05.06.07, 23:22
dla odmiany ;-) chciałabym poruszyć temat giełdowy
mam akcje swarzędza i budopolu i mam mieszane uczucia co do tych papierów.
Trochę jestem do tyłu ale nie jestem do końca pewna czy sprzedać czy poczekać.
Będę wdzięczna za wszelkie sugestie.
Dzięki
Obserwuj wątek
    • rydzo Re: swarzędz 06.06.07, 00:31
      Rzucilem moneta i wyszlo tak:
      Swarzedz zostaw
      Budopol sprzedaj (najlepiej PKC)....

Ludzie!!!! Czy Wy wiecie co kupujecie? To nie jest zabawa tylko granie za realna kase. Skoro sie bierzesz za gielde to badz swiadomy(a), ze tylko Ty decydujesz i na pewno na forum nikt Ci nie da wspanialem odpowiedzi jak sie dorobic ....
    • terefereqq1 Re: swarzędz 06.06.07, 08:23
      No coz sam jestem posiadaczem kilku akcji. Tecnicznie mozemy miec do czynienia
      z formacja glowa z ramionami (nawet uwzgledniajac wartosc PP) mysle jednak ze
      nie zasrysuje sie do konca ta formacja. Obecne spadki wydaja sie byc
      spowodowane znuzeniem inwestorow ze wzgledu na fakt ze informacje podawane
      przez spolke o jej zamiarach nie pokrywaja sie zwykle z rzeczywistoscia.(troche
      nas nabieraja). Mysle jednak ze obecnie zarzad przygotowuje jakiegos asa na
      czas notowan PP. Co do wynikow moze nie sa zachwycajace ale... duze inwestycje,
      otwarcie wlasnych salonow promujacych marke, sa duzo lepsze niz poprzednie. No
      i jeszcze wiadomy fundusz, ktory jest posiadaczem czesci akcji.. Mysle ze
      jesli globalnie nie zdarzy sie jakas katastrofa w postaci znaczacej korekty na
      GWP mozliwy jest atak na szczyty (przy odrobinie pozytywnego myslenia)
      pozdr
      • zosiasamosia81 Re: swarzędz 06.06.07, 21:03
        dzięki za sugestię. no dzisiaj znowu trochę spadło. ale jeszcze trochę poczekam,
        jak będzie dalej leciało w dół to sprzedam - trudno - bolesne ale co zrobić

a co do tego sympatycznego forumowicza który krzyczy " ludzie co wy robicie"
        zazdroszczę ci ogromnej pewności siebie na pewno nie masz nigdy żadnych
        wątpliwości - tylko pogratulować, ale wyluzuj trochę poślady, pokrzyczeć to
        sobie możesz na mamę albo na żonę a tu jest miejsce publiczne więc odrobinę kultury
        o matko znowu ulegam emocjom :-)

życzę sobie i wszystkim dużych wzrostów (akcji oczywiście :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka