marbar86 05.03.12, 14:03 mozecie polecic kolenie dla dziecka? moje dziecko bylo juz dwa razy w Centrum Wypoczynku ODYS ale moze macie cos sprawdzonego rownie godnego polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lucky Re: kolonie dla dzieci IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.12, 17:24 zagrajcie tutaj : D www.pokeraktiv.com najlepsze gry społecznościowe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: kolonie dla dzieci IP: *.wroclaw.mm.pl 11.05.12, 12:17 Polecam kolonie żeglarskie dla dzieci - kolonie żeglarskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianka Re: kolonie dla dzieci - Almatur IP: *.31.6.1.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.05.12, 00:36 Ogólnie - moim zdaniem wszystkie obozy z Almaturu są godne polecenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena406 Re: kolonie dla dzieci - Almatur 27.05.12, 15:52 moim zdaniem lepiej i taniej ejst znalezc osrodek ktory organizuje obozy, ja tak zrobilam w zeszlym roku www.hotelodys.pl, sama zawiozlam dziecko i odebralam, dziecko wracalo bardzo zadowolone w tym roku tez tam jedzie Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena406 Re: kolonie dla dzieci 27.05.12, 15:50 ja polecam tematyczne kolonie, obozy juz 2 raz wysylam dzieci na oboz taneczny ze sztukami walki do osrodaka Odys w Tresnej kolo żywca, dzieci po ostatnim obozie byly bardzo zadowolone wiec jada znowu www.hotelodys.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Dobiasz Re: kolonie dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.12, 21:59 ATAS jest jak najbardziej sprawdzony! Nie trzeba się o nic martwić, a pociechy z wyjazdów wcale nie chcą wracać do domu! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola Trzcina Re: kolonie dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.12, 21:57 Ja mam bardzo miłe wspomnienia z biurem ATAS. Moje dzieci były z nimi w ubiegłym roku na wyjeździe i w tym także jadą. Super oferta, fachowa opieka, przystępna cena :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donald Re: kolonie dla dzieci IP: *.240.208.114.speedy.net.pe 27.07.12, 13:33 Film Kung Fu Panda 2 (2011) jest super! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alphonse Re: kolonie dla dzieci IP: *.240.208.114.speedy.net.pe 27.07.12, 13:51 Juz mozna obejrzec film Battleship - Bitwa o Ziemie (2012) online! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neal Re: kolonie dla dzieci IP: *.240.208.114.speedy.net.pe 27.07.12, 14:10 Juz mozna obejrzec film Elita zabojcow (2011) online! Odpowiedz Link Zgłoś
skyfall001 Re: kolonie dla dzieci 17.07.14, 10:05 Jestem ciekaw jak wyglądają te dzisiejsze kolonie, choć nie sądzę by były w połowie tak fajne, jak kiedyś organizowane obozy przetrwania. Odpowiedz Link Zgłoś
dejwud_85 Re: kolonie dla dzieci 24.11.14, 12:00 Ja polecam obozy żeglarskie w Szekli. Miałam możliwość obserwacji tego , jak to tam wszystko jest zorganizowane i jest to godne polecenia. A na pewno dzieciaki wyjeżdżają stamtąd zachwycone! przynajmniej w większości :) www.obozyzeglarskie.com Odpowiedz Link Zgłoś
karmelkowypiecyk Re: kolonie dla dzieci 04.11.16, 16:24 Ja byłem na kilku obozach, ale w jednej firmie :) Szkoła żeglarstwa PuntoVita to gwarancja bezpiecznych i udanych obozów, a także kolonii żeglarskich. Na stronie można zobaczyć filmiki i fotorelacje z takich imprez: puntovita.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ewprasa Re: kolonie dla dzieci 12.11.16, 11:47 Ja również poszukuję ciekawych ofert na kolonie dla chłopca 12 lat Interesuje się piłką nożną trenował judo.Może ktoś ma jakieś propozycje Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_maczek Re: kolonie dla dzieci 22.11.16, 12:14 A na ferie? Co proponujecie? Ja mam 8 letniego syna i 11 letnią córkę i chcę je wysłać na narty, z tym że jeszcze nigdy się tego nie uczyły. Znalazłam super oferty obozów w polskich górach na kochamwakacje, naprawdę atrakcji sporo, a o samym biurze też wiele dobrego słyszałam. Dzieci się już nakręcają na wyjazd, ale ja nie wiem czy powinnam je wysyłać na taki obóz skoro nigdy na nartach nie były. Jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś