Dodaj do ulubionych

Na Marsie odkryto wodę?

• Gość: kuba Re: Na Marsie odkryto wodę? IP: *.cdma.centertel.pl 26.09.09, 15:08
      życie na marsie
    • Gość: kuba Re: Na Marsie odkryto wodę? IP: *.cdma.centertel.pl 26.09.09, 15:20
      Życie na marsie istnieje już długo... Są to jednak organizmy prymitymne i żyją pod ziemią, coś w rodzaju wielkich skał... Odkrycie to potwierdzono istnieniem metanu na marsie a metan jest wytwarzany przez organizmy żywe. Bez życia metan przetrwałby na marsie max.2 miesiące i zniknąłby całkowicie!!!Poza tym życie na powierzchni marsa jest niemożliwe ponieważ w dzień temperatura dochodzi nawet do 295 stopni celsjusza a w noc do -345 stopni.Mogą żyć tylko pod ziemią bo by zamarzły lub, jak każdy wie doszłoby do śmierci bo białko wytrzymuje max. 41 stopni celsjusza.
      Jakub 12 lat
    • Gość: tomek Re: Na Marsie odkryto wodę? IP: *.icpnet.pl 26.09.09, 16:12
      już sonda 'Viking' w połowie lat 70-tych wykonała ciekawsze zdjęcia, co prawda czarno-białe, ale mimo to dające wiele do myślenia:
      www.ukrytesprawy.org/Cydonia.html
      Fotografie te wielokrotnie omawiał m.in. były szef obserwatorium astronomicznego Marynarki Wojennej USA dr Tom van Flandern - określając widoczne na nich kształty m.in. mianem struktur i ruin.
    • Gość: kuba Re: Na Marsie odkryto wodę? IP: *.cdma.centertel.pl 26.09.09, 17:25
      Zarąbiste te zdjęcia!!!
    • Gość: Joker Re: Na Marsie odkryto wodę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 17:57
      Spokojnie nie ma życia na Marsie nawet prymitywnych istot typu bakterii nawet pod powierzchnią
    • Gość: "~(LoL)~" Re: Na Marsie odkryto wodę? IP: *.centertel.pl 26.09.09, 19:17
      A z kąd wiecie czy na Marsie czy jest życie czy nie? Może nie być, albo być. Na Marsie mogą być jakieś żyjątka, które oddychają nie koniecznie tlenem, ale nawet dwutlenkiem węgla. A co do tej wody: no i co z tego? Dawno odkryto ze na Marsie jest woda.
    • Gość: Zielarz Re: Na Marsie odkryto wodę? IP: 80.51.9.* 26.09.09, 22:11
      chuja nic nie ma ja pije wode z marsa i mi czulka wyrosly sku...syny
    • Gość: gość Re: Na Marsie odkryto wodę? IP: *.multi-play.net.pl 27.09.09, 04:10
      Myślę ,że marsjanie istnieją - pod skorupą kryje się świat o strukturze stworzonej przez nich , przeciwieństwo naszego świata skierowanego na gwiazdy ,ich skierowany jst na jądro Marsa ze sztucznym oświetleniem .Gdy ich planeta zaczęła tracić atmosferę musieli pokoleniami tworzyć sztuczną wewnatrz. Biblia mówi o piekle - tym piekłem może byc własnie tamten świat stworzony przez nich . Żyją jak w kopalni od czasu do czasu na odwiedzając.
    • Gość: wacek Re: Na Marsie odkryto wodę? IP: *.bethere.co.uk 27.09.09, 09:46
      No marsjanie tez musza cos pic przeciez przekladka-anglika.notlong.com
    • Gość: Gość Re: Na Marsie odkryto wodę? IP: *.lodz.mm.pl 28.09.09, 20:31
      Myslisz ze ktos sie nabierze na "tnij.org" ?
    • Gość: dudu Re: Na Marsie odkryto wodę? IP: *.cdma.centertel.pl 02.10.09, 18:51
      "Zielarz" to debil...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka