Dodaj do ulubionych

Film Harry Brown

30.12.09, 20:03
Hej.Słyszeliście o filmie Harry Brown?Widziałem zwiastun filmu na you tube
www.youtube.com/watch?v=NzQF1D3YQ_g Naprawdę zapowiada się niezłe
angielskie kino.Michael Caine w roli mściciela jest świetny.Premiera filmu
dopiero w styczniu więc już niedługo wybiorę się do kina.
Obserwuj wątek
    • iwanow01 Re: Film Harry Brown 31.12.09, 07:26
      Słyszałem o tym filmie.Też mi się wydaje że będzie to dobry film bo
      zwiastun i fragmenty filmu są zajefajne.Polecam wybranie się do
      kina.Sam pójdę jak tylko pojawi sie w kinach.to fragment filmu:
      www.youtube.com/watch?v=42w1awlSrLU
      • o.range Re: Film Harry Brown 03.01.10, 10:53
        tez widzialem co nie co na youtubie i slyszalem tez co nie co :)na pewno wybiore
        sie do kina !Film jest ponoc brutalny, ale z dobrymi efektami, sensowną fabułą,
        z dobrym aktorem.
        www.youtube.com/watch?v=42w1awlSrLU
        sprawdzie
        • Gość: GoscPoProstu Re: Film Harry Brown IP: 77.255.49.* 06.01.10, 14:08
          Michael Caine wymiata. Jak czytam niektóre newsy z Gazety to myślę sobie, że w Polsce przydałby się taki mściciel.
          www.harrybrown.pl
          • jagargamel Re: Film Harry Brown 13.01.10, 13:08
            Ja jeszcze filmu nie widziałem ale doczekac sie nie moge zeby obejrzec Caina
            jako emerytowanego msciciela:D Widziałem te zwiastuny co podaliscie i zapowiada
            sie ostroooo. Idę do kina;)
            • Gość: tolek Re: Film Harry Brown IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.10, 23:59
              ostro, nie ostro, obejrzeć trzeba bo warto. film ukazał się razem z prawem
              zemsty, praktycznie bliźniacza fabuła, ale harry bije konkurenta na głowę
              praktycznie pod każdym względem. zresztą prawo zemsty już wycofali z kin, widać
              nie tylko ja uważałem, że nie warto :)
    • iwanow01 Re: Film Harry Brown 06.01.10, 17:59
      Pojawiła sie juz stronka o filmie www.harrybrown.pl i jeszcze bardziej jestem
      przekonany że będzie to dobry film. 15 stycznia jest w kinie więc już niedługo
      • Gość: robot Re: Film Harry Brown IP: 109.243.147.* 22.01.10, 23:54
        fajnie zrobiona ta stronka, ale mialem nadzieje, ze po premierze wreszcie
        dorzucą troszkę więcej urywek z filmu... a tu nic, jak bylo tak jest...
    • carycarosji Re: Film Harry Brown 07.01.10, 12:35
      widzialas widzialam . i bardzo mi sie spodobal.. polecam fragmenty tego filmu
      harrybrown.pl/fragment3.html
      harrybrown.pl/fragment4.html
      • Gość: yogi Re: Film Harry Brown IP: 212.160.172.* 14.01.10, 10:29
        trailer zaczyna sie dennie, ale w miarę upływu sekund coraz bardziej wciska w
        fotel a ten tekst na koniec o obchodzeniu sie z bronia jest jak dla mnie
        rozbrajajacy, ciekawe, jak to bedzie wygladac w filmie... bedzie ostro :)

• wkurweznickiem Re: Film Harry Brown 15.01.10, 13:24
      Całkiem dobrze sie zapowiada, aż się serce raduje jak widzi się bandziorów
      rozpylanych
      przez dziadka mściciela, gdzie policja rozkłada ręce z bezradności. Oby takich
      dziadków więcej było, to policja nie będzie miała roboty. powiem wiecej po
      kinie! polecam
      • Gość: koolo Re: Film Harry Brown IP: 188.33.82.* 16.01.10, 17:30
        Ogladalem dzisiaj ten film, naprawde zajebisty, polecam, bo warto wydac tych
        kilkanascie zlociszy
        • iwanow01 Re: Film Harry Brown 18.01.10, 17:20
          Też widziałem już ten film i muszę przyznać jak na angielski film to jest on
          bardzo amerykański.Ciekawa rola Michaela Caina.Końcówka jest najlepsza jak
          rozwala gó...arza.Polecam wyjście na ten film.
          • Gość: polo kokta Re: Film Harry Brown IP: 212.160.172.* 20.01.10, 15:44
            Jest mocno w tylu Grand Torino, chociaż widziałem, że był gdzieś porównywany do
            anioła śmierci (taki stary shitttttt). Moim zdaniem największym plusem jest to,
            że non stop toczy się tam akcja, nie ma jakiś masakrycznie długich ujęć, czy
            scen konania...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka