camilcia 19.01.10, 18:15 no to udało się ja osobiście wciągnięta przez moją córcię ;) lat 7 zobaczymy co z tego wyjdzie ;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: witam :) 19.01.10, 18:58 A widzisz, udało Ci się :-). Moja 6-letnia córa odpuściła trochę laleczkom PP i zainteresowała się LPS, więc ja z konieczności też. Odpowiedz Link Zgłoś
misialla Re: witam :) 19.01.10, 19:12 Moja córeczka odpuściła My Little Pony. Teraz tylko LPS ma w główce. W ciągu miesiąca uzbierała 30 sztuk. Powoli i ja się w to chyba wciągam. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: witam :) 19.01.10, 19:35 ja głównie dzięki wam. Wcześniej kupowałam córce, bo koleżanki maja i jej się podobały, ale dopiero teraz zaczynam wchodzić w temat. Córka ma prawie 5 lat a nasza mini kolekcja to ok 40 Petów Odpowiedz Link Zgłoś
kfcja Re: witam :) 19.01.10, 20:13 Ja też chciałam się przywitać, wciągnięta też przez 6,5 letnią Olę. Mamy ok 70 pet shopów. Pozdrawiam Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: witam :) 19.01.10, 23:04 Witam, Moja córka ma blisko 5lat, zbieramy Pet Shopy od września i mamy na razie 10 sztuk:-), a w drodze do domu 25:-) Nie ukrywam, że mi się one podobają (czasem po cichu oglądam je sobie w pokoiku córci hi, hi), i są poręczne jako nagrody motywacyjne dla córci. Mam nadzieję, że nie przerodzi się to w nic więcej, bo mam już wizję bankructwa. Odpowiedz Link Zgłoś
dag_dag Re: witam :) 20.01.10, 00:42 Hej kobitki! Ja działam pod przykrywką 5,5-letniej Mai :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_dominika Re: witam :) 20.01.10, 08:47 Ha ha to ja też przyłącze się do fan clubu LPS. Moja córka (prawie 6 lat) zbiera petshopy od pół roku i ma około 40 sztuk :) Odpowiedz Link Zgłoś
motylka09 Re: witam :) 20.01.10, 13:18 Moja 7-latka jako pierwszy z serii LPS dostała domek od cioci na gwiazdkę rok temu, potem od czasu do czasu dokupywała pojedyncze figurki. W czerwcu na dzień dziecka dostała przychodnię od chrzestnej, ale maniaczką stała się dopiero na przełomie listopada i grudnia, kiedy to wciągnęła ją przyjaciółka. Interesują ją prawie wszystkie byle by miały naklejkę Special Edition ;) Jak dotąd ma ponad 40 figurek, a ja cierpliwie biegam od sklepu do sklepu i kupuję kolejne. Odpowiedz Link Zgłoś
camilcia Re: witam :) 20.01.10, 15:08 pierwszy był zestaw lecznica, do tego jakieś pojedyncze figurki, w 2006 jak dolar był po niecałe 2zl kupiłam trochę tego w USA, od tamtej pory kolekcja się powiększała, ale najwięcej przybyło ostatnio - gwiazdka i urodziny :) ja skupuję starocie, dla Majci wazny magnesik Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: witam :) 20.01.10, 16:42 Nie mogę odnaleść tych aukcji, ale ktoś niedawno sprzedawał na Allegro dużo nowych LPS w pudełkach ze starych kolekcji. To były te najmniejsze, pojedyncze zestawy. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna2222 Re: witam :) 20.01.10, 23:30 i ja witam się :) i moja Małgosia wytrwała kolekcjonerka lat 5,5 a kolekcjonująca już chyba 3 lata... no i nie jestem w stanie napisać ile sztuk kolekcja liczy... powiem, że sporo... Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Re: witam :) 21.01.10, 20:50 Moja corka ma 3,5 roku :).Nasza przygoda z LPS dopiero sie rozpoczyna.Zauroczyly mnie( te zwierzaki bede teraz kupowac jej takie ciekawe wzory i oczywiscie w dobrej cenie ;) wloze do pudla bedzie miala jak bedzie starsza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anicaf Re: witam :):):) 01.02.10, 14:28 No to my jesteśmy - młodziaki, moja córcia Agatka m adopiero 3 lata i kocha LPS. Wielka miłośc zaczęla sie latem 2009 od zestawy BRATZ Lil Angelz DOKTOR Yasmin i 12 zwierzątek to taki jakby LPS. No a poźniej poszła LPS - mama i Agatka oszalały. Dziś mała ma ok 20 sztuk i czekają nastepne na jakieś okazje. Na 3 urodzinki kupilismy jej Centrum Klub Fitness i to był strzał w 10. Na szczęście moja córcia choć mała to nigdy nie brała zabawek do buzi i uwielbia wszyskie "maleństwa" np. Polly, Kucyki, LPS itd. ale jak dotąd tylko LPS zbieramy (i niech tak zostanie - dla dobra naszedo portfela). Mieszkam w małej miejscowości, gdzie ceny LPS sa szokujące, więc zostaje mi internet lub zakupy przy okazyjnych wyjazdach. Fajne to Wasze - Nasze forum. pozdrówki Anka Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: witam :) 02.02.10, 13:11 No to i ja sie dopiszę:) moja córki mają 8 (Oliwia) i 5 (Hania) lat. Petshopy zbieramy juz ok. 2 lat. mamy ich 120 sztuk, do tego akcesoria i przychodnie. W najblizszym czasie planuje sprzedac zestawy Little People (młodsza córka wyrosła) oraz Ponyville i kupic im w zamian jakis duzy domek. U mnie to sprawa przyszłosciowa, bo starsza pewnie jeszcze ze 2 lata sie nimi pobawi, młodsza jeszcza mała. Bedzie zabawa na kilka lat. Odpowiedz Link Zgłoś
