ali_bey Re: 2 październik 30.09.04, 19:41 Boszzzz, chyba "wysiadam"... Tak więc 2 października jadę na szkolenie/wykłady , sama nie wiem jak to nazwać do Specjalistycznego Punktu Wczesnej Rewalidacji.Punkt znajduje się w Rybniku i jest filią Punktu chorzowskiego.Będę tam sama, czy ktoś z forumowiczów również się tam wybiera? Odpowiedz Link
fajka7 Re: 2 październik 30.09.04, 19:45 ano faktycznie; no ja sie nie wybieram niestety do Rybnika, bo kurcze daleko :)) Odpowiedz Link
mami2 Re: 2 październik 02.10.04, 20:01 Jezuuuuuuuuu! Dlaczego nie zajrzałam tu wczoraj? Dzisiaj już pewnie po warsztatach, a ja z Rybnika przeciez jestem. Tylko dlaczego ja o tym nic nie wiedziałam wczesniej? Ten punkt rewalidacji przeciez działa w budynku w którym pracuję (sic!), a ja tam odpowiadam m.in. za udzielanie informacji...Czyżby miał racje mój szef, który wezwał mnie ostatnio "na dywanik"? Zapewniam, to nie była miła rozmowa..:-( Odpowiedz Link
ali_bey Re: 2 październik 02.10.04, 20:24 Mami to były warsztaty dla rodziców, którch dzieci są pod opieką punktu, ale myślę ,że skoro pracujesz w tym samym budynku nie miałabyś problemów z uczestnictwem. Odpowiedz Link