brezly Re: Rany Julek, dzie dziewiarze? 25.07.04, 21:19 Juz lecem. Musialem isc w miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Rany Julek, dzie dziewiarze? 25.07.04, 22:03 a ja poquizowalam naukowo z dziecmi Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Rany Julek, dzie dziewiarze? 25.07.04, 22:06 Cie choroba... Szukalem jakis pejzazykow bukolicznych i pastoralnych w celu skopiowania. I wiesz, no nie wiem ... www.wordiq.com/definition/Image:Titian-pastoral.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Rany Julek, dzie dziewiarze? 25.07.04, 22:15 no, i sa pasterze i mowia tym paniom:"moja duszko!" Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Rany Julek, dzie dziewiarze? 25.07.04, 22:18 No a to? gallery.euroweb.hu/art/b/boucher/1/pastora2.jpg Smutna twarz pastuszka, no w sam raz na kilim. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Rany Julek, dzie dziewiarze? 25.07.04, 22:20 niezle chociaz gole duszki lepiej odzwierciedlaja stan umyslow pastuszkow. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Rany Julek, dzie dziewiarze? 25.07.04, 22:26 www.postershop.com/Boucher-Francois-p.html Duszki sa ale pastuszkow jakby nie widac. Podgladaja, swintuszki? Jak tym dowcipie o obrazie "Lenin w Poroninie"? Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Rany Julek, dzie dziewiarze? 25.07.04, 22:35 brezly napisał: > www.postershop.com/Boucher-Francois-p.html > Duszki sa ale pastuszkow jakby nie widac. Podgladaja, swintuszki? Jak tym > dowcipie o obrazie "Lenin w Poroninie"? -----> myslalam ze tytul byl :"Lenin w Polsce". ehehe na jedno wychodzi. Znajdz jakies z nimfami i pijanymi satyrami, to bedzie w sam raz.Nomen omen satyra. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Rany Julek, dzie dziewiarze? 25.07.04, 22:46 No dobra, mysle ze nimfy i pijane satyry to sobie Fiori jakos zwizualizuje. Wpisalem "nimfy i satyry" w gugla.pl i az od ekranu odskoczylem jak zobaczylem te kombinacje trafien, hehe. No bede sie pomalutku zbierac, jeszcze odrobine zabalaganie. Cosmy andziali tosmy nadziali, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Rany Julek, dzie dziewiarze? 25.07.04, 22:48 no to pa i niech sie dzieje, co chce, ale dzis juz bez nas! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Rany Julek, dzie dziewiarze? 25.07.04, 22:50 No to dobranoc, jak idzie o mnie. Chyba troche zmniejszy mi sie czestotliwosc bo Pierworodna i cala reszta. Bedem znow rozrywany :-)) Smoooki. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Rany Julek, dzie dziewiarze? 28.07.04, 12:02 brezly napisał: > No dobra, mysle ze nimfy i pijane satyry to sobie Fiori jakos zwizualizuje. > Wpisalem "nimfy i satyry" w gugla.pl i az od ekranu odskoczylem jak zobaczylem > te kombinacje trafien, hehe. Hehe, ty sie Brezly smiej. O rokoku pisalam pierwsza prace mgr. A w ubieglym tygodniu moja ulubiona rokokowa libertynska para, jakby nie bylo pieknosci XVIII wieczny sztych Fragonarda {dedykowany a Monsieur de la Tour d"Auvergne, czyli prawnukowi Jana Sobieskiego,} runela sama z siebie ze sciany w sypialni, dajac duzo do myslenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Rany Julek, dzie dziewiarze? 29.08.04, 20:03 Ze siem tu zamieniem w Duzy, co zwizualizujecie, Znak Zapytania. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Rany Julek, dzie dziewiarze? 29.08.04, 21:00 ico ico? wygralas w totka? no bo to byl it's a sign, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Rany Julek, dzie dziewiarze? 29.08.04, 22:00 E, Pierans, jak zyje nic ani w nic nie wygralam (karty, totek i inne loterie, a, jeszcze wyscigow konnych i ruletki nie probowalam, moze akurat, ale brak zylki do hazardu wyraznie przeszkadza), a z cala reszta musialam sie dwa razy wiecej narobic. To zostane jeszcze na troche w tym znaku zapytania, choc bedzie mi sie pewnie trudno do auta wgramolic, o wygramoleniu nie wspomniawszy. Nie wiem, na kiedy mam lire stroic. Czekam na instrukcje. Poki co dygam z takim wdziekiem, na jaki mnie stac w pozycji tej (znaku zapytania, znaczy). Millefiori Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Rany Julek, dzie dziewiarze? 30.08.04, 09:34 Aleale, moge musiec, kto wie kto wie, za niedlufo zwizytowac Budapeszt. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Rany Julek, dzie dziewiarze? 30.08.04, 20:35 No własnie, dzie? Podnoszę wątek. Prządki do krosien, nocna zmiana itede. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Buda i Peszt 31.08.04, 09:42 się jeszcze decyduje, wydaje mi sie ze generalnie wrzesień jako taki. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Buda i Peszt 31.08.04, 09:52 Szeroko pojety wrzesien, tak zwany. Czesc, witam wszystkie twe niki. 'W koncu trzeciego kwartalu biezacego roku, to jest w miesiacu wrzesniu'. Masz oblig na wykon? Odpowiedz Link Zgłoś
rennt.lola.rennt Re: Buda i Peszt 31.08.04, 10:01 zapow wykonu i brak ostat potwier Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Buda i Peszt 31.08.04, 10:29 w sensie pod biurkiem o 3 nad ranem przykryta project planem, bo nie oplaca sie wracac do domu? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Buda i Peszt 31.08.04, 10:30 A nie to zbitka z dwoch 'lezec z planem' i 'byc pod planem'. Dalej nic? :-) Odpowiedz Link Zgłoś