mrowkajezabe 15.12.04, 15:06 Jestem tu w celu stworzenia sztucznego tloku na forum. W rzeczywistosci nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tempe jak my wszyscy 15.12.04, 15:32 przybyłem tu aby wszyć wszycom wszawe wszywki wszelkie wszak wyruszają ciekawy nick, Gradufko sugeruje osobę pracowitą, której towarzyszy lekkie uczucie dyskomfortu ale z powodu braku tłoku czy bycia tłokiem? ha! Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Tempe 15.12.04, 17:08 Nikt moze i ciekawy, ale nadmiernie zatloczony- to nie to czego szukam. Na razie zostaje przy starym, a Tobie przypominam. "to napisz opowiadanko a potem wrócimy do sprawy nicka" Opowiadanko jest pisane i wkrotce pewnie osiagnie "na". Ps. Masz tylko dwa wpisy na grzybie. Malo Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Tempe 16.12.04, 09:25 Gradufko! Toż ty niezła dyktatorka jesteś (mówię to z podziwem i zrozumieniem, bo też mi się zdarza) Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Staram sie jak moge, 16.12.04, 13:42 od czegos trzeba zaczac kariere polityczna. Odpowiedz Link Zgłoś
prochnick Re: To ja sie zglaszam. Tyż 17.12.04, 17:59 prochniczka może być skarbniczka jak skarbnickiem to tylko prochnickiem Odpowiedz Link Zgłoś
prochniczka Wybory 17.12.04, 18:04 Zrobimy wybory skarbnika i zobaczymy kto wygra. Mrowkajezabe juz obiecala mi swoj glos. Odpowiedz Link Zgłoś
zgrzybica oddaję swój głos na próchno 17.12.04, 18:07 wszystko w końcu obróci się w próchno lepiej więc przyłączyć się do silniejszych Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Ja stawiam na prochniczke 17.12.04, 18:11 Nie chcemy przeciez, aby i nasze pieniadze staly sie prochnem. Odpowiedz Link Zgłoś
prochno Re: Ja stawiam na samego siebie 17.12.04, 18:13 należy je zatem wydac jak najszybciej jako skarbnik obiecuję wam, ze to cudze pieniądze zamienią się w próchno Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka zamiana obcej waluty na prochno 17.12.04, 18:15 to interesujaca propozycja Twoj progran wyborczy staje sie coraaz bardziej godny rozwazenia, ale prochniczce bedzie smutno jak przegra... Odpowiedz Link Zgłoś
prochnick Re: zamiana obcej waluty na prochno 17.12.04, 18:20 proponuję zatem aby prochniczka została moralnym zwycięzcą a prochno niemoralnym ta propozycja historycznego kompromisu jasno dowodzi ze prochno jest zdolny wydać także cudze pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
prochniczka jestem gotowa 17.12.04, 18:26 przyjac propozycje pod warunkiem, ze oprocz moralnego zwyciestwa, prochno w ramach wydawania cudzych pieniedzy kupi mi 10 kilogramow mleczakow (ps. wlasnie zarznelam drukarke w czytelni, mam nadzieje ze nie zauwaza przed moim wyjsciem) Odpowiedz Link Zgłoś
tempe niemoralna propozycja 17.12.04, 18:29 zostaje przyjęta ps. czy mleczaki to zęby noworodków? ps. zarznij swiadków jak przystało na polityka Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka alez skad! 17.12.04, 18:32 Mleczaki to kwiatki. Swiadkow chcialam wystrzelac, ale niestety- deficyt prochu. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: alez skad! 17.12.04, 18:33 no to dobrze że nie rydze kwiatki masz już w banku wystrzelaj ich po ryju Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Posluchalam twojej rady. 17.12.04, 18:35 Maja teraz wsiekle czerwone ryje i wciaz zyja. Co robic? Odpowiedz Link Zgłoś
tempe nie podziałało? 17.12.04, 18:44 jedyne co pozostaje to rozpocząc weekend jak gdyby nic Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka I to weekend z przedluzeniem na Swieta. 17.12.04, 18:53 Ech, moze to moje ostatnie w tym roku strzaskanie czlowieka po ryju bylo... Az sie lza w oku kreci... Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Claro que si, to w koncu Hiszpania, 17.12.04, 19:01 tutaj kazde swieto jest okazja do zaokraglania weekendu na zwykly dzien roboczy, a na uczelnich to juz szczegolnie. Nowy Rok zapowiada kolejna piekna ture strzaskanych mord, na proch strzaskanych. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: I to weekend z przedluzeniem na Swieta. 17.12.04, 18:56 w takim razie przyjmij świąteczne życzenia wszystkiego najlepszego da polonia Odpowiedz Link Zgłoś