mgwelle 25.01.11, 19:26 Pojawiły się nareszcie. Ale z ceną przesyłki Pani przesadziła. Gdyby była tańsza pewnie kupiłabym hipcia i węża. allegro.pl/littles-pet-shop-blythe-zwierzak-z-pocztowka-i1430623777.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ktosco Re: Nowe pocztówki 25.01.11, 20:21 Ta Pani ma sporo nowosci , ma nawet moja poszukiwana Blyth London z iguana i terierem :) troche poczekam moze cena troche spadnie ;) ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mgwelle Re: Nowe pocztówki 25.01.11, 20:26 No widzaiłam ją, fajna jest. Ale faktycznie droga Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Nowe pocztówki 26.01.11, 00:40 Ta kobietka z All. jest bardzo miła i negocjowalna:-) , można się dogadać i jeszcze dodaje gratisy. A cena niezła jak za pocztówki:-) Jejku a miałam już się z tym uspokoić:-(, a znów chcę wszystkie(najbardziej wielorybka:-)), jeszcze zaczekam może shc1 będzie miał je tu na miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
mgwelle Re: Nowe pocztówki 26.01.11, 00:58 Ja tak sobie myslę, że mi to prędko nie przejdzie. Ciągle coś fajnego wychodzi. Strasznie fajny jest ten nowy żółw wodny i koala. A teraz jeszcze to. No i jak tu nie zwariować ??? A nie wiecie czy koszt przesyłki jest jeden przy większych zakupach u tej babki ? Bo ma dużo fajnych rzeczy a o przesyłce nic nie znalazlam. Odpowiedz Link Zgłoś