habitus 01.04.04, 12:55 jeżeli ktoś pragnie przekazać pozdrowienia dla NXA - proszę się wpisywać. Wydrukuję i przekażę Mu. Termin składania życzeń - do 22.00 w dniu dzisiejszym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Jutro rano jadę do Wrocławia 01.04.04, 13:19 Nxa - po prostu: dobrego. Sam będziesz wiedział najlepiej co to oznacza dla Ciebie i rodzinki. Pozdrawiam serdecznie Rals P.S. zaproszenie na Tea Time cały czas aktualne. Tęsknimy. Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Jutro rano jadę do Wrocławia 01.04.04, 14:23 Nxa - będzie dobrze. Stwory światła i ciemności są z Tobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Jutro rano jadę do Wrocławia 01.04.04, 15:32 Wielu borowików na drodze. Tych szlachetnych. Ale i pieczarki złe nie są.... Pozdrowienia z B. :) Awee Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: Jutro rano jadę do Wrocławia 01.04.04, 17:07 I uklony od luego, zakochanej we Wroclawiu! :) Usciski serdeczne! Lu Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Jutro rano jadę do Wrocławia 01.04.04, 19:06 Uscisk dłoni od poziomKa Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Jutro rano jadę do Wrocławia 01.04.04, 19:17 Wszystkiego najlepszego i dobrego od Chatki :) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Jutro rano jadę do Wrocławia 01.04.04, 19:37 i ode mnie, i ode mnie też!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Jutro rano jadę do Wrocławia 01.04.04, 23:25 No to ostatnia chwila, żeby się dopisać z pozdrowieniami dla Nxa. Przypominam - miało być do 22 dzisiaj. Ale widzę, że Habi jeszcze zagląda :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Jutro rano jadę do Wrocławia 01.04.04, 23:27 ralston napisał: > No to ostatnia chwila, żeby się dopisać z pozdrowieniami dla Nxa. Przypominam - > > miało być do 22 dzisiaj. Ale widzę, że Habi jeszcze zagląda :) A bo wyobraź sobie Nxa znalazł mnie w Gadulcu i napisał do mnie. Mieszka bardzo blisko hotelu gdzie mam nocować. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Jutro rano jadę do Wrocławia 01.04.04, 23:28 To jak się zobaczycie wyściskaj go serdecznie ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Jutro rano jadę do Wrocławia 01.04.04, 23:30 No, nie bardzo. Przecież nie mogę się obcemu facetowi rzucać na szyję. Coś ty... Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Jutro rano jadę do Wrocławia 02.04.04, 01:27 To miłe, że pamiętacie o mnie. Powiadają "Pamięć człowieka jest jego prywatną literaturą. ... " Dziękuję, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Jutro rano jadę do Wrocławia 02.04.04, 01:38 nxa napisał: > To miłe, że pamiętacie o mnie. Powiadają "Pamięć człowieka jest jego prywatną > literaturą. ... " > Dziękuję, pozdrawiam Nie tylko pamiętamy ale poważnego strachu nam tu napędziłeś. Uff.. Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Jutro rano jadę do Wrocławia 02.04.04, 01:48 Nxa!!! :))))) Dobry Duch wrócił na forum! :)))) Zostaniesz czy tylko przelotem jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Jutro rano jadę do Wrocławia 02.04.04, 16:09 Dobra literatura ma to do siebie, że w pamięć zapada :) Dobrze, że jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Jużem jest. 03.04.04, 21:54 Poproszę o pytania dotyczące pobytu i objawy radości z powodu mojego szczęśliwego powrotu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Jużem jest. 03.04.04, 22:05 Też dopiero wróciliśmy. Dojechałaś szczęśliwie, znakiem tego wszystkie czary z czosnkiem się udały i zaklinanie ognia i dymu do godziny 21 też przyniosło efekt. Żeby było jasne mówię o Twoim powrocie do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Jużem jest. 03.04.04, 22:14 Okadzanie zawsze przynosi skutek. Jedni wieszczą jak Pytia Delficka, inni słyszą głosy (w gęstym dymie) :)) a jeszcze inni patrzą a tu żywność świeżutka i pachnąca na haczykach wisi! Nic tylko jeść! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Jużem jest. 03.04.04, 23:07 No i jak tam piękne miasto Wrocław? Jak spotkanie? Droga pewnie ciężka, bo wąsko, kręto i koleiny na długich odcinkach. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Jużem jest. 03.04.04, 23:30 Czy ktores z przypuszczen sie sprawdzilo? :) (Alez to byl wątek!) Nxa - średniego wzrostu blondyn o lekko przerzedzonych włosach a nieodzownym elementem są okulary w jasnej oprawie. Czy taki opis wystarczy ? ;)) NXA - zawsze wydaje mi się, że to jest kobieta :))) Nxa przypominal mi Kornelisza Pacułę, wysoki, z brzuszkiem, gesta bielutka broda, po tym jak zdradzil pare szczegolow o sobie, wyobrazam go sobie jako faceta postury i charakteru aktora Piotra Majchrzaka, wyglad mordercy, serce dziecka. Nxa - średniego wzrostu, okrągła twarz, broda i wąsy, szatyn, lekka siwizna, pogodne, niebieskie oczy, ujmujący uśmiech, mądre spojrzenie, sprawia wrażenie człowieka, przy którym można czuć się bezpiecznie. Nxa Sredni. Przepona wypracowana od piwa i udzialu we Vratislavia Cantas. Glowa owalna, z fryzury ostal sie jeno przedzialek. Znaki szczególne - gdyby pokazal sie w telewizji: "Prosze nie regulowac odbiorników. Ja wlasnie tak wygladam..." Nxa - wobrażam sobie jako średniego wzrostu bruneta, z odrobiną szronu na skroniach i pełną twarzą, ale bez okularów :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Jużem jest. 04.04.04, 11:00 chatka_ napisała: > > Nxa - średniego wzrostu, okrągła twarz, broda i wąsy, szatyn, lekka siwizna, > pogodne, niebieskie oczy, ujmujący uśmiech, mądre spojrzenie, sprawia wrażenie > człowieka, przy którym można czuć się bezpiecznie. > > Nxa - wobrażam sobie jako średniego wzrostu bruneta, z odrobiną szronu na > skroniach i pełną twarzą, ale bez okularów :) Oczy ciemne, nie niebieskie. Spokój podszyty smutkiem. Reszta trafiona :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Jużem jest. 04.04.04, 10:58 Wrocław jeszcze piękniejszy. Kolega architekt zrobił mi wycieczkę po ciekawszych obiektach architektury. Pierwszy raz widziałam Halę Ludową od środka. Robi wrażenie! Wogóle budują ładniej niż w Warszawie, chociaż absurdów też nie brakuje. Spotkanie przebiegło tak jakbyśmy się znali dawno temu i odnaleźli po latach. Droga wąska i tylko dwie szyny. A co do hasła "koleiny" to lepszym określeniem byłaby kolej. Intercity jedzie przez Poznań i czas prędko mija. Przed Warszawą już mi się trochę dłużyło. Jakoś ten odcinek był najdłuższy, ale parę minut po 20.00 byłam już w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Podsumowanie 05.04.04, 04:58 Pkt 1. Odnośnie wpisu Saunne o „mądrym spojrzeniu” w wątku Przypuszczenia. Jakie cechy wspólne ma student i pies? Jak im się zada jakieś pytanie, to mają taaaakie mądre spojrzenie. :))) Pkt 2. Przepraszam Pkt 3. Dziękuję Pkt 4. W czasie rozmowy z Habi na moment „zamurowało” mnie. Wyglądałem pewnie jakbym głośno śpiewał głoskę „O” (dobrze, że siedziałem). Aand – dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś