ralston 01.11.10, 16:23 Pan Adam w lecie w znakomitej formie. Co więcej - jak nigdy doszlusowali do niego inni. Szykują się nam emocje na zimę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Sezon Małysza? 03.11.10, 10:37 Gdyby nie dyskwalifikacja w ostatnim starcie (za późno ruszył z belki) wygrałby letnie GP. Ale doskonałe wyniki miała cała polska ekipa. Dzięki temu będziemy wystawiać zimą tyle samo zawodników, co potęgi narciarskie. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Sezon Małysza? 24.11.10, 12:36 Na razie zaczęło się niefajnie - od kontuzji i przerwy w treningach. Mam nadzieję, że będzie w stanie wystąpić w najbliższy weekend... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Sezon Małysza? 28.11.10, 16:18 No, początek taki sobie - Adam Małysz dziewiąty... Odpowiedz Link Zgłoś
wdv Re: Sezon Małysza? 29.11.10, 20:24 Z Małyszem to mam taką historyjkę, pewnie nie śmieszną. W delegacji będąc pojechaliśmy na wycieczkę i mieliśmy zahaczyć o Lahti bo akurat konkurs się odbywał. Niestety spóźniliśmy się, a dodatkowo w stronę skoczni poszliśmy od strony zaplecza technicznego. I tu niespodzianka nas czekała, bo odwołano drugą rundę i wprost na nas wyjechał samochód z polską reprezentacją. Kolega się rozentuzjazmował i zaczął krzyczeć: Adam, Adam you are the best!. Jak go potem spytaliśmy czemu krzyczał po angielsku to powiedział, że mu się pop..ło. Tak myślałem, nie śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Sezon Małysza? 04.01.11, 10:39 Wczoraj znowu na podium. Tylko ta Gwiazdazaranna nie do pobicia jest... Odpowiedz Link Zgłoś
wdv Re: Sezon Małysza? 09.01.11, 15:43 Ha. Wczoraj znowu na podium. Skoki to jak Dzień Świstaka:) ralston napisał: > Wczoraj znowu na podium. Tylko ta Gwiazdazaranna nie do pobicia jest... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Sezon Małysza? 09.01.11, 23:26 Prawda. Kiedy nie włączasz telewizor, to Morgenstern wygrywa. Narty mu przepiłować, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Sezon Małysza? 21.01.11, 12:09 Wczorajsze treningi i kwalifikacje w Zakopanem narobiły nadziei... Odpowiedz Link Zgłoś
wdv Re: Brawooooo!!!! 21.01.11, 20:55 Wszystko jest możliwe. Od teraz z niecierpliwością czekam na mistrzostwo świata Andrzeja Gołoty;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Brawooooo!!!! 23.01.11, 18:13 Andrzej może zostać mistrzem świata w lotach. Na deski. Niby podobne do "na deskach" ale jednak nie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Małysza sezon ostatni... 04.03.11, 08:42 Pan Adam ogłosił, że kończy. Dziękujemy za wszystkie piękne chwile. Prawdziwy Mistrz. Odpowiedz Link Zgłoś
wdv Re: Małysza sezon ostatni... 10.03.11, 18:23 Się podpisuję. Nie do końca wiem, skąd źródło fenomenu małyszomanii, ale to jest kod kulturowy współczesnych Polaków. Trochę się zastanawiam jak na to patrzą ekspaci: oka, bogo, ormond, ogabinac, czym dla was jest Małysz? Czy Tym? Odpowiedz Link Zgłoś
wdv Re: Małysza sezon ostatni... 15.03.11, 21:34 Jak to było w szkole:'ochotników nie widzę, może bogo?'(wszak bywasz:)) wdv napisał: > Się podpisuję. Nie do końca wiem, skąd źródło fenomenu małyszomanii, ale to jes > t kod kulturowy współczesnych Polaków. Trochę się zastanawiam jak na to patrzą > ekspaci: oka, bogo, ormond, ogabinac, czym dla was jest Małysz? Czy Tym? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Sezon Małysza? 20.03.11, 12:54 No i pięknie zakończył pan Adam swój ostatni sezon. Medal mistrzostw świata, trzecie miejsce w klasyfikacji generalnej pucharu świata i dziś ostatnie podium w pucharze świata! Dziękujemy za wszystkie piękne chwile. Odpowiedz Link Zgłoś
wdv Re: Sezon Małysza? 27.03.11, 16:07 Kto teraz przejmie rolę pierwszego wąsacza Rzeczpospolitej? Odpowiedz Link Zgłoś
wdv Re: Sezon Małysza? 29.03.11, 16:38 Raczej Chrabia? ralston napisał: > Hrabia Bul-Komorowski. Odpowiedz Link Zgłoś