ashanti5 08.12.04, 09:02 Nie wiem jak Wy, ale ja nie lubię czytać długich wątków. Może byśmy zakładali nowe, ale o tym samym tytule, jeżeli jakis wątek przekroczy 100 wpisów. Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kurna_felek Re: propozycja techniczna 08.12.04, 11:38 Ja zawsze pomijam wątki o liczbie powyżej 100. Za dużo czytania w odcinkach. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: propozycja techniczna 08.12.04, 12:18 Jestem za, ale prosze w pierwszym poscie wkleic link do starego watku. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: propozycja techniczna 08.12.04, 23:03 A mi tam długie wątki bardzo nie przeszkadzają. Mają nawet swój urok. Można na chybił trafił wyciągnąć jakiś post sprzed dwóch lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: propozycja techniczna 09.12.04, 09:37 Rals, jesli pozwolisz zastosujmy dwa rozwiązania. Kto lubi długi wątki - niech sie wpisuje w długich wątkach. kto lubi krótkie - niech tworzy nowe, po przekroczniu 100 wpisów w wątku-matce. Mam nadzieję, że nie wprowadzi to zbytniego zamieszania i bałaganu. Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: propozycja techniczna 09.12.04, 10:41 ashanti5 napisała: > kto lubi krótkie - niech tworzy nowe, po przekroczniu 100 wpisów > w wątku-matce. Czy chodzi też o to, że nie zawsze ma się chęć na zalogowanie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: propozycja techniczna 09.12.04, 11:11 Na TT nie ma wyjscia... trza sie logowac, a i dobrze przynajmniej nikt sie pod Ciebie nie podszyje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: propozycja techniczna 09.12.04, 13:51 Awee, jak śmiesz mnie podejrzweać o takie rzeczy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: technicznie 10.12.04, 10:12 Ashanti, to jest pps - prawo pierwszego skojarzenia :] PoziomK - do czytania nie trza :/ Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: propozycja techniczna 09.12.04, 20:27 A ja lubię długie wątki, zwłaszcza takie, które rosły miesiącami. Są jak stary ogród :) Zakładajcie nowe pododdziały, niech też obrastają :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: propozycja techniczna 11.12.04, 12:05 all2 napisała: > A ja lubię długie wątki, zwłaszcza takie, które rosły miesiącami. Są jak stary > ogród :) Otóż to właśnie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Propozycja techniczna 2 10.02.05, 13:49 Też mam pytanie techniczne. Dotychczas nikt o tym nie wspomniał, więc może to zupełnie niepotrzebne, ale... Czy dałoby się pod manifestem zamieścić skróty do pewnych wątków? Jeszcze nie wiem jakich, ale pewnie do takich, które mogłyby się powtarzać i powtarzają się. Jak się popatrzy na spis treści forum to widać że gdzieś tam kilka razy jest Małysz w temacie albo kilka razy "Co tak cicho" ;) To tylko przykład, a nie atak. O wiem, na przykład skróty do takich nieśmiertelnych wątków które wiadomo że będą odświeżane co jakiś czas. Chodzi np. : liryka, liryka..., dowcip, przebój albo dobranoc.... itp. Żeby nie było - podoba mi się tu i teraz i że jest jak jest, ale przyszło mi do głowy w chwili wolnej podczas wykonywania monotonnej roboty. I się dzielę :) Może z nowym rokiem wypadałoby znowu coś zmienić, hm ? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Propozycja techniczna 2 10.02.05, 14:04 Technicznie by się dało, bo takie rozwiązania bywają stosowane na innych forach. Trzeba byłoby tylko dokonać selekcji tych wątków, które miały by się linkować w zajawce, mając na uwadze to, że przy większej ich ilości pierwszy widoczny aktywny wątek obniża się i większa ilość skrótów może spowodować że część wstępna będzie zajmowała pół ekranu, albo i więcej. Wtedy żeby cokolwiek napisać, czy przeczytać każdorazowo trzeba będzie przewijać w dół. Możemy spróbować i zobaczyć jak to będzie chodziło. Czekam na propozycje wątków do częstego odśnieżania. Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 taa 10.02.05, 14:34 powtarzające sie uparcie wątki są irytujące zwykle chyba mało kto wypuszcza się poza 1 stronę szukanie uciekających wątków, do których chcialoby się coś dopisać, to już akt heroizmu Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 (korekta) 10.02.05, 14:35 przed zwykle miało być 'niestety', 'ale' czy coś w tym rodzaju : ) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: taa 18.02.05, 12:09 stoik1 napisał: > powtarzające sie uparcie wątki są irytujące (....) Zupełnie jak w rzeczywistości rzeczywistej. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Propozycja techniczna 2 10.02.05, 16:38 No to przetestowałem - link jest widoczny i u mnie działa poprawnie. Techniczna możliwość została potwierdzona. To co? Jedziemy z tym koksem? Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Propozycja techniczna 2 10.02.05, 18:45 Bardzo mi się takie rozwiązanie podoba. Wątek o propozycjach kulturalnych też mógłby być wyróżniony. A czy istnieje możliwość zrobienia liczników przy wyróżnionych wątkach? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Propozycja techniczna 2 10.02.05, 21:22 habitus napisała: > Bardzo mi się takie rozwiązanie podoba. Wątek o propozycjach kulturalnych też > mógłby być wyróżniony. A czy istnieje możliwość zrobienia liczników przy > wyróżnionych wątkach? Liczników niestety się nie da. Propozycje kulturalne? No problem. Zaraz się zrobi... Odpowiedz Link Zgłoś
awee Jeśli reszta nie widzi przeciwwskazań. 11.02.05, 09:19 ralston napisał: > To co? Jedziemy z tym koksem? P.S. Ho,ho, ho....ale migiem wykonane. Chyba dużo roboty w pracy masz :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Jeśli reszta nie widzi przeciwwskazań. 11.02.05, 10:13 Hehe - to akurat nie jest bardzo pracochłonne. Używa się głównie ctrl+c, ctrl+v i parę literek jeszcze trzeba dopisać. Łatwiejsze niż myślałem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Ja bardzo proszę... 10.02.05, 18:09 ...nie obrażać się na długie wątki. Ileż fajnych tematów zostało napisanych w tych kilkusetkowych "serialach". Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 Re: Ja bardzo proszę... 11.02.05, 12:52 po mniej więcej pół roku i tak wszystko przechodzi do historii albo do archiwum, jak kto woli, co w zasadzie na jedno wychodzi szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Ja bardzo proszę... 11.02.05, 12:54 Nie przechodzi o ile tylko wątek jest dalej aktywny. Archiwizacja bierze pod uwagę datę ostatniego wpisu w wątku. Jeśli jest starszy niż pół roku, to siup... Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: Ja bardzo proszę... 23.02.05, 05:38 Bardzo lubie dlugie watki, bo tylko "klik" i juz sie drukuje tasiemiec do czytania w metrze...:))) Odpowiedz Link Zgłoś