Dodaj do ulubionych

Gry strategiczne

01.08.16, 18:23
Cześć! Od wczoraj mam urlop i niestety, złapała mnie choroba. Chciałabym jednak coś porobić. Stąd moje pytanie - polecicie mi jakąś grę komputerową? Najlepiej strategiczną, bo bardzo mnie ciekawią!
Obserwuj wątek
    • odczepcie_sie Re: Gry strategiczne 24.08.16, 09:10
      Najlepsza gra strategiczna to szachy. Ale jeśli koniecznie ma być komputerowa, to trudno powiedzieć...
    • frees.tyler Re: Gry strategiczne 31.08.16, 10:52
      Ja to wolę strzelanki więc chyba ci nie pomogę... ale zdrowia życzę! :)
    • ultimate.strike Re: Gry strategiczne 22.01.17, 14:40
      Harpoon
    • franek_moz4 Re: Gry strategiczne 23.01.17, 07:04
      Szachy można podciągnąć pod gry strategiczne :)
    • adamzrivi1987 Re: Gry strategiczne 24.07.17, 15:34
      Stronghold Krzyżowiec, Plemiona, Ega of Empires, Ikariam, Grepolis, Kozacy
    • purtek22 Re: Gry strategiczne 03.11.17, 01:53
      #Nowo powstała strona internetowa, dotycząca tematyki Gier on-line, A raczej też rozrywki

NajlepszeGry24.blogspot.com

Szukasz darmowej rozrywki w wolnym czasie?? Dobrze trafiłeś na naszej stronie znajdziesz tylko najpopularniejsze Gry

Najlepsza Rozrywka zdaniem wielu ludzi , Strona nowo powstała Ciągle będzie ulepszana.

Nudzisz się w wolnych chwilach?? Zapraszam i zachęcam do poczytania o grach, może również pogrania, Dla każdego na pewno znajdzie się jakaś gra,Gry dla małych,średnich i Dużych:) Na pewno się zrelaksujesz.
    • purtek22 Re: Gry strategiczne 03.11.17, 01:53
      #Nowo powstała strona internetowa, dotycząca tematyki Gier on-line, A raczej też rozrywki

NajlepszeGry24.blogspot.com

Szukasz darmowej rozrywki w wolnym czasie?? Dobrze trafiłeś na naszej stronie znajdziesz tylko najpopularniejsze Gry

Najlepsza Rozrywka zdaniem wielu ludzi , Strona nowo powstała Ciągle będzie ulepszana.

Nudzisz się w wolnych chwilach?? Zapraszam i zachęcam do poczytania o grach, może również pogrania, Dla każdego na pewno znajdzie się jakaś gra,Gry dla małych,średnich i Dużych:) Na pewno się zrelaksujesz.
    • jancziiii Re: Gry strategiczne 09.11.17, 13:50
      Ja mogę polecić gry planszowe strategiczne! Robią mega wrażenie! Osobiście polecam 7 cudów świata, 51. Stan: Master Set, Carcassonne: Gorączka Złota! Fajne ceny ma sklep na Białołęce - Planszówki AP a tu ich strona planszowkiap.pl/index.php?main_page=index&cPath=10
    • skyfall001 Re: Gry strategiczne 21.11.17, 08:59
      NIe znam, nie grywam w gry komputerowe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka