Dodaj do ulubionych

prezent dla szefa

• bresal Re: prezent dla szefa 18.05.16, 12:00
      Nie ukrywam, że mieliśmy problem co wybrać dla naszego szefa na urodziny. Chcieliśmy kupić mu jakiś alkohol, ale okazało się, że ma problemy ze zdrowiem i nie może. Podpytaliśmy jego żonę i okazało się, że najbardziej lubi zwiedzać okoliczne miasta. To jego weekendowa zajawka. Dlatego wykupiliśmy szefowi i jego małżonce pokój w Zajazdkruszwica.pl nocleg. Bardzo się ucieszył! Tak więc może jakaś wycieczka? Kolacja? Bilety do teatru albo na masaż? Ja bym poszedł w coś takiego!
    • just_krk Re: prezent dla szefa 10.06.16, 00:26
      konkretny pomysł a nie głupie reklamy...!
    • arek899 Re: prezent dla szefa 13.06.16, 12:53
      Akurat tutaj masz prostą opcję,jeżeli szef pali cygara to kup mu dobry,markowy zestaw,wiem że na Ercigarros.pl mają szeroki wybór,możesz zerknąć.
    • macedonia35 Re: prezent dla szefa 29.06.16, 18:43
      Zależy jaka okazja.. Ale na pewno jakiś niezobowiązujący drobiazg
    • ilonarom Re: prezent dla szefa 06.09.16, 09:23
      To zależy czym się zajmuje i co lubi.
      Wiadomo, inny prezent będzie dla szefa bierdonki a inny dla dyrektora większej firmy :)
    • ewkakaps Re: prezent dla szefa 06.09.16, 14:10
      Coś, z czego będzie mógł korzystać z innymi ludźmi. Np. jakaś gra albo akcesoria. Szefowie kojarzą mi się z cygarem i pokerem, więc może jakiś mały zestaw, coś takiego www.twojpasaz.pl/pl/c/Zestawy-pokerowe/458/1/default/1
      albo tak jak była mowa wcześniej - stojak na wino z butelką dobrego trunku :D
    • just_krk Re: prezent dla szefa 29.09.16, 22:31
      myślisz, że jakiś multitool albo karnet na paintballa to osobosty prezent? raczej nie , a nie ucieszy na pewno mocniej niż kwiatek.
    • sandowkowa Re: prezent dla szefa 26.10.16, 14:47
      także jestem zdania , że dobre wino będzie odpowiednim prezentem, albo zestaw win. Zobacz sobie w Winezja, mają tam wina z całego świata, na każda kieszen winezja.pl/
    • kinia-883 Re: prezent dla szefa 19.12.16, 20:53
      Dobry alkohol, krawat, perfumy jak wiesz jakie twój szef lubi, ewentualnie mogę podrzucić pomysł na voucheru do tunelu aerodynamicznego. Akurat kiedyś nasz szef dostał lot w Lesznie w tunelu. Nie słyszałam, by narzekał.
    • ultimate.strike Re: prezent dla szefa 21.01.17, 09:56
      Duża anakonda, bez terrarium. :)
    • oliwka_kul Re: prezent dla szefa 31.01.17, 09:22
      wino, albo jakiś inny dobry alkohol
    • pawelek_trel Re: prezent dla szefa 31.01.17, 09:45
      napewno nic osobistego! najbezpieczniej chyba wino:)
    • adamzrivi1987 Re: prezent dla szefa 24.07.17, 15:33
      Z własnego doświadczenia wiem że dobra whiskey nie ma sobie równych w takich sprawach ;)
    • skyfall001 Re: prezent dla szefa 04.09.17, 13:54
      A jaki szef jest? W końcu to też człowiek wypadałoby wiedzieć jakie ma zainteresowania i czy moze jest sztywniakiem, czy raczej jest bardziej wyluzowany. U mnie w firmie kupiliśmy szefowi koszulkę z zabawną grafiką, jakiś dobry alkohol i to wystarczyło, był zadowolony.
    • odczepcie_sie Re: prezent dla szefa 26.10.17, 09:06
      Ktoś tu się chyba chce podlizać szefowi ;)
      • pablo844 Re: prezent dla szefa 22.05.18, 11:10
        Zależy wszystko od okoliczności i relacji z szefem. Ja kiedyś kupowałem pióro... praktyczny i uniwersalny prezent.
    • bananoo Re: prezent dla szefa 16.07.18, 09:00
      ja to tylko na składkę dałam i się nie interesowałam co tam kupią. Póżniej mi powiedzieli że z poczty kwiatowej będą zamawiać kosz okolicznościowy + alkohol i tyle. Mamy w pracy taką dziewczynę co lubi zajmować się i wybierać prezenty więc niech to robi. Dla mnie to kłopot by był a nie przyjemnośc
    • www.e-upominek.pl Re: prezent dla szefa 11.08.18, 12:04
      Szukasz oryginalnego, wyszukanego prezentu dla szefa?
      Sklep internetowy www.e-upominek.pl oferuje luksusowe prezenty i ekskluzywne upominki na każdą okazję. Oferujemy starannie wyselekcjonowane i sprawdzone produkty takich marek jak Sagaform, Ungaro, Nina Ricci, Cerruti, Cacharel, Jean Louis Scherrer, Christian Lecroix. W naszej ofercie znależć można upominki w takich kategoriach jak prezenty premium, męskie upominki, prezenty dla Niej, upominki z bursztynem bałtyckim, notesy i kalendarze...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka