anchan 27.02.04, 13:03 Przeczytałam całość. Nie domagam się medalu filca, ale te konfitury z imbirem... Chyba że uważacie, że jestem za gruba. A. z głębi kompleksów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tkanina.czy.dzianina Re: uff 27.02.04, 13:14 filca w sensie Fielda? anienie, uwazamy wrecz odwrotnie, jestes w sam raz a poza tym taka ja uwazam, ze czas na conieco (toco ze przed obiadem, jestem dorosla i wiec co robie) Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: uff 27.02.04, 13:37 Medal filca jest przyznawany 2 razy do roku, za zupełnie inne osiągnięcia. Tak mi jakoś tekstylnie pasował. Recepturę zamiast obiadu, można? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: uff 27.02.04, 13:39 dokładnie przetestowawszy recepturę NO stwierdzam, że nikt nie jest za gruby na to, żeby spróbować tych pyszności Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: uff 27.02.04, 14:03 Czy ktoras z pan ma to w komputerze, bo a chyba gruntownie czyscilem skrzynke, a hardcopy i tekst zrodlowy sa w domu. To poprosze o zasilanie Anchan tym, bo ja moge to zrobic dopiero w poniedzialek. Przepraszam za przerwe ale zwalil mi sie lokalny adminsitrator sieci na glowe, przyznac mi prawa do wypalania Neronem. Byl w zlym nastroju bo znowu pozakladal za duzo hasel na wszystko i czesc pozapominal. Odpowiedz Link Zgłoś
tkanina.czy.dzianina Re: uff 27.02.04, 14:14 mam i przesylam anchan za ok 10 minut Odpowiedz Link Zgłoś
tkanina.czy.dzianina Re: uff 27.02.04, 14:17 anchan - juz, poszlo! jakos szybko znalazlam ten neron jest akurat przemily Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: uff 27.02.04, 14:19 I owszem, ale nie kiedy nagle wychodzi ze mozna na nim wsyzstko zrobic jako ja, ale samo wypalanie to przywilej admina, ktoren wlasnie pluszcze sie gdzies na urlopie, psia kryma i ja se moge na tej plycie szneke z glansem polozyc a nie wypalac. O! Odpowiedz Link Zgłoś
tkanina.czy.dzianina Re: uff 27.02.04, 14:21 o! i tak spokojny jestes wobec paranoi adm Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: uff 27.02.04, 14:26 A bo wiesz, ja raz widzialem co sie dzieje kiedy admina nie ma. Stan sieci bez admina nigdy nie lepszy niz stan publiczynch toalet w nocy z piatku na sobote w danym kraju. Albo co jest w stanie zrobic hacker jak adminskiej upierdliwosci zabraknie. Mowilem wam wszak (ulubiony dowcip mego admina, zreszta krajana): roznica miedzy terrorystami a administratorami sieci jest tak ze ci pierwsi miewaja sympatykow. Odpowiedz Link Zgłoś
tkanina.czy.dzianina Re: uff 27.02.04, 14:30 hehe, dobre albo to - z czlowieka mozna zrobic admina, ale z admina czlowieka juz niestety nie Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: uff 27.02.04, 15:50 Wierzę. Wygląda smakowicie. Domyślam się, że trzeba spróbować czy składniki są dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: uff 27.02.04, 14:29 tak misie przypomniało że w tym grapefruitowym to nie do końca wszystko rozumiem i wiem że 1 ma być obrany i asórka pokrojona i do środka... ale czy reszta ma być nie obrana, czy też po prostu wrzucamy skórkę z jednego a z reszty wyrzucamy, to nie bardzo wiem, więc niech mię B-Y oświetli w tem temacie, albo Dzianina powie jak to rozumie (bo ja jak pierwszy raz coś robię, to czasem aż nazbyt literalnie podchodze do przepisu) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: uff 27.02.04, 17:26 Znaczy Brezly przekarzesz NO wyrazy uwielbienia odmnie, OK ? Znaczy mamy do czynienia chyba z jakims kazirodztwem, bo skoro Ty jestes moim starszym bratem blizniakiem, a NO (jak wynika z roznych Twoich postow) jest moja mlodzsa siostra tez blizniaczka, to cos tu nie halo. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: uff 27.02.04, 18:06 eno, jak się uwoelbia rodzństwo, zwłaszcza bliźniacze to chyba wszystko jest jaknajbardziejokej... (dobrze, że moja siostra, własnaprywatnarodzona nie zagląda na forumy i nie widzi co tu wypisuję ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: uff 01.03.04, 13:41 zrobiłam wczoraj dżem z grapefruitów - pychotka :)) Odpowiedz Link Zgłoś