Dodaj do ulubionych

weekendy taneczne

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.12, 11:50
Hej! Szukam fajnego miejsca na weekend. Zależy mi na tym aby potańczyć i się zrelaksować:) Jeśli coś wiecie to proszę napiszcie!!!!!!!!!!!:):):)
Obserwuj wątek
    • Gość: rolka Re: weekendy taneczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.12, 11:54
      Kochana! W zeszły weekend wytańczyłam się za wsze czasy w Paszkówce (ok. 15km od krakowa)! Było cudownie, pakiet jest na 3 dni z profesjonalnym instruktorem tanca, wieczorem happy hours i darmowe drinki wraz z wieczorkiem tanecznym- bajka :) w pakiecie masaż gorącymi kamieniami i oczywiście pyszne jedzenie z degustacją wina. jeśli klikniesz im lubie to na facebooku to dostajesz 10% rabatu :)
    • anka18.3 Re: weekendy taneczne 15.02.12, 09:19
      Ja proponuje miły wieczór z okazji Dnia Kobiet na promie Polonia, atrakcji nie zabraknie min. relaksujące masaże, występ Piotra Lisieckiego oraz Katarzyny Piaseckiej. A na deser... występ Chippendales z grupy Bad Boys! Byłam na podobnym rejsie z okazji Walentynek i wróciłam bardzo zadowolona ;)

www.unityline.pl/oferta/oferta_dla_ciebie/rejsy_specjalne/dzien-kobiet
    • Gość: Kassie Re: weekendy taneczne IP: *.73-123.lynx.net.lb 31.05.12, 15:28
      Film Żelazna dama (2011) jest super! Polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka