drzejms-buond 21.03.11, 10:02 pewnie uryza głowę następnemu kawalerowi ale czy ona dostarczyła na zakład jakie L-4? no i nie ma komu zalinkowac szczapki drewna...ech :-[ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modliszka61 Re: modliszki brak 23.03.11, 10:15 Jak na modliszkę przychodzi czas i potrzeba tarzania się po gruncie, a piasek we wsi i trawa za zimne i do ciepła ja ciągnie, to nie będzie ściemniać , że chora, bo L-4 poziomo i F-16 pionowo to trafiony-zatopiony. Ech, trauma na wieki...;-{ Co też Bound o tym ugryzaniu oszczerstwa takie ? Mantis religiosa - praying , not eating.Nie żadna tam caput eotomia. ;-}} Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: modliszki brak 23.03.11, 14:15 oooooooooooooooooo! jak nie caput? jak nie caput? skoro Phyllocrania? moze przez to,że ... paradoxa? ;-] miło widać-witać! czyli ze modliszka bo wymodlona taka? ale baj różaniec czy tashib? Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: modliszki brak 24.03.11, 11:13 no nie wiem, nie wiem co Pan miał na cenzurce z katechezy, ale zdjęcie z autografem wysyłam proszę bardzo ;-} niby jak w Rio wallpapers.free-review.net/15__Mantis_religiosa.htm ale jednak inaczej www.flickr.com/photos/karasmuson/2621950914/ Odpowiedz Link Zgłoś