saunne 20.08.04, 10:47 Cześć wszystkim po długiej przerwie! Trochę się ostatnio zagubiłam i... chyba nadal nie mogę znaleźć... Co robić? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chatka_ Re: Na rozdrożu 20.08.04, 10:54 A moze lepiej pogodzic sie ze strata i zaczac wszystko od nowa :) Witaj, ciesza sie, ze znowu jestes... Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Na rozdrożu 20.08.04, 10:57 Ja też się cieszę, że i Ty jesteś :-) Zacząć od nowa... Kolejny raz. No dobra, ale będę potrzebowała wsparcia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Na rozdrożu 20.08.04, 11:00 Mozesz liczyc na moje jedno sprawne ramie, i zawsze na dobre slowo :) Aha i nie naprawiaj co sie zepsulo! :) Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Na rozdrożu 20.08.04, 11:01 Zepsuło, zepsuło... sama zepsułam... Ale co tam. Dziękuję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Na rozdrożu 20.08.04, 11:07 Jak sie zepsulo, to znaczy ze stare bylo ;) Bedzie nowe, lepsze, zobaczysz, mam duza intuicje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Na rozdrożu 20.08.04, 11:24 saunne napisała: > Cześć wszystkim po długiej przerwie! O! Witaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: Na rozdrożu 20.08.04, 12:24 Saunne :) Mam tu buziak dla Ciebie: ********* Lu Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: Na rozdrożu 20.08.04, 13:50 ... jak mówią, piosenka jest dobra na wszystko... :) a mi się taka kiczowata skojarzyła, a co tam wkleję:) Szczęśliwej Drogi Już Czas Los cię w drogę pchną I ukradkiem drwiąc się śmiał Bo nadzieję dając ci Fałszywy klejnot dał A ty idąc w świat Patrzysz w klejnot ten, co dnia Chociaż rozpacz już od lat Wyziera z jego dna Co dnia Na rozstaju dróg Gdzie przydrożny Chrystus stał Zapytałeś, dokąd iść Frasobliwą minę miał Przystanąłeś, więc Z płaczem brzóz sprzymierzyć się I uronić pierwszy raz W czerwonym winie łzę Wino łzę Ref: Szczęśliwej drogi już czas Mapę życia w sercu masz Jesteś jak młody ptak Głuchy jest los Nadaremnie wzywasz go Bo twój głos Idziesz wiecznie sam I już nic nie zmieni się Po za tym, że raz jest za Raz przed tobą twój cień Los cię w drogę pchną I ukradkiem drwiąc się śmiał Bo nadzieję dając ci Fałszywy klejnot dał Tak chciał Ref: Szczęśliwej drogi już czas :) ________________________________________________ * szukać trzeba, szukać Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Powiedz mi co chcesz znalezc, to powiem Ci co masz 20.08.04, 17:47 robic! saunne napisała: > Cześć wszystkim po długiej przerwie! > > Trochę się ostatnio zagubiłam i... chyba nadal nie mogę znaleźć... > Co robić? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Na rozdrożu 20.08.04, 17:54 Z mojej praktyki wynika, że na rozdrożu najbardziej przydaje się kompas i mapa. Ewentualnie, jeśli bezroże nie jest jednocześnie bezludziem, pozostaje poprosić kogoś o pomoc... Pozdrówka i witaj znowu na pokładzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: Na rozdrożu 20.08.04, 23:54 Saunne, tesknilismy za Toba. Wszystko bedzie dobrze. Czas leczy rany - wiesz o tym, prawda? A poki co, my jestesmy z Toba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Na rozdrożu 22.08.04, 12:51 :-) Dobrze jest przeczytać coś miłego. -- Na chaos najlepsze jest wyciszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Na rozdrożu 22.08.04, 13:12 ralston napisał: > Z mojej praktyki wynika, że na rozdrożu najbardziej przydaje się kompas i mapa. > To ja widze nie jestes z obecnej epoki. Kto dzisiaj uzywa mapy i kompasu? Od znajdywania drogi (jedynie slusznej) jest GPS... :))) Saunne, uszy do gory. Jesli ty nie jestes warta wszystkiego co najlepsze, to kto jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jarek-ny Re: Na rozdrożu 23.08.04, 00:06 Przysięgam wam, że płynie czas! Że płynie czas i zabija rany! Przysięgam wam, przysięgam wam, Przysięgam wam, że płynie czas! Że zabija rany - przysięgam wam! Tylko dajcie mu czas, Dajcie czasowi czas. Pozwólcie czarnym potoczyć się chmurom Po was przez nas i między ustami, I oto dzień przychodzi, nowy dzień, One już daleko, daleko za górami!) Tylko dajcie mu czas, Dajcie czasowi czas, Bo bardzo, bardzo, Bardzo szkoda Byłoby nas! [E.Stachura] Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Na rozdrożu 25.08.04, 16:45 ormond napisał: > To ja widze nie jestes z obecnej epoki. Kto dzisiaj uzywa mapy i kompasu? Od > znajdywania drogi (jedynie slusznej) jest GPS... :))) Kto używa? Ja używam! A jak panie terrorysty se satelitke zestrzelą to co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Na rozdrożu 26.08.04, 06:05 ralston napisał: > ormond napisał: > > > > To ja widze nie jestes z obecnej epoki. Kto dzisiaj uzywa mapy i kompasu? > Od > > znajdywania drogi (jedynie slusznej) jest GPS... :))) > > Kto używa? Ja używam! A jak panie terrorysty se satelitke zestrzelą to co? :) To myslisz, ze terrorysci nie uzywaja GPS-ow. Oni nie tekie durne jak sie nam wydaje. A co do GPS-ow, to jest to jeden z najwiekszych wynalazkow ostatnich lat, uwazam. Topiero teraz rysuje szeroki zakres zastosowania tej technologii, szczegolnie od czasu jak USofA znioslo sztucznie wprowadzona niedikladnosc wskazan GFS-ow. A ja to nawet na spacer chodze z GPS-em. Nie zebym sie bal, ze sie zgubie, ale dobrze wiedziec ile km sie przeszlo, z jak predkoscia itd... Odpowiedz Link Zgłoś
ineess Re: Na rozdrożu 24.08.04, 20:06 Cheshire-Puss,"... said Alice, "would you tell me, please, which way I ought to go from here?" "That depends a good deal on where you want to get to," said the Cat. "I don't much care where---" Said Alice. "Then it doesn't matter which way you go," said the Cat. "---so long as I get somewhere," Alice added as an explanation. "Oh, you're sure to do that," said the Cat, "if you only walk long enough." Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Na rozdrożu 25.08.04, 16:26 co zrobić? Podnieść się... w zyciu nie raz trzeba zaczynąc od początku... albo zrobić sobie przerwę.... to zależy co teraz jest ci bardziej potrzebne... pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
kurna_felek Re: Na rozdrożu 27.08.04, 12:43 Co robić? Z powyższych postów wynika, że absolutnie nie wolno długo trwać na rozdrożu bez internetu i TT. :) Odpowiedz Link Zgłoś