j_aga Re: witam :) 04.02.10, 14:30 To i ja się przywitam. Podczytuje was od kilku dni. Więc pora się ujanić. Córka prawie 5 lat i od grudnia zbieramy PS :) Ma ich kilkanaście, ale w szafie czeka ich ze 20. Niedługo urodziny więc troche z nich zobaczy światło dzienne. Odpowiedz Link Zgłoś
martabmw Re: witam :) 04.02.10, 22:54 Córka (5 lat) marudziła już od dawna, że dzieci w przedszkolu mają lps, że się wymieniają figurkami i żeby jej też kupić. Ja, wyrodna matka, udawałam, że nie mam pojęcia, co to pet shop;)) Niedawno na urodziny dostała taki zapas figurek, że teraz siedzi, ogląda zwierzaki z tej reklamy z pudełeczka i planuje dalsze zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
camilcia Re: witam :) 05.02.10, 11:39 wymieniają figurkami ??? :o nooooo moja niechby się spróbowała wymienić ;P wiekszość upolowana i ściągana z zagranicy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
martabmw Re: witam :) 05.02.10, 14:47 No tak na parę dni oczywiście;) Potem figurki wracają do właściciela ale przez ten czas inne dziecko się nimi nacieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
tyska12 Re: witam :) 19.02.10, 11:19 Witam! od jakiegoś czasu podglądam wasze forum i w końcu mnie też wypada się ujawnić! Jestem mamą 5-letniej Martynki, od pól roku zbieramy pet shopki mamy ok.40, nasza gromada ciągle się powiększa. Czasem się zastanawiam kogo bardziej to wciągnęło mamę czy córcie!? Pozdrawiam Paulina Odpowiedz Link Zgłoś
a_anetasz Re: witam :) 01.03.10, 22:56 Witam, Córka (niedługo będzie miała 7 lat) zbiera pet shopy od listopada, ale mnie wciągneły dopiero pod koniec stycznia, więc od stycznia kolekcja znacznie się powiększyła mamy około 53 szt. z tego 10 schowanych na urodziny. Podoba mi się Wasze forum zaglądam tu od tygodnia i postanowiłam się przyłączyć. Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: witam :) 08.03.10, 22:06 Też chciałabym się przywitać. Moja 5,5-letnia córka obecnie bardzo zajęta LPS i figurkami Schleich. LPS ma zdecydowanie za dużo, najbardziej mnie zadziwia, że pamięta, którego ma, a którego nie, choć czasami na pierwszy rzut oka niewiele się różnią. Preferuje starsze figurki, bo mają magnesy, ale nowymi też nie gardzi :) Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
magmargot Re: witam :) 16.06.10, 14:07 Witam wszystkich :-) Mnie zaraziła moja 5,5 latka :-) Nie zamierzam leczyć się z tej choroby ;-)jest kosztowna ale na szczęście niezbyt groźna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: witam :) 11.08.10, 10:31 nie wiem czemu bezczelnie jeszcze sie tu nei wpisałam:) Witam, jestem z Wawy, fanka LPS ma 7 lat i sztuk prawie 80 w kolekcji :) Odpowiedz Link Zgłoś
mgwelle Re: witam :) 06.10.10, 00:31 Witam Czas sie przedstawić. Mam na imię Małgosia i jestem mamą 8 letniej Mai oraz 2 letniej Lenki. Zarazą zaraziłam się oczywiście od starszej córki która to Pet Shopy zbiera od 4 czy 5 lat. Mało tego, zarażona jest już ta nasza mała Lenka która też już ma swoje figurki i bardzo lubi się nimi bawić. Przez te wszystkie lata uzbierała nam się całkiem pokaźna kolekcja, nie tylko kotków i piesków ale i tych ciekawszych okazów. Trafiłam na to forum przypadkiem i już zostałam. Jest naprawdę super. Szczerzę mówiąc myślałam że nie całkiem ze mną wszystko oki (mąż się ze mnie śmieje) ale widzę ze jest więcej całkiem dużych zbieraczek zwierzaków i dobrze bo jest się z kim podzielić wrażeniami... Odpowiedz Link Zgłoś
zosiasamosia2010 Re: witam :) 11.10.10, 23:26 witam jestem Zosia (mama 5 letniej Blanki, fanki LPS-ów) trafiłam tu przez przypadek, ale widzę mnóstwo ciekawych informacji, więc chyba zostanę na dłużej Odpowiedz Link Zgłoś