21.11.04, 13:49
kiosk.onet.pl/art.html?NA=1&ITEM=1203519&KAT=241
Obserwuj wątek
    • cedrowa_gorka Re: : ))) 21.11.04, 14:44
      albo:
      info.onet.pl/1011474,16,item.html
      :)
      • columbia Re: : ))) 21.11.04, 14:58
        : )))))

teorie czas wcielić w zycie ; )
    • gretaa Witajcie:)) 23.11.04, 15:40
      ee...fajne..:)))))))))))))
      • cedrowa_gorka Re: Witajcie:)) 23.11.04, 16:21
        w końcu do nas dotarłaś :)
    • megafrustrat Re: : ))) 23.11.04, 16:23
      Pięknie...Zawsze wiedziałem,że z babami trzeba uważać.;)
      • cedrowa_gorka Re: : ))) 23.11.04, 16:25
        megafrustrat napisała:

> Pięknie...Zawsze wiedziałem,że z babami trzeba uważać.;)

uważać to za mało powiedziane ;))
        • megafrustrat Re: : ))) 23.11.04, 16:31
          Święta racja,Siostro:)
          • cedrowa_gorka Re: : ))) 23.11.04, 16:34

uważasz, że jestem z rodziny frustratów ? ;))
            • megafrustrat Re: : ))) 23.11.04, 16:36
              A skąd.:).Wystarczy,że ja jestem.No proszę...tutaj sie
              zadeklowaliście.Nietrudno znaleźć,przyznam szczerze.Zwłaszcza,że link
              podaliście:).
              • cedrowa_gorka Re: : ))) 23.11.04, 16:38
                jakbyśmy chcieli żeby było trudno to byśmy zamknęli drzwi ;)
                • columbia Re: : ))) 23.11.04, 16:43
                  zawsze chetnie wszystkich witamy : )

a kolega/koleżanka to nas nawet po warszawskim forum szukał/a ; )
                  • cedrowa_gorka Re: : ))) 23.11.04, 16:45
                    no właśnie, kolega czy koleżanka ??
                    • columbia Re: : ))) 23.11.04, 16:51
                      podejrzewam, że to alter ego kogoś z fk....moze to podpucha.....albo co...
                      • gretaa dotarłam, 23.11.04, 16:55
                        dotarłam...i tak strasznie mnie glowa boli- ze pojde sie zaraz polozyc, dzisiaj
                        wstalam z kopa- zaspalam sobie-ale w 10min sie zebralam i wyprolam z domu-
                        naszczescie zdazylam punktualnie..to byly cwiczenia...zeby ktos nie myslal ze
                        ja tak na wyklady...hehehe..
                        pozdrawiam was seerdecznieee:)))))))))
                      • megafrustrat Re: : ))) 23.11.04, 16:58
                        Proszę sprecyzować termin "podpucha";)
                        • cedrowa_gorka Re: : ))) 23.11.04, 16:59
                          podpucha to taka piękna dziewczyna ;))
                          • megafrustrat Re: : ))) 23.11.04, 17:00
                            Pomyliłaś z ropuchą...:)
                            • cedrowa_gorka Re: : ))) 23.11.04, 17:07
                              hehe ;)

jesteś "ona" czy "on" ???
                              • megafrustrat Re: : ))) 23.11.04, 17:14
                                Obojętne:)
                                • cedrowa_gorka Re: : ))) 23.11.04, 17:16
                                  eee i tak się dowiem :)
                                  jestem dobra w zdobywaniu różnych informacji ;)

• megafrustrat Re: : ))) 23.11.04, 17:19
                                    Taaak?...;))))
                                    • cedrowa_gorka Re: : ))) 23.11.04, 17:20
                                      pracuję w tajnej agencji wywiadowczej...;))
                                      • megafrustrat Re: : ))) 23.11.04, 17:21
                                        cedrowa_gorka napisała:

> pracuję w tajnej agencji wywiadowczej...;))

Fiu,fiu...a jakiej?:))
                                        • cedrowa_gorka Re: : ))) 23.11.04, 17:22
                                          jak Ci powiem to już nie będzie tajna ;)))
                                          niedługo zwerbuję też colę i brotona ...
                                          jak będziesz dobry(a) to masz szanse - potrzebujemy jeszcze kilka osób ;))))
                                          • megafrustrat Re: : ))) 23.11.04, 17:24
                                            Tzn. jeśli będę grzeczny(a)?;)))
                                            • cedrowa_gorka Re: : ))) 23.11.04, 17:26
                                              (ha) (ha) (ha)

• pinkpanther Re: : ))) 23.11.04, 17:57
                                                no przepraszam, a szpiega kini to nie zwerbuijecie??

a jesteś też może Górko lekarzem?
                                                • columbia Re: : ))) 23.11.04, 17:58
                                                  mówiąc "my" miała właśnie Ciebie na myśli!
                                                  • pinkpanther Re: : ))) 23.11.04, 18:04
                                                    czy tak byo górko??
                                                    bo wiesz, ja już jestem postacią literacką, ze mną nie warto zadzierać!
                                                  • cedrowa_gorka Re: : ))) 23.11.04, 18:27
                                                    kino, Ty już nieoficjalnie jesteś przyjęta - to miała być niespodzianka z
                                                    fajerwerkami, ale cola się wygadała...
                                                    ;)
                                                  • pinkpanther Re: : ))) 23.11.04, 18:28
                                                    to dyplom wręczysz mi w nocy z trzeciego na czwartego grudnia...
                                                  • cedrowa_gorka Re: : ))) 23.11.04, 18:30
                                                    pinkpanther napisała:

> to dyplom wręczysz mi w nocy z trzeciego na czwartego grudnia...

;))

• pinkpanther Re: : ))) 23.11.04, 18:31
                                                    chyba tym razem się nie wymigasz...
                                                  • cedrowa_gorka Re: : ))) 23.11.04, 18:32
                                                    jak mi się uda zwerbować trochę osób to przybędziem...

• pinkpanther Re: : ))) 23.11.04, 18:33
                                                    to już masz cedrową i górkę
                                                  • cedrowa_gorka Re: : ))) 23.11.04, 18:46
                                                    ... tylko dwie... za mało...;)
                                                  • pinkpanther Re: : ))) 23.11.04, 18:48
                                                    ja na spotkania przychodzę sama - latwiej wtedy zgromadzic wokol siebie wiekszy
                                                    tlum wielbicieli
                                                  • columbia Re: : ))) 23.11.04, 18:58
                                                    ale może Cedrowa Górka ma samych kolegów? przyprowadź tę sforę!!!!!! chetnie
                                                    sie nimi zaopiekujemy ; )))
                                                  • pinkpanther Re: : ))) 23.11.04, 19:00
                                                    to jest plan!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka