modliszka61 24.11.09, 15:28 Do Ludzi Dobrej Woli. O uwolnienie z więzów. Doby trzy funkcjonuję jako odbiornik do fal elektromagnetycznych rozchodzących się w przestrzeni. Za sprawą powoda : www.youtube.com/watch?v=jIGR-ZPUhc8 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: Dezyderat wnoszę 24.11.09, 16:56 Czepliwe to jest, fakt. Ja mam dziwne skojarzenia z tym: www.youtube.com/watch?v=yv2c2hZL1yE I Kraftwerk do tego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Dezyderat wnoszę 24.11.09, 18:04 Znieczulica na tej Hali.Człowiek błaga o implant ślimakowy a dostaje co? Wkładki metatarsalne... ;-{ Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Dezyderat wnoszę 25.11.09, 12:34 modliszka61 napisała: > Do Ludzi Dobrej Woli. > O uwolnienie z więzów. > Doby trzy funkcjonuję jako odbiornik do fal elektromagnetycznych rozchodzących > się w przestrzeni. > Za sprawą powoda : > a bo to prze pani trzeba klin klinem! a tak na boku.. a skad się takie bierze ?(względem tych antyszant) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Dezyderat wnoszę 25.11.09, 12:41 A z bezpośredniego kontaktu z powodem :-} to się bierze i z tego,że łupi mnie w statki bezwzględnie.A potem odlicza,no i wie Pan....trza zapłacić...:-} Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Dezyderat wnoszę 25.11.09, 15:39 Żdżemsu dziękuję za indukcję elektrostatyczną. :-} Wdzięczności też dałam wyraz na Tubie :-} Odpowiedz Link Zgłoś