olo53 21.06.10, 08:16 'Kim miales zostac, nie wiadomo' Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanuk Re: Zagajewski 12.10.10, 03:45 Zagail,ale No (ha) bla nie da li Sve ny. -------------- Jacht kazda jednostka plywajaca,ktorej wlasciciel lub uzytkownik nie jest odpowiedzialny za jej utrzymanie lub wlasciciel ktorej swiadom jest korzysci z odpisow podatkowych,pokrywajacych wydatki eksploatacyjne.. Rowniez nazwa pospolicie uzywana na okreslenie kazdej lodki w okresie poprzedzajacym jej zakup i ,przez wielu wlascicieli, opisywana osobom ktore jej nie widzialy i najpewniej nigdy nie zobacza. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Zagajewski 13.10.10, 09:40 Wiara to niezachwiana pewność istnienia rzeczy niewidzialnych. Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Zagajewski 13.10.10, 13:35 która łączy się z niepewnością istnienia rzeczy widzialnych, vanitas vanitatis Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Zagajewski 14.10.10, 09:39 I tu się z Panią nie zgodzę.Gdy byłam trochę młodsza , zapragnęłam sprawdzić , co też tam znajduje się pod gniazdkiem elektrycznym.Nożem do chleba podważyłam je i sprawdziłam organoleptycznie paluszkiem.Tam było COŚ , co się ze mną przywitało , serdecznie potrząsając moją dłonią.Nawet mi stygmat powitalny odbiło.Ale ja tego CZEGOŚ do dziś nie zobaczyłam , chociaż wiem , że TO tam jest. I to jest ta niezachwiana wiara w istnienie rzeczy niewidzialnych.:-} Dla niewidomego mózgu oczy są zupełnie bezużyteczne....że tak się wyrażę , znając pewne tajemnice. Odpowiedz Link Zgłoś