Dodaj do ulubionych

Promocja schabu bez kości [WIDEO]

IP: 217.17.33.* 19.11.09, 08:53
No prosze jak te niby schorowane BABCIE co lewituja nad kazdym siedzącym w autobusie maja tyle werwy w walce o pozywienie dla swojego stada....

niestety trauma po komunie nie mija... wymiera wraz z człowiekiem
Obserwuj wątek
    • Gość: wcasowic Re: Promocja schabu bez kości [WIDEO] IP: *.aster.pl 19.11.09, 09:19
      najlepszy jest dziadek w brazowej kurtce udający samolot
    • Gość: gość Re: Promocja schabu bez kości [WIDEO] IP: *.chello.pl 19.11.09, 09:28
      Będziesz też tak fruwał, jak Ci zostanie 500 zł emerytury po 40 latach pracy.
    • Gość: gość Re: Promocja schabu bez kości [WIDEO] IP: *.dolsat.pl 19.11.09, 10:10
      Setencja - to samo pomyślałam..
    • Gość: gosc Re: Promocja schabu bez kości [WIDEO] IP: 195.116.98.* 19.11.09, 10:24
      Podziwiam kondycje tych biegnących staruszków.Niejeden młodzieniaszek by sie zasapał jakby miał przebiec tych kilkaset metrów
      ...
      www.tnij.org/robert2009
    • Gość: sol Re: Promocja schabu bez kości [WIDEO] IP: *.chello.pl 19.11.09, 10:51
      Nie widzicie, że to jest ukartowane? Absolutnie wszyscy biegnący mają puste koszyki...
    • Gość: zs Re: Promocja schabu bez kości [WIDEO] IP: 212.182.0.* 19.11.09, 10:58
      Moim zdaniem pełna kultura. Popatrzeć na filmiki z GB lub USA z "idioty" tam to dopiero granda. Tu nikt nikogo nie popycha nie depcze. Czego wy sie czepiacie?
    • Gość: gosc Re: Promocja schabu bez kości [WIDEO] IP: *.utp.edu.pl 19.11.09, 11:26
      a jakie maja miec koszyki jak ida dopiero na zakupy, pelne??
    • Gość: mój nick Re: Promocja schabu bez kości [WIDEO] IP: *.chello.pl 19.11.09, 11:48
      ja uważam ze ktoś tu pominął jakiś ważny szczegół zaistniałej sytuacji i próbuje wykreować zachowanie społeczeństwa... nie sądzę żeby ludzie biegli za mięsem... ale jeśli to ukartowane to czemu nie...
    • Gość: BAB Re: Promocja schabu bez kości [WIDEO] IP: *.tktelekom.pl 19.11.09, 12:03
      ... a, to ten 26 letni schab?!?
    • Gość: Ivet Re: Promocja schabu bez kości [WIDEO] IP: *.netis.net.pl 19.11.09, 13:21
      Mnie zastanawia ile ten schab wcześniej kosztował skoro na promocję rzuciło się pół sklepu albo i cały ^^.
    • Gość: Gość Re: Promocja schabu bez kości [WIDEO] IP: *.centertel.pl 19.11.09, 13:34
      widziałam "świeżość" tego schabu, leżał potem ,cuchnęło w całym sklepie, krew po ponownym rozmrażaniu ciekła spomiędzy lad, w życiu nie trułabym tym mojej rodziny!!!
    • Gość: gosc Re: Promocja schabu bez kości [WIDEO] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 13:39
      No przecież sie nie tratowali...
    • Gość: Ami Re: Promocja schabu bez kości [WIDEO] IP: *.gdynia.mm.pl 19.11.09, 13:42
      Jakby ich bylo stac to by kupowali poledwice bez promocji..
    • Gość: arci Re: Promocja schabu bez kości [WIDEO] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 13:47
      kondycje to oni mają a w autobusie to stoja nad tobą dyszą i sapia
    • Gość: ulka Re: Promocja schabu bez kości [WIDEO] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 14:06
      Na całym swiecie ludzie tak reagują na wyprzedaże
    • Gość: waldi Re: Promocja schabu bez kości [WIDEO] IP: 217.149.250.* 19.11.09, 14:35
      banda hipokrytów!
      nakręcił go pewnie jakiś pracownik cerfura -a trzeba być naprawde tęgą głową żeby dostać tam pracę! za 8 stówek na rękę. a teraz wszyscy sie nabijają... pozyjemy zobaczymy czy na starość tez bedziecie mieli (swoją) "bekę"...
    • ppp.ppp Re: Promocja schabu bez kości [WIDEO] 19.11.09, 15:09
      lepiej zjesc plasterek dobrego mięsa niż zapychać sie byle czym-powiedział znajomy a ma 76lat i siłe tytana /codziennie łyka piwo z umiarem/
    • Gość: ss Re: Promocja schabu bez kości [WIDEO] IP: 77.255.83.* 19.11.09, 20:26
      pamiętam że podobne rzeczy były w empiku gdy wydano ostatnią część HP I IŚ. ludzie porywali książkę z półki i biegli do kasy. co najlepsze - działo się tak o... 00:00 w nocy...
    • Gość: AP Re: Promocja schabu bez kości [WIDEO] IP: *.clt.bellsouth.net 19.11.09, 20:29
      do Ami
      Jaka jest różnica między schabem bez kości a polędwicą?
    • Gość: gość Re: Promocja schabu bez kości [WIDEO] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 21:55
      smutne to
    • Gość: aaaad Re: Promocja schabu bez kości [WIDEO] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 22:33
      kiedyś, będąc w pewnym supermarkecie, usłyszałam z głośników, że w sklepie znaleziono paczkę niewiadomego pochodzenia, która może okazac się bombą i poproszono o pozostawienie koszyków i jak najszybsze opuszczenie sklepu, to wygląda b.podobnie, myślę, że teoria ze schabem jest dorobiona...
    • Gość: walmart Re: Promocja schabu bez kości [WIDEO] IP: *.dyn.optonline.net 19.11.09, 23:02
      tu jeszcze kulturka. a widział ktoś nagrania co się dzieje w wal-martach w dniach wyprzedaży? np w black friday? w zeszłym roku np na long island zadeptano pracownika sklepu
    • jagrudz Re: Promocja schabu bez kości [WIDEO] 19.11.09, 23:53
      No i kto chce krytykować komunę? Niech młodzież zobaczy że nic się nie zmieniło {raczej tak tylko że na gorsze,bo wszyscy mieli za co a teraz, chociaż by chcieli.}A MŁODZIEŻ NIECH TAK ŚLEPO NIE WIERZY POLITYKOM bo oni walczą tylko o koryto i obiecują czego i tek nie spełnią.
    • Gość: kokos Re: Promocja schabu bez kości [WIDEO] IP: *.echostar.pl 20.11.09, 01:09
      To jest FAKE !!!
      wierzycie w takie coś? Skąd oni wszyscy wylecieli tak nagle? żadnych innych klientów, tylko "lecący po schab bez kości" emeryci i renciści. A z kamerą tez ktoś akurat przechodził ?
      FAKE !!!

i tylko jedno ktoś tu jednak mądrze napisał:
      "Będziesz też tak fruwał, jak Ci zostanie 500 zł emerytury po 40 latach pracy. "

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka