auto-da-fe 08.03.04, 14:09 To tak się Państwo interesujecie? Tu, pod nosem wystawa, nie trzeba daleko jeżdzić i nikt nic? Kpina? Hobbiści! Łukasz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gumista Re: Rogoziński raz jeszcze 08.03.04, 16:36 auto-da-fe napisał: > To tak się Państwo interesujecie? Tu, pod nosem wystawa, nie trzeba daleko > jeżdzić i nikt nic? > Kpina? > Hobbiści! > Łukasz Sorki ale nikt nikogo nie informował, ze jest wystawa, czyli gdzie ona jest i kto wystawia oraz co wystawia. Może łaskawie podasz jakies konkretne namiary a nie tylko ogólniki w formie generalno abstrakcyjnej z dozą pretensji? Odpowiedz Link Zgłoś
anonimek2 Re: Rogoziński :(((((((((( 14.03.04, 15:30 A co to za gość? Jak słysze to nazwisko to mi niedo.... Zaintersowanych dlaczego zapraszam na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
gumista Re: Rogoziński :(((((((((( 16.03.04, 20:58 anonimek2 napisała: > A co to za gość? Jak słysze to nazwisko to mi niedo.... Zaintersowanych > dlaczego zapraszam na priv. są ludzie i ludziska!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mosteczek2 Re: Rogoziński :(((((((((( 17.03.04, 01:32 gumista napisał: > anonimek2 napisała: > > > A co to za gość? Jak słysze to nazwisko to mi niedo.... Zaintersowanych > > dlaczego zapraszam na priv. > > są ludzie i ludziska!!!! A JA MAM PROPOZYCJĘ DLA GOSPODARZA FORUM. TO SĄ SZLACHETNE TECHNIKI FOTOGRAFICZNE, A NIE FORUM NIESZLACHETNYCH TECHNIK DONOSICIELSKICH I ZAŁATWIANIA SWOICH PRYWATNYCH PORACHUNKÓW W TYM MIEJSCU. PROPONUJĘ ZAMILKNĄĆ W TEJ SPRAWIE ALBO SKASOWAĆ WĄTEK. JA TAM PRIVÓW OD ANONIMÓW NIECIEKAWY. A FE! Odpowiedz Link Zgłoś
gumista Re: Rogoziński raz jeszcze 17.03.04, 06:31 Co racja to racja prosze nie wwypisywać więcej takich ....technik donosicielskich.. Będę kasować wątki zgodnie z sugestią mosta i wcześniejszymi naszymi uzgodnieniami co do tego forum. no to pyrsk Odpowiedz Link Zgłoś