immanuela Re: Religie literowkowe 18.07.10, 23:20 Budyzm - dla właścicieli psów podwórzowych Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Religie literowkowe 19.07.10, 10:39 konfuzjanizm - pięć nieodzownych powinności człowieka wyższego stanu animeanibeanikukurykuzm - czczą zwierzątka,ale o tym nie mówią konclownizm - swojego klowna mają w zanadrzu - religia polityczna analbaptyzm - dla tych co się wiary oćców zaparli Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Religie literowkowe 20.07.10, 15:20 Kwa-kwakrzy - Towarzystwo Przyjaciół miłujących sprawiedliwość i prawo oraz Kult Kar(go) Zielonoświątkowcy - Książęta Straszliwi z Jamajki wypalający trawy i ścierniska Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Religie literowkowe 20.07.10, 17:41 Ouj, ma pani ciag na slowo ostatnio, super! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Religie literowkowe 20.07.10, 18:56 Purytetanie Szumanisci Walwinisci - religia oparta na idei Wielkiego Zaworu, ktoren czasem przepuszcza a czasem nie. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Religie literowkowe 20.07.10, 19:44 brezly napisał: > Ouj, ma pani ciag na slowo ostatnio, super! It's only boddyzm - a Słowo stało się Ciałem i zamieszkało między Wami.I było pełne życzliwości niezasłużonej,i prawdy. :-} Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Religie literowkowe 20.07.10, 22:16 no, ten anibeanimeani... mię rozłożył :-D Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Religie literowkowe 21.07.10, 09:15 immanuela napisała: > no, ten anibeanimeani... mię rozłożył :-D Immuś,kochana,droga! Nie rozkładaj nam się tu przed baranem i kozłem,bo czeka nas deszcz siarki i ognia od Pana,z niebios,chociaż znalazłam tu dziesięciu sprawiedliwych.... Albo chociaż zachowaj śluby milczenia w tym swoim rozłożeniu. I nie kładź się krzyżem,bo to przestarzały sposób oddania się bóstwom. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Religie literowkowe 21.07.10, 09:24 modliszka61 napisała: . > I nie kładź się krzyżem,bo to przestarzały sposób oddania się bóstwom. Teraz gwiazdka raczej? A logiem? Bostwa zaakceptowaly podstawy marketingu? Bembobry pani :-) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Religie literowkowe 21.07.10, 09:35 Do gwiazdki nas sześcioro trza nazbierać. ;-} Te bóstwa stosują marketing wirusowy : AIDS,HSV2 i wiele,wiele innych. Na kogo wypadnie,na tego bęc.... Powitanie,Bre :-] I idę udawać,że pracuję,bom się o gwiazdce rozmarzyła.;-}} Odpowiedz Link Zgłoś
buka007 Re: Religie literowkowe 21.07.10, 09:39 a kiedyś to się mówiło: mało nas do pieczenia chleba, dziędobry :-) modliszka61 napisała: 7 > Do gwiazdki nas sześcioro trza nazbierać. ;-} Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Religie literowkowe 21.07.10, 09:40 Trzy wystarczy, jezeli pani te gwizadke z Ostrody ma na mysli :-) Do marketingu wirusowego jak znalazl :-) Ja mam o tyle teraz dobrze ze moge udawac prace przy komputerze siedzac. Nawet mam tych ekranow pootwieranych osiem. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Religie literowkowe 21.07.10, 17:42 brezly napisał: > Trzy wystarczy, jezeli pani te gwizadke z Ostrody ma na mysli :-) Do marketingu > wirusowego jak znalazl :-) Toż to jasne jak Słoneczko ! :-] Klasyczna gwiazdka (śniegowa) ma sześć ramion i jest zbudowana w układzie (s)heks - agonalnym,i o tej agonii już wspomniałam u Viki. Coś mi jednak podpowiada,że na Hali jest nie do odtworzenia.Bo w tym wieku duch ochoczy,ale ciało mdłe. ;-P Ale podoba mi się tok pańskiego rozumowania. Uch,jak ja nie lubię się tłumaczyć ze swoich wywodów ...;-}}} Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Religie literowkowe 19.08.10, 20:19 Dziewarzysci sekta majaca przyszlosc:) Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Religie literowkowe 19.08.10, 20:26 A przy okazji Modliszka bodz mniej wredna niz ja:) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Religie literowkowe 19.08.10, 20:44 olo53 napisał: > A przy okazji Modliszka bodz mniej wredna niz ja:) Na żądanie satysfakcji nie udzielam.Taką już mam naturę..... Grzybek w piecu na Ciebie czeka. ;-}} Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Religie literowkowe 21.07.10, 20:17 Maltanski, przebierajacy tasme filmowa,wefte Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Religie literowkowe 26.07.10, 15:11 alibigęsizm chindualizm zorroastretyzm Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Religie literowkowe 18.08.10, 11:40 Milleryzm -prawdziwa religia prostytuująca się.Poznajemy ją nie po tym jak zaczyna,ale po tym jak kończy. Pierwsze symptomy zakończenia miały miejsce w 1884 roku,kiedy to oczekiwany Mesjasz nie dopisał. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: Religie literowkowe 19.08.10, 08:44 Artretyzm Dnia Siódmego Prostatantyzm Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Religie literowkowe 20.08.10, 08:48 (G)dziewiaryzm?-religia misjonarska polegająca na nawoływaniu rozproszonych owiec po Hali,magazynie z belami ,tudzież grabiących sobie w ogródku za portiernią - na podstawie wersetu:"Uderzę pasterza,a owce się rozproszą" Królu,wróć,owieczki się pobłąkały! Odpowiedz Link Zgłoś