pierans 03.12.04, 16:22 Jakbym tak poszła do sklepu węgierskiego, i zakładając, że nie lubię tokajów, to za czym mam się rozejrzeć? I nie splajtować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
millefiori Re: Mille!!!!!! 03.12.04, 18:01 Goscie w dom na weekeend przedluzony do poniedzialku za chwile, a ja w pasztecie i burakach na barszcz. Wiec: Gere - cokolwiek, wszystko co czerwone dobre:PPPP Best cellar - Pannonhalmi chardonnay Monarchia selection - wszystko co czerwone Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Mille!!!!!! 07.12.04, 17:40 pierans, a co bylo do wyboru w sklepie wegierskim? Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Mille!!!!!! 06.12.04, 16:00 Mille to chyba imprezuje wolnoponiedziałkowo Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Mille!!!!!! 06.12.04, 16:02 Weszla na Dluga Kreta Sciezki Mariol, abo co? Czekaj, czekaj, donosila o dlugim weekndzie na poniedzialek przedluzonym. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Mille!!!!!! 06.12.04, 16:29 Wiesz co, ja to bym chciała czasem, wiesz, w totka... Ale tylko czasem! Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Mille!!!!!! 07.12.04, 17:39 Nudzic to ja sie chyba zaczne dopiero, jak zejde z tego padolu. Goscie rozjechali sie do domow wczoraj wieczorem. Srednia wieku gosci 17 lat. A Delfin padl na zapalenie gardla i dzwieczy i dudni ze swojej jamy, dopajany syropem i herbata z miodem i cytryna. Tuz przed wyjazdem na lotnisko okazalo sie, ze akumulator w aucie nie ruszonym od piatku dokonal zywota. Zawezwany na cito zaprzyjazniony elektryk samochodowy z sasiedniego wzgorza przyjechal z odpowiednim akumulatorem. dzis stalam sie wlascicielka calkiem nowego akumulatora, bo stary omowil calkiem wspolpracy. Jednoczesnie usilowalam pracowac, bo czas goni i nawet mi sie udalo cos zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Mille!!!!!! 07.12.04, 18:26 brezly napisał: > Weszla na Dluga Kreta Sciezki Mariol, abo co? ----> a nene, bo Mariolka zjechala do mnie i ani mysli wyjezdzac! > Czekaj, czekaj, donosila o dlugim weekndzie na poniedzialek przedluzonym. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Mille!!!!!! 07.12.04, 18:43 No zaczynam to odczuwac;) Jak bedziesz miala dosyc, to przyslij ja z powrotem do mnie, zebym nie zarosla kotami i garami. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Mille!!!!!! 07.12.04, 18:45 Jeszcze tylko jutro! Potem mozesz ja sobie potrzymac chocby ze 2 tygodnie! Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Mille!!!!!! 07.12.04, 18:47 Za 2 tyg. rozumiem, bedziesz potrzebowac? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Mille!!!!!! 07.12.04, 18:48 A trzymaj, nie pali sie, jeszcze przejscia drozne. Ide rzucic miesem. Dakocie. Do miski, bo glodna (Dakota, nie miska) Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Mille!!!!!! 07.12.04, 18:58 Nie moge sie doczekac, na kota. Przyrzekalm dzieciom, a sama sie bardziej chyba ciesze, niz one... Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Mille!!!!!! 07.12.04, 18:57 millefiori napisała: > Za 2 tyg. rozumiem, bedziesz potrzebowac? ---> No ktos mi musi to drzewko postawic i poodkurzac dziuple! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Poszli, znalezli, dzienkczyniom! 05.01.05, 09:51 Doszlo!!!! O moj rozmarynie! Dzieki!!!! Wzruszylam sie na konto Twej pamieci jak stary siennik. Niniejszym tez kwitek listonodze podpisujem. PS. A czemu Twoj @GW odpluwa wiadomosci? Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Poszli, znalezli, dzienkczyniom! 05.01.05, 10:08 Supcio! tu doszło też, dziękuję! Eno pszesz obiecałam, ino ciut trwało i trwało, za co przepraszam. Oby się spodobało i dobrze służyło! > PS. A czemu Twoj @GW odpluwa wiadomosci? Don't ask me! Sama jestem pod ogromnym wrażeniem spectrum reakcji tego urządzenia, w cyferki kopanego. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Poszli, znalezli, dzienkczyniom! 05.01.05, 10:28 Eno, za co posypujesz? Wdziecznim za pamiec. Delfin opisze. Ciesze sie, ze tez sie poczta sprawila, bo nam kilka przesylek przepadlo po drodze, a rekord pobila przesylka proritaire z plytka z miasta P, wyslana prywatnie, ktora szla 7 tygodni, (chyba na grzbiecie zahibernowanego zolwia kurierskiego) od daty nadania, stempla pocztowego i meldunku nadawcy. Teraz Anusi wcielo 2 pakieciki swiateczne, wyslane na poczatku grudnia i odmeldowane przez nadawcow; ot, tak dla zachowania rownowagi. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Poszli, znalezli, dzienkczyniom! 05.01.05, 10:40 No tego się właśnie obawiałam, niestety. Może Anusiowe dojdo jeszcze? Może po prostu nie dojrzały jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Poszli, znalezli, dzienkczyniom! 05.01.05, 11:15 Tez Anusie pocieszam, przyklady dajac, ze zolwie dochodza, choc do nas pod gorke... Odpowiedz Link Zgłoś