Dodaj do ulubionych

zakupy grupowe

IP: *.net.pbthawe.eu 02.03.12, 16:32
Witajcie. Ostatnio na skrzynkę przychodzi mi sporo ofert portali oferujących promocyjne kupony itp. Zawsze traktowałam to jak spam, ale dziś z ciekawości przyjrzałam się temu. Wg moich obliczeń faktycznie można w ten sposób nabyć coś zdecydowanie taniej. Czy korzystaliście kiedyś z tego typu portali?
Obserwuj wątek
    • 1prom Re: zakupy grupowe 02.03.12, 17:32
      powiem szczerze ze jak chce cos kupic to zawsze zaczynam od neta a nie od sklepow
      ja np dostalem tanie ksiazke o pozycijach seksualnych

citeam.pl/oferty/warszawa/milosc-na-101-sposobow
      • gazka Re: zakupy grupowe 10.12.12, 14:47
        wybaczcie, że odświeżam temat teraz, ale ciekawi mnie czy to jeszcze aktualne:> też chciałabym otrzymać tą książkę. I ile czekałeś/aś? z góry dzięki za odp :)
    • matka26polka Re: zakupy grupowe 02.03.12, 20:23
      Ja też czasami korzystam z ofert takich portali, bo zdarza się , że są bardzo okazjonalne.Czasem rzeczywiście skrzynka meilowa jest zawalona po brzegi różnymi ofertami ale niekiedy warto zajrzeć bo można upolować super okazje.
      • Gość: viki Re: zakupy grupowe IP: *.agora.pl 25.06.12, 15:17
        okazyjne :) a nie okazjonalne :)
    • Gość: Monika Re: zakupy grupowe IP: *.home.aster.pl 02.03.12, 23:12
      tak korzystałam, poolecam!!
    • adam76a Re: zakupy grupowe 27.03.12, 15:05
      Nie jestem zwolennikiem zakupów grupowych. Kupiliśmy weekendowy pobyt w hotelu*** w górach. Były to same noclegi, w ofercie wszystko było ładnie opisane, ale na miejscu nie było już tak kolorowo. O wiele lepszy standard miałem w ramach zniżki na Business Travel Card (hotel**** i dodatkowo zniżki na SPA), a cena była podobnego rzędu. Warto poczytać wcześniej opinie zanim zdecydujecie się na wyjazd z portali z zakupami grupowymi.
      • Gość: Jakub Re: zakupy grupowe IP: *.icpnet.pl 11.05.12, 14:22
        Tak, zgodzę się karty BTC to niezłe rozwiązanie. Kupiłem taką za 79 zł i oszczędzam przy każdym wyjeździe.
    • Gość: krzychu Re: zakupy grupowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.12, 16:28
      korzystam, głównie z największych typu gruper, groupon, zacząłem od niedawna, więc nie mogę zbyt wiele powiedzieć, ale jak do tej pory nie miałem problemów
    • bambetl Re: zakupy grupowe 05.04.12, 10:37
      korzystam i jestem bardzo zadowolona :) dzięki temu mogę pozwolić sobie na atrakcje, na które mnie normalnie nie stać lub żal mi pieniędzy, np. zabiegi w SPA, masaże itp.
      • krakowskim_targiem Re: zakupy grupowe 25.04.12, 09:19
        wszystko fajnie, ale porównujcie ceny z "normalnymi" sklepami, żeby się nie naciąć. ja mimo wszystko wolę kupować w standardowych, sprawdzonych miejscach jak np. avans. przynajmniej wiem, że podana cena mnie obowiązuje, a w tych grupowych ofertach można nie zauważyć jakiegoś dopisku małym druczkiem, także uważajcie!
    • Gość: sonka78 Re: zakupy grupowe IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.12, 14:53
      Korzystam z jednego z tych portali, najczęściej kupuję karnety na masaże, są wtedy w dużo lepszej cenie i można sobie pozwolić na coś więcej.

