najchętniej młodą osobę, może studentkę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chrenata Re: opiekunka 24.11.08, 20:11 ja korzystam z usług pewnej starszej pani - 50+, mówi poprawną polszczyzną, jest cierpliwa, umie zajać 8 godzin dziecko, nie potrzebny jej do tego telewizor, ma swójn ręcznik do rąk, szklankę i herbatke. Mój syn po kilku godzinkach mówił już tylko o niej - a pani X to, a pani X tamto. Jak nie znajdziesz młodej z doświadczeniem, to daj znać, podam Ci namiar na moje "pogotowie opiekuńcze" Acha, ja płacę jej 9 zł na godzinę. Odpowiedz Link
skarbus34 Re: opiekunka 27.11.08, 17:40 Jeszcze powinna mieć ochraniacze na obuwie... Boże uchowaj przed takimi osobnikami Odpowiedz Link
ruta.dl Re: opiekunka 25.11.08, 08:21 Daj ogloszenie do nowego dzwonu - nie bedziesz sie mogla opedzic. Przygotuj sie na wstepna selekcje przez telefon. ja tak znalazlam nianie 3 lata temu - fantastyczna kobiete. Byla dla mojej corki jak trzecia babcia. Niestety ze wzgledow zdrowotnych musiala zrezygnowac, ale akurat byly wakacje a teraz mloda poszla do przedszkola. Odpowiedz Link
nutencja1 Re: opiekunka 25.11.08, 08:50 mozesz tez dać ogłoszenie do co słychać. Ja tak zanlazłam swoją nianie, starsza pani, emerytowana nauczycielka, Młody bardzo ją polubił. Odpowiedz Link
mag.gr Re: opiekunka 25.11.08, 21:32 ja w ubiegłym roku płaciłam studentce 6zł/h - przychodziła dorywczo kilkanaście godzin tygodniowo. Odpowiedz Link
justynaradominska Re: opiekunka 25.11.08, 19:20 dzięki za odzew:), ale wolałabym raczej uniknąć ogłoszeń gazetowych Odpowiedz Link
eszi rozwiś ogłoszenia w swojej okolicy 26.11.08, 08:29 unikniesz ogłoszeń prasowych i masz szansę znalezienia niani, która mieszka blisko Ciebie.... Odpowiedz Link