Dodaj do ulubionych

partner na wesele

10.05.12, 22:51
Zapraszamy na "casting" do jedynej w swoim rodzaju roli partnera weselnego!

Kwalifikacje: umiejętności taneczne, poczucie rytmu, poczucie humoru, komunikatywność i uśmiech na twarzy oraz umiejętność sprawienia, że Twoja partnerka poczuje się jedyna w swoim rodzaju.

Czy jest mężczyzna, który spełnia te kryteria? Jeśli tak, zapraszamy na rozmowę kwalifikacyjną ;) Więcej informacji drogą elektroniczną.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marekm86 Re: partner na wesele IP: *.subscribers.sferia.net 15.10.12, 14:14
      Pewnie, że jest taki:)
      Z chęcią podejmę wyzwanie:)
      Ogólnie wesela są mistrzowskie a jeślie jeszcze jest fajna ekipa to na prawdę super imprezy.
      Gdybyś była zainteresowana moją osobą to czekam na wiadomość albo romowę: 662 499 859.
      Pozdrawiam
      Marek
      • Gość: potrzebująca Re: partner na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.13, 16:26
        hej, szukam partnera na wesele które odbędzie się 20 kwietnia 2013 w województwie mazowieckim - szukam kulturalnego chłopaka lubiącego tańczyć - jestem atrakcyjną, samotną dziewczyną - jeśli ktoś jest zainteresowany proszę pisać zoia-zoia@wp.pl
        • Gość: Łukasz Re: partner na wesele IP: 83.238.118.* 19.02.13, 19:10
          Wtam chętnie bym się wybrał jesli to jeste aktualne podaje nr.537 199 882 daj znać zadzwonie jestem miłym i spokojnym facetem pozdrawiam pa
    • silios Re: partner na wesele 23.10.12, 10:24
      Nie wstyd tak iść z kimś kogo nie znasz? nie masz przyjaciół ani kolegów?
    • Gość: marcin_ns Re: partner na wesele IP: 83.218.110.* 11.12.12, 13:59
      Cześć Dziewczyny!
      Miły, kulturalny, podobno "przystojny", dobrze tańczący student oferuje swoje towarzystwo na weselach. Kompletnie za free. Moje oczekiwania - umiesz choć troszkę tańczyć i jesteś kulturalną, zadbaną dziewczyną. Więcej informacji o mnie www.partnerdlaciebie.net
      Partner na wesele: Nowy Sącz, Tarnów, Kraków, Gorlice, Zakopane i okolice.
    • kuku-na-muniu8 Re: partner na wesele 20.02.13, 10:48
      Nie rozumiem jak można być tak zdesperowanym, żeby 'wynajmować' kogoś jako towarzysza zabawy.
      • tytanowy.janusz Re: partner na wesele 20.02.13, 14:43
        Witamy w czasach anonimowości i Internetu.
    • Gość: Nobuko Re: partner na wesele IP: *.234.1.195.tedata.net 06.03.13, 12:15
      Juz mozna obejrzec film Kontrabanda (2012) online!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka