Dodaj do ulubionych

nowości z kodem

21.10.10, 16:20
allegro.pl/littlest-pet-shop-nowosc-nietoperz-1695-i1285464124.html Już są nowe zwierzaki z kodem. Ale jaka cena !!!Kurcze kiepsko że takie drogie bo ten nietoperek jest fajny. Widziałam je wcześnie na ebayu
Obserwuj wątek
    • camilcia Re: nowości z kodem 21.10.10, 16:35
      o w mordeczkę 65zl :o
      ja mam nietoperza, owieczkę i myszkę - kody oddałam bo moja Majka chociaż duża to nie chciała grać, ja też nie ;)
      ze względu na kody na pewno nie warto
      ja kupowałam po $8 więc cena przystępna
    • camilcia Re: nowości z kodem 21.10.10, 16:41
      aaa no zapomniałam że Felina Murchant też z tej serii ;) to od niej mnie wzięło
      • mgwelle Re: nowości z kodem 21.10.10, 23:49
        O kurcze Kamila, Twoja kolekcja musi być bardzo imponująca. Masz niezłe okazy widziałam na zdjęciach. Ja jeszcze na ebayu nic nie kupowałam choć nawet mam konto. Moja kolekcja narazie ogranicza się do petów dostępnych na polskim rynku i allegro. Ale może kiedyś się odważę...
        Gośka
        • camilcia Re: nowości z kodem 22.10.10, 12:02
          ja prawie żadnych nie mam z tego co u nas dostępne za to ;)
          zazwyczaj zdobywam zwirzaki wypuszczane na europę i robię wymianę z amerykańcami na ichniejsze :]
          czasem coś kupię na ebayu, ale to drogo wychodzi, ceny w sklepach amerykańskich są o wiele niższe niż w naszych, a jeszcze jak jest promocja to miodzio ;)
          • mgwelle Re: nowości z kodem 22.10.10, 14:22
            No tak amerykański rynek jest bardzo atrakcyjny jesli chodzi o lps. Ja niestety nie mam dojścia a szkoda. Kupowanie na ebay ok, ale przeraża mnie cena tych przesyłek. Narazie więc muszę się ograniczyć do zbieractwa sklepowo - allegrowego :) Czasami pojawiaja sie jakieś okazy na allegro to oczywiście kupuję pod warunkiem że cena w miarę
    • camilcia Re: nowości z kodem 22.10.10, 17:09

eu.lpso.com/play.aspx
      jak ktoś chce sprawdzić to mogę podać login i hasło ale nie tutaj, wolę na gazetowy ;)
      • grabasik Re: nowości z kodem 03.11.10, 13:13
        Camilcia moja córka jest chętna do gry :). W zasadzie chce kupić figurkę tylko dla kodu więc jeśli mogłaby spróbować na Twoim loginie i haśle to poproszę na gazetowy :)
    • mielin Okazja na Ebay.com:-) 12.12.10, 15:53
      Ja kupiłam 4 z nich:-):
      shop.ebay.com/tickshws/m.html?_nkw=littlest+pet+shop&_sacat=0&_odkw=&_osacat=0&_trksid=p3911.c0.m270.l1311
      Ustaliłam że koszt przesyłki bez pudełka to 3.50 + 0,75 za każdego dodatkowego:-) Moim zdaniem bardzo warto:-) No i trzeba się speszyć idą jak bułeczki:-)
      • barbaiz Re: Okazja na Ebay.com:-) 12.12.10, 20:26
        mnie tylko się podoba nietoperz, ale faktycznie za drogo jeszcze u nas:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka