Dodaj do ulubionych

Zagajewski

21.06.10, 08:16
'Kim miales zostac, nie wiadomo'
Obserwuj wątek
    • drzejms-buond Re: Zagajewski 21.06.10, 10:09
      okej! zagajaj!
      • kanuk Re: Zagajewski 12.10.10, 03:45
        Zagail,ale No (ha) bla nie da li Sve ny.
        --------------
        Jacht

kazda jednostka plywajaca,ktorej wlasciciel lub uzytkownik nie jest odpowiedzialny za jej utrzymanie lub wlasciciel ktorej swiadom jest korzysci z odpisow podatkowych,pokrywajacych wydatki eksploatacyjne..
        Rowniez nazwa pospolicie uzywana na okreslenie kazdej lodki w okresie poprzedzajacym jej zakup i ,przez wielu wlascicieli, opisywana osobom ktore jej nie widzialy i najpewniej nigdy nie zobacza.
        • modliszka61 Re: Zagajewski 13.10.10, 09:40
          Wiara to niezachwiana pewność istnienia rzeczy niewidzialnych.
          • szubad Re: Zagajewski 13.10.10, 13:35
            która łączy się z niepewnością istnienia rzeczy widzialnych, vanitas vanitatis
            • modliszka61 Re: Zagajewski 14.10.10, 09:39
              I tu się z Panią nie zgodzę.Gdy byłam trochę młodsza , zapragnęłam sprawdzić , co też tam znajduje się pod gniazdkiem elektrycznym.Nożem do chleba podważyłam je i sprawdziłam organoleptycznie paluszkiem.Tam było COŚ , co się ze mną przywitało , serdecznie potrząsając moją dłonią.Nawet mi stygmat powitalny odbiło.Ale ja tego CZEGOŚ do dziś nie zobaczyłam , chociaż wiem , że TO tam jest. I to jest ta niezachwiana wiara w istnienie rzeczy niewidzialnych.:-}
              Dla niewidomego mózgu oczy są zupełnie bezużyteczne....że tak się wyrażę , znając pewne tajemnice.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka