pieranka 02.04.04, 16:29 gratulacje - 3500 post padl 3 posty temu - to raz pniemy sie - jestesmy osmej pozycji - to dwa stado dziewiarzy tkaczy sie powieksza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pieranka Re: podsumowanie 19.04.04, 12:51 z wzieciem 5 z ul. barskiej bedzie problem dwa tauzeny do udziania Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: podsumowanie 19.04.04, 12:53 To nie problem, to wyzwanie, któremu - nie wątpię - sprostamy. Ku chwale dziewiarstwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: podsumowanie 20.04.04, 09:42 pieranka napisała: > z wzieciem 5 z ul. barskiej bedzie problem > dwa tauzeny do udziania Vaud juz dzieje na nocnej zmianie ze wzgledu na przesuniecie w strefie czasowej Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: podsumowanie 20.04.04, 09:44 Czyn moze zwolac? Subotniki? Szarwark? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: podsumowanie 21.04.04, 16:06 pieranka napisała: > z wzieciem 5 z ul. barskiej bedzie problem > dwa tauzeny do udziania wygląda na to, że jakbyśmy nie dziali, dystans się nie zmienia... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: podsumowanie 20.04.04, 09:48 no to już przekroczyliśmy 4000 (tym razem to chyba Millefiori - kongratulejszyns:)), więc już teraz przed nami do pokonania chyba trochę mniej niż dwa tauzeny (chyba że tamci piszą szybciej i więcej, w co trudno mi uwierzyc) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: podsumowanie 20.04.04, 09:51 Dziekuje, dziekuje, dygam obunoz! Kto rano wstaje, ten wiesza pranie i schodzi do podziemia, co niniejszym czynie. Jeszcze tu dzis wroce. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: podsumowanie 21.04.04, 09:33 stan na teraz - Brezly utonął w morzu uczuć rodzinnych na Łonie CJ abo pracuje abo poleciała do Galerii Dominikańskiej Baloo'u puściły hamulce i pitoli Vaud poszła do szkoły - jedyna pożądna w tym domu Mille szuka kabla w lodówce Cordonec nie zdał relacji z Żabki - a na frasunek najepszy trunek Pierance, Loli, Tkaninie, Frufru i Łódzkiej Prządce i mi nie chce się pracować, a musi, bo czuje, że przegina - dramat! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: podsumowanie 21.04.04, 09:37 No wlasnie, puscily mi zwieracze bo sieminiechce , choc tez czuje, ze musze. I im bardziej to czuje, tym bardziej sieminiechce ;o) No, ale przywolany do porzadku zmykne ;o) ciao, ragazze B. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: podsumowanie 21.04.04, 09:42 po a) to pracuje po b) to chwilowo z netem były problemy po c) to Upadku nigdi enie uświadczysz, a zwłaszcza w antykwariaie. w księgarni juednej udzielono mi rady zbawiennej, zeby w antykwariacie zamówić, i regularnie nawiedzać z pytaniem o to - którą to wskazówkę niniejszym przekazuje osobom zainteresowanym... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: podsumowanie 21.04.04, 10:00 i za co te gracje, gdy brak upadku... a nawet zmierzchać się nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: podsumowanie 21.04.04, 10:05 już się przyzwyczaiłam, że ten gibbon jak kamień w wodę Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: podsumowanie 21.04.04, 10:09 aha, jak zapytałam o to panią w księgarni taniej książki (bo tam też starocie bywają) i mówię, że w żadnym antykwariacie nie ma,to ona na to: nie dziwię się - za dobre... Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: podsumowanie 21.04.04, 10:14 nic mi nie mów, bo się denerwuję! stałam i patrzyłam jak głupia jak sprzedają i NIC! ani rączką ani nóżką nie drgnęłam niech mnie ktoś zastrzeli za te gupotę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: podsumowanie 21.04.04, 11:04 a tak mi sie jeszcze przypomniało, że oprócz antykwariatów istnieją jeszcze bazary, na których też literaturę wszelaką trudnodostęną można niekiedy uśiwadczyć, niekiedy zamówić - tyle że one w niedizelę li tylko funkcjonują, a niedizele to przynajmniej do końca czerwca mam zajęte wszystkie, więc nawet przypadkiem mię tam nie będzie... ale jakbyś była dla bliżej nieokreślonych rzyczyn we Wroc w jakowąś niedizelę, to polecam Niskie Łąki i Dworzec Świebodzki w godzinach poranno-przedpołudniowych... Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: podsumowanie 21.04.04, 11:10 Dzięks - wyślę tam krewnych i znajomych tam są też starocie? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: podsumowanie 21.04.04, 11:17 tam - zwłaszcza na Niskich Łąkach - handluje się starociami, i chybamożna zamówić książkę, jeśli delikwent akurat nie ma jej na składzie (czyli właściwie na jedno wychodzi, czy zamawiasz w antykwariacie, czy na targowisku, ale zawsze warto sprawdzić) Świebodzki mniej się do tego nadaje, tam to by trzeba mieć wybitne szczęście żeby na to trafić... a mnie został jeszcze jeden antykwariat, ale on jest krótko czynny, i chyba też w niego wątpię... ale jak da radę to sprawdzę... Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: podsumowanie 21.04.04, 11:20 CJ, jesteś normalnie nasz człowiek we Wrocu! btw, to mi przypomina jak po zjeżdzie plażowym w Kraku udaliśmy się z Połówkiem na Kazimierz, a tam - targ! i ksiażku używane sprzedajo! raj! szkoda, ze poprzedniej ówczesnej nocy nie sprzedawali - zostalibyśmy tam do rana Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: podsumowanie 21.04.04, 11:37 a tak w ogóle to rzuć hasło na forum książkowe, może kto ma odsprzedać Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: podsumowanie 21.04.04, 11:40 pieranka napisała: > btw, to mi przypomina jak po zjeżdzie plażowym w Kraku udaliśmy się z Połówkiem na Kazimierz, a tam - targ! i ksiażku używane sprzedajo! raj! > szkoda, ze poprzedniej ówczesnej nocy nie sprzedawali - zostalibyśmy tam do rana DzKJP , Pierans , bujsieboga ! Tosz gdybysmy w stanie wskazujacym trafili na targ z ksiazkami, to bym puscil rodzinkie z torbami. Nie wolno takich rzeczy robic. Uffff.... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: podsumowanie 21.04.04, 11:45 jak nie wolno, a się chce - to można! a pamiętacie ten ciemszyc na niebie w poświacie? Nad Kazimierzem i jak nas wodził jeden taki na manowce? Na Kazimierzu dałabym się powieść znów, nie powiem ech!... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: podsumowanie 21.04.04, 11:59 aha, to bylo to. Nawet to nieostre zdjecie jest bomba, a wspominki jeszcze lepsze. Aha, ewentualny materacyk kolega rozciaga wlasnie w okolicach Grodu Emusi co nie chciala Fjorda. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: podsumowanie 21.04.04, 13:54 > ewentualny materacyk kolega rozciaga wlasnie w okolicach Grodu > Emusi co nie chciala Fjorda yyy, nie bardzo rozumiem, jak wrócisz to mi wytłumacz Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: podsumowanie 21.04.04, 14:07 takij piknyj metaforry nie rozumiesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: podsumowanie 21.04.04, 14:14 najpierw wydaje mi się, że rozumiem, a potem dochodzę do wniosku, że jednak nie... albo za dużo myślę albo za gupia jestem, jedno z dwojga ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: podsumowanie 21.04.04, 16:16 jest! mam! zrozumiałam! vivat! chętnie przyjmę gratulacje i powinszowania - udało mnię się zrozumieć tego samego dnia! to wszystko dlatego, że dzieję i ciuram w tym samym czasie, a to nie jest zdrowe Odpowiedz Link Zgłoś