mop_girl 20.10.09, 12:30 Tematu nie ma a powinien. Czas abyście się wypowiedzieli jaki wg. was film jest naj naj. Dla mnie jest wiele tytułów. Od "Rocky'ego" począwszy kończąc na The Fountain. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokostudio Re: Ulubiony film 22.10.09, 12:39 "Smażone, zielone pomidory" trochę już poszedł w niepamięć... Oprócz tego "Karmel" jest nisamowity! Cała rodzina może się gapić - o miłości ale bez żadnych "scen" : ) Odpowiedz Link Zgłoś
mop_girl Re: Ulubiony film 22.10.09, 16:03 Moją kolejną propozycją do ulubionego filmu jest zdecydowanie "Dziennik Nimfomanki" widziałam ostatnio w TV. Rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klomba Re: Ulubiony film IP: *.centertel.pl 28.10.09, 22:51 A mój Tulipan:) Best of the best!! <Warto wiedzieć www.youtube.com/planetetv> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pandzio-rek Re: Ulubiony film IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.09, 10:23 film Zero- polecam, debiut polskiego reżysera Borowskiego, hit uważam że niczym nie odstaje od Hollywodzkich produkcji. czego nie moge powiedzieć o Polskich serialach.. niestety. Jedyne co mnie osatnio zainteresowło to też nie polski:) a brytyjskie seriale na Discovery Channel- ekstremalne zawody i brudna robota. akcja wartka, dobrze zmontowane- jest na co popatrzeć! Odpowiedz Link Zgłoś