Sonka
      Parking Lotnisko Wrocław Lotnisko Wrocław Parking
      • greeneyeforhealth Re: zakupy grupowe 11.05.12, 20:56
        Też skorzystałem z tych karnetów. Świetny prezent dla schorowanej matki ;-)
    • Gość: Valarie Re: zakupy grupowe IP: 180.242.67.* 02.05.12, 15:47
      Film Jack i Jill (2011) jest super! Polecam!
    • Gość: Luciano Re: zakupy grupowe IP: 182.253.16.* 31.05.12, 15:25
      Film Hobbit - Niezwykła podróż (2012) jest super! Polecam!
    • Gość: Chanel Re: zakupy grupowe IP: 181.64.132.* 31.05.12, 15:28
      Film Iron Sky (2012) jest super! Polecam!
    • ciocia_rada Re: zakupy grupowe 25.06.12, 10:58
      Ja korzystam, ale biorę oferty które rzeczywiście są taniej niż gdzie indziej, czyli restauracje (choć raz jedzenie na kuponie było w małych porcjach..., no chyba że w ogóle tam takie porcje małe dają :P) i mycie auta czy kino, teatr, etc. Produktów (lampy, ręczniki, itp) raczej nie kupuję. A przynajmniej robię rozeznanie na necie - najczęściej na Allegro. Zwykle tam znajduję daną rzecz taniej, a więc rezygnuję z grupowego zakupu ;).
    • Gość: Nubia Re: zakupy grupowe IP: *.revip7.asianet.co.th 27.07.12, 13:28
      Film Igrzyska Ĺ?mierci (2012) jest super! Polecam!
    • Gość: Eladia Re: zakupy grupowe IP: *.revip7.asianet.co.th 27.07.12, 13:47
      Juz mozna obejrzec film Mniam (2011) online!
    • Gość: Nicole Re: zakupy grupowe IP: *.revip7.asianet.co.th 27.07.12, 14:07
      Juz mozna obejrzec film Hobbit - Niezwykla podroz (2012) online!
    • Gość: maryska29 Re: zakupy grupowe IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.12, 22:34
      Korzystałam z takich zakupów grupowych :) Na stronie www.oncity.pl/ zamówiłam sobie kupon na zabiegi upiększające i wszystko było zgodnie z moimi oczekiwaniami. Zapłaciłam naprawdę o połowę taniej niż w rzeczywistości.
    • veox Re: zakupy grupowe 20.11.12, 19:17
      Raz skorzystałem i zostałem oszukany, generalnie nie polecam ja mam raczej negatywne doświadczenia.
      • elfinka33 Re: zakupy grupowe 03.12.12, 21:53
        veox napisał:

> Raz skorzystałem i zostałem oszukany, generalnie nie polecam ja mam raczej nega
        > tywne doświadczenia.

Ale nie byłeś zadowolony, bo zakupiona usługa była niezgodna z opisem, czy źle wykonana?
        • squeezer.pl Re: zakupy grupowe 04.12.12, 11:34
          Przedstawiam nowy portal o całkiem innym podejściu do tematu. Nie ma tam możliwości pozbycia się kiepskich towarów bo wybiera je społeczność a nie sprzedawca.
          SQUEEZER>PL
    • Gość: Sharmaine Re: zakupy grupowe IP: 201.29.76.* 06.03.13, 12:06
      Juz mozna obejrzec film Sala samobĂłjcĂłw (2011) online!
    • danieltr88 Re: zakupy grupowe 31.07.14, 19:36
      Korzystałem kiedyś z kilku różnych serwisów - głównie groupon, gruper i citeam (tego ostatniego już nie ma, bo allegro zrezygnowało z projektu), a obecnie śledzę promocje na Tekst linka - nie tylko zakupy grupowe, ale głównie jakieś spore zniżki ze sklepów internetowych.
    • kotarbas Re: zakupy grupowe 04.08.14, 08:33
      Ja osobiście nie korzystałem, ale znajomi tak. Z tego co słyszałem to nie byli zbytnio zachwyceni bo czuli się gorzej traktowani.
      • zuzu009 Re: zakupy grupowe 17.08.14, 16:20
        Kiedyś moja siostra wyhaczyła stronę eurobon.pl. Często korzystamy tam z różnych okazji, z usług też i nigdy nie narzekałyśmy na jakość itp. A promocje tam są bardzo spoko.
    • zelda87 Re: zakupy grupowe 03.09.14, 19:03
      Korzystam bardzo często, szczególnie w kwestii restauracji. Tylko wcześniej sprawdzam opinie w necie o tych knajpach bo w niektórych jest tak że traktują klientów "gruponowych" jak takich drugiej kategorii. Ale są knajpy gdzie poszłam ze zniżką i chodzę do tej pory już bez kuponów
      • szikod Re: zakupy grupowe 30.11.15, 10:54
        Czasem na gruponie można coś znaleźć w dobrej cenie.
    • r.emik Re: zakupy grupowe 18.12.15, 10:27
      Czasem korzystam. A zaczęło się od fotoksiążki kupionej w ten sposób praktycznie za połowę ceny w porównaniu do ofert fotografów z okolicy i z internetu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka