brezly 26.11.09, 11:32 jak przeczytalem ten tytul? :-))) "Poznaliśmy finalistów krajowych eliminacji Eurowizji" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
immanuela wiem, wiem! 27.11.09, 19:58 Poznaliśmy finansistów krajowych eliminacji Eurowizji! Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: wiem, wiem! 01.12.09, 20:36 a ja tu zgadywałam, i nie wiem, czy dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: wiem, wiem! 01.12.09, 20:41 A może fatalistów? Jakoś tak bliżej... Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: wiem, wiem! 01.12.09, 20:45 Brezliś, jacie norrrmalnie ajlowju! :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: wiem, wiem! 01.12.09, 20:50 Pan to bardzo miłosierny człowiek musi być. A tak przy okazji:jakaś odsiadka się szykuje i grunt urabia się ? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: wiem, wiem! 01.12.09, 20:53 Hmm, bo to sie wie? Mam taki pomysl coby poleciec na poludnie, tam za Zbyfa, przez granice i zaraz jaki skladany minarecik postawic. Nie wiadomo jak sie to skonczy... Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: wiem, wiem! 01.12.09, 21:09 brezly napisał: > przez granice i zaraz jaki skladany minarecik postawic Wie Pan,Pisma Hebrajskie nazywają ten proceder bałwochwalstwem na pagórkach. ;-} Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: wiem, wiem! 01.12.09, 21:13 Ale to bylo takie balwochwalstwo na zlosc? Czy cos takiego znane jest ze Swietych Ksiag? Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: wiem, wiem! 01.12.09, 21:32 Ono wynikało z utraty wiary w prawdziwego Boga,z niecierpliwości i z braku zaufania w nadzieję. Tych co ze złości bałwochwalili se Bóg utylizował do któregoś pokolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch A czy bałwochwalstwo 02.12.09, 08:45 to nie chwalenie bałwana? A może walenie bałwocha? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: A czy bałwochwalstwo 02.12.09, 08:55 Bo chwalobalstwo to pochwala dyskotek, co? CzeZbf:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: A czy bałwochwalstwo 02.12.09, 09:00 A hałabałstwo to krasnalizm szpiczasty. CzeBre. :) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: A czy bałwochwalstwo 02.12.09, 09:00 zbyfauch napisał: > A może walenie bałwocha? Uch,Ty niedouczony agnostyku... Pewnie jak mowa o bałwochwalstwie na pagórkach,to widzisz same lubieżności damskie. ;-}} Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: A czy bałwochwalstwo 02.12.09, 09:08 To jest babochwalstwo, nie robcie literowek. "Gad uczony niedostyk?" Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: A czy bałwochwalstwo 02.12.09, 09:12 brezly napisał: > To jest babochwalstwo Nam chodzi o konkretne pagórki > "Gad uczony niedostyk?" nie,nie dostał Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: A czy bałwochwalstwo 02.12.09, 09:14 modliszka61 napisała: > > To jest babochwalstwo > Nam chodzi o konkretne pagórki To niczego nie zmienia:-) Swoja droga fakt pouczania ludu co do moralnosci ze szczytu pagorka, to sa juz szczyty. W tym kontekscie. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: A czy bałwochwalstwo 02.12.09, 09:18 Niby tak,ale....do tego pouczania jest potrzebna kuuuupa forsy,co nie? ;-} Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: A czy bałwochwalstwo 02.12.09, 09:52 modliszka61 napisała: > Pewnie jak mowa o bałwochwalstwie na pagórkach,to widzisz > same lubieżności damskie. ;-}} Jeśli już tak mamy rozmawiać, widziałbym seks na łonie, znaczy babowalstwo na pagórkach. Ale...to zbyt zacne forum, coby w takie wycieczki do Wulgarii organizować. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: A czy bałwochwalstwo 02.12.09, 11:11 zbyfauch napisał: > Jeśli już tak mamy rozmawiać, widziałbym seks na łonie, znaczy > babowalstwo na pagórkach. Niech Pustelnik idzie na swoim forum rozsiewać i prątkować.Pani Imma może się tu czuć molestowana,bo w kiszeniu kapusty nie dali jej niezbędnej bielizny,tylko jakieś półśrodki.I fartuch przykrótki,co se go z pewną taką nieśmiałością naciąga.Jak poprawi przód,to tył wychodzi ,a jak tył naciągnie to sromota się objawia. Dziś jej dodali wyrywarkę Philips Satinelle. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: wiem, wiem! 01.12.09, 20:54 Brezliś został właśnie wypuszczony za kałcją z obrożą na nodze :-( Odpowiedz Link Zgłoś