Dodaj do ulubionych

banki doją klientów

IP: *.play-internet.pl 28.12.11, 14:02
powiedzcie mi jak to jest, że wszystkie banki jak jeden mąż doją klientów? Czy to jest normalne? To już jakieś przegięcie jest. Niedawno dostałem od przełożonego w banku którego nazwy nie podam, że mamy namawiać klientów, a nawet wciskać rodzinie wszystkie usługi jakie się da i jaki podał powód? Że po nowym roku będą nic nie warte...no szok! Ja uprzedziłem rodzine, żeby na nic się nie godzili, bo to naciągacze teraz dzwonią. Nawet do mnie dzwonią codziennie po kilka razy, a może ubezpieczenie, a może coś innego? Powyżej uszu mam już tego całego bagna. Oczywiście nie rzucę pracy, bo dzięki niej opłacam rachunki, ale przynajmniej was mogę uprzedzić, że wszelkie te super promocje teraz to wielka ściema. Ciekaw jestem tylko co się zmieni... czy strefa euro walnie? Bo czemu to wszystko ma nie być nic warte niedługo?
Obserwuj wątek
    • Gość: XXX Re: banki doją klientów IP: *.play-internet.pl 28.12.11, 20:44
      JAK EURO SIE ROZPADNIE TO NA PEWNO O TYM USLYSZYMY. A TWOJ BANK JAK I INNE WCISKA LUDZIOM CO POPADNIE, BO TO DLA NICH KASA! DZIADOSTWO WSZEDZIE JEST BYLO I BEDZIE!
    • Gość: klode Re: banki doją klientów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.11, 17:54
      co robią banki z naszymi ciężko uciułanymi pieniędzmi? ładują we własny biznes, taki obrót kapitałem, a że teraz nie wiadomo w co inwestować, bo na świecie jest kryzys i nie wiadomo co za chwilę upadnie, każda inwestycja jest wielce niepewna i nie wiadomo, czy bank nie utopi naszych pieniędzy w jakimś gó... wartym interesie. to się wcale nie tyczy tylko tzw. lokat inwestycyjnych ale każdej lokaty, każdych wpłaconych przez nas do banku pieniędzy.
    • Gość: katia Re: banki doją klientów IP: *.play-internet.pl 29.12.11, 17:57
      Banki tak robią bo mogą. nikt im nie zabroni naciągać biednych ludzi, bo większość polityków ma to w nosie. teraz jakbym miała inwestować to tylko w metale szlachetne. złoto, srebro. nawet ostatnio czytałam www.wiadomosci24.pl/artykul/kryzysowa_moda_na_dziela_sztuki_220720.html jak to opłacalne jest. akurat na sztuce się nie znam, ale złoto można kupić w sztabkach albo w monetach i nie martwić się podatkiem belki, czy innymi złodziejskimi praktykami banków :/
      • Gość: marysieńka Re: banki doją klientów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.11, 11:43
        W sumie inwestycja w złoto nie jest złym pomysłem. Jego ograniczone zasoby, wzrost kosztów wydobycia i obróbki oraz coraz większe zainteresowanie inwestorów wpływają na to, że cena złota będzie rosła. I że da się na tym w przyszłości zarobić.
    • Gość: Ania Re: banki doją klientów IP: *.radiozet.pl 30.12.11, 11:36
      Mój bank wydzwania do mnie przynajmniej 4 razy w miesiącu proponując mi jakiś "genialny" kredyt tylko dla mnie. I chociaż mówiłam im, że zupełnie nie jestem zainteresowana i jak będę to się zgłoszę, nadal dzwonią doprowadzając mnie do szału.
      • Gość: Ja Re: banki doją klientów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.11, 20:13
        Szczerze to obecnie w złoto w ogóle bym się nie pakował...bańka spekulacyjna na złocie jest tak nadmuchana że tylko patrzeć jak zaraz się wykrzaczy! W czasach kryzysu najlepsze inwestycje to te megabezpieczne, czyli lokaty, albo wino czy dzieła sztuki. Nie pakowałbym się w ogóle w fundusze ani żande struktury!
    • Gość: olis Re: banki doją klientów IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.11, 23:20
      www.facebook.com/pages/Elzbieta-Chrapek-Photography/179613562119372
    • Gość: gość Re: banki doją klientów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.11, 02:25
      www.milionkobiet.pl/horoskop,24
    • Gość: Art Re: banki doj? klient?w IP: 180.242.67.* 02.05.12, 15:33
      Film Kac Vegas w Bangkoku 2011 jest super! Polecam!
    • Gość: Kourtney Re: banki doj? klient?w IP: 180.248.32.* 02.05.12, 15:47
      Film Warrior (2011) jest super! Polecam!
    • Gość: Cherryl Re: banki doj? klient?w IP: *.user.veloxzone.com.br 31.05.12, 15:25
      Film Lockout (2012) jest super! Polecam!
    • Gość: Val Re: banki doj? klient?w IP: *.user.veloxzone.com.br 31.05.12, 15:28
      Film Kac Wawa (2012) jest super! Polecam!
    • Gość: Beata Re: banki doj? klient?w IP: 189.201.243.* 27.07.12, 13:30
      Film DĹ?ug (2010) jest super! Polecam!
    • Gość: Doreatha Re: banki doj? klient?w IP: 189.201.243.* 27.07.12, 13:48
      Juz mozna obejrzec film Kupilismy zoo (2011) online!
    • Gość: Mirta Re: banki doj? klient?w IP: 189.201.243.* 27.07.12, 14:08
      Juz mozna obejrzec film Motocykle 3D: Jazda na krawedzi (2011) online!
    • Gość: Zack Re: banki doj? klient?w IP: *.190-229-248.telecom.net.ar 06.03.13, 12:10
      Juz mozna obejrzec film Reset (2011) online!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka