Dodaj do ulubionych

a może w innej formie

05.05.05, 09:43
Zastanawiałam się czy nie zmienić formy na forum ukryte- które nie byłoby
ogólnodostępne dla wszystkich. Piszemy tu w końcu o wielu prywatnych
sprawach... Co sądzicie o tym?

Na razie to tylko taki pomysł- chciałam poznać wasze opinie.

Pozdrawiam
Asia
Obserwuj wątek
    • agabu Re: a może w innej formie 05.05.05, 10:35
      czy ja wiem, dla uczestników forum to może i by było dobre, ale ja bym tu nie
      trafiła, gdyby było ukryte.
      To forum jest ważne szczególnie na początku rehabilitacji, jak wiadomość, że
      coś jest nie tak wali nas po głowie i szukamy jakichkolwiek informacji. Samo
      przeczytanie już trochę pomaga, zadanie dwóch-trzech pytań. Większośc
      formowiczów na tym kończy swoją obecność tutaj.
      Niektórzy zostają. I ci rzeczywiście, wymieniają się bardzo
      prywatnymi "plotami".
      Nie, chyba wolę tak jak jest.
      • bebewawa Re: a może w innej formie 05.05.05, 11:21
        Witam,
        Ja co prawda raz tylko skorzystałam z Waszych porad na forum, ale bardzo mi one
        pomogły. Teraz też co jakiś czas czytam o metodach rehabilitacji i wielokrotnie
        Wasze opinie są pomocne. Także z mojego punktu widzenia chciałabym abyście
        pozostawiły forum otwarte.
        Może dla części zaznajomionych forumowiczek otwórzcie forum ukryte.
        Ale please piszcie i tutaj o trudach związanych z rehabilitacją.
        Pozdrawiam
        • monkastonka Re: a może w innej formie 05.05.05, 14:24
          A może jakieś "podforum" zrobić do którego można byłoby wejść z tego i mogliby
          tam spotykać się stali bywalcy którzy sobie ufają
          A może jakiś czat
          Monka
          • fionna Re: a może w innej formie 05.05.05, 18:02
            to jest dobry pomysł - mogłybyśmy zrobić sobie takie zamknięte "podforum", a to
            zostawić otwarte
            • gabi11 Re: a może w innej formie 05.05.05, 19:06
              Tylko nie jestem pewna czy znalazłyby się osoby chetne na takie podforum- a
              jeśli tak to i tak nie mogłabym juz go założyć ( jedna osoba- jedno forum).
              Chyba że ktoś inny...
    • agulek11 Re: a może w innej formie 05.05.05, 22:15
      Dziewczyny trafiłam tu niedawno, kiedy u mojej córci wykryto wzmożone napięcie
      mięśniowe. Preczytałam prawie wszystkie posty na ten temat, szukając nadziei,
      że wszystko będzie dobrze. Mimo, że nie piszę tutaj za często...to znalazłam tą
      nadzieję, która tak bardzo jest potrzebna nam - matkom. Nie ukrywajcie tego
      forum. To wielka pomoc dla matek, ojców którzy chcą się czegokolwiek więcej
      dowiedzieć na tematy które tu poruszacie.
      Pozdrawiam was serdecznie
      Agulek i 4,5 miesięczna córcia
      • merces Re: a może w innej formie 15.05.05, 23:00
        Dziewczyny proszę, nie róbcie z tego forum ukrytego. Wiem, jak samam miałam
        obawy (na szczęście nieuzasadnione) o synka, to ciągle tu zagladąlam, całe
        przewertowałam i bardzo dużo się dowiedziałam. I myślę, że takich mam jest b.
        wiele. Mogę tylko podziękować założycielce tego forum i wszystkim piszącym za
        rady. Ale na litość w imieniu przyszłych mam - niech to nie bedzie ukryte.
    • fajka7 Re: a może w innej formie 26.05.05, 20:50
      ja zdecydowanie przeciw
      glownie dlatego, ze wielu spraw, o ktorych nie pisze, bo wole zatrzymac je dla
      siebie, nie ujawnilabym rowniez na forum ukrytym, wiec jakby wszystko jedno,
      natomiast dla nowych osob szukajacych pomocy i wsparcia mogloby to byc ogromne
      utrudnienie chocby ze wzgledu na bariere psychologiczna
      a po co rzucac dodatkowe klody pod nogi zagubionym i zmartwionym mamom
      poza tym to specyficzne forum, poniewaz dotyczy zdrowia malych dzieci i nie
      sadze, zeby komus niezainteresowanemu tematem w ogole chcialo sie tu wchodzic i
      jeszcze wnikac w tego typu prywatne wynurzenia
      pozdrawiam f.
    • gabi11 Re: a może w innej formie 26.05.05, 21:24
      Wygląda na to że wolicie f. otwarte. Niech więc i tak będzie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka