baloo 16.03.04, 02:39 znaczy Witek sie wyparl, ze na pewno nie jego. No to czyja, jak nie Witka ? znaczy chyba juz najwyzszy czas sie polozyc, bo cos nie ten teges ;o) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnajagoda Re: Czapka nie Witka 16.03.04, 10:07 jak nie Witka, to chyba jednak Uszanka... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Czapka nie Witka 16.03.04, 10:13 A Uszanek jest pilotem tych Stealthow, F-117? Bo oni nosza pilotki-niewidki. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Czapka nie Witka 16.03.04, 10:22 ewentualnie kogos spod znaku Raka, czyli czaprak Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Czapka nie Witka 16.03.04, 11:31 Bo czapka Witkacego. Po niepaleniu i malym pifku. I Witkaminie Cy. Odpowiedz Link Zgłoś
cordonec_y_mulina Re: Czapka nie Witka 16.03.04, 11:47 No chyba, ze bylaby to czapka Czapkajewa. Poniewaz jej wzor pochodzi ze slynnej pracowni czapkarskiej z Budy, zwana jest tez Budionnowka. Hola chicas, hola hombre. CyM Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Czapka nie Witka 16.03.04, 13:01 nie, mam tylko skojarzenia słowne... to jeszcze czkawka po tym jak Piotr forda sprzedawał... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Czapka nie Witka 16.03.04, 13:24 no ale zeby od razu slowem publicznym rzucac? bajdelej :zauwazyliscie, jak gladko po miesiacu nieobecnosci mozna reaktywowac rozmowe w punkcie, w ktorym sie ja przerwalo ? bez nikakich ;o) No tu sie przyznam, ze gdy wiodomoktory watek nagle sie dzwignal z niebytu, to az zajrzalem. I mnie trochu zagielo ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Czapka nie Witka 16.03.04, 13:31 a się dźwignął??? bo ja takich rzeczy nie widzę... na ślepotę wypbiórczą cierpię konkretnie... Odpowiedz Link Zgłoś