Dodaj do ulubionych

Taniec z uczniami

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 07:34
Z tego co się domyślam, to autorem tekstu nie jest M. Wojciechowski, tylko
kobieta. A świadczy o tym m.in. ten fragment tekstu: "W lutym widziałam, jak
na pierwsze zajęcia kursu [...]". Ładnie to tak?
Obserwuj wątek
    • Gość: Czytelniczka Re: Taniec z uczniami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 10:44
      Dokładnie! Miałam te same wrażenie i sprawdziłam, która to dziennikarka tak się
      pasjonuje tańcem. Czuć, że czuje "czaczę" - można by powiedzieć. A tu takie
      zdziwko :p Kolego redaktorze, nie od rzeczy byłoby po prostu przyznać się do
      małego oszustwa, oczywiście jeśli zostało popełnione. I koniecznie ujawnić, coż
      to za koleżanka tak ładnie pisze. Ktoś marnuje jej talent nie podając danych.

ps. Chyba, że kolega odkrył nagle w sobie kobiece nuty swej natury i zaczął
      nagle pisać jak babka :)
    • Gość: Poinformowany Re: Taniec z uczniami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 12:50
      Mała wpadka z mojej strony: podpis jest Maciej Nowakowski, ale dalej twierdzę,
      że to pewnie i nie on napisał (przepraszam M. Wojciechowskiego za pomyłkę).
      Może ktoś z Gazety rozwikła tę zagadkę? Może admin?
      • redakcja.olsztyn Re: Taniec z uczniami 13.04.06, 15:40
        Autorem głównego tekstu jest Maciej Nowakowski. Ale oprócz głównego tekstu jest
        fragment wydzielony osobnym tytułem o tym jak - między innymi - wyglądały kursy
        w Centrum Tańca. Jego autorką jest Ewa Jarzębowska, która jest podpisana
        skrótem na końcu. W wydaniu papierowym gazety widać tę róóżnicę dokładnie. W
        internecie jest to mniej czytelne.
    • Gość: uczennica Re: Taniec z uczniami IP: 80.51.241.* 28.04.06, 15:12
      Swietny tekst!!!Autorka ma niezly talent do pisania
    • Gość: kinia Re: Taniec z uczniami IP: *.futuro.kielce.msk.pl 07.05.06, 17:55
      ja mysle ze taniec z GWIAZDAMI jest najlepszy i nie przescignie go taniec z
      uczniami.nie moge patrzec na chlopakow ktorzy w tancu machaja tylkami jak baby
    • Gość: natalia Re: Taniec z uczniami IP: *.d / *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 15:43
      ten pomysł jest wspaniały. W każdej szkole powinna się znależć taka klasa!!!!!
      • Gość: witek Re: Taniec z uczniami IP: 80.50.255.* 20.10.06, 21:37
        super.. szkoda ze w moim liceum nie mam takiej klasy.. tancze w formacji tanca
        towarzyskiego ale raczej profesionalnym tancerzem nie zostane.. dopiero 2 lata
        tancze a zajecia mamy tylko 3 razy w tydognio po 1 - 2 godziny. 10 godzin w
        tygodniu to by bylo coś.. :(
        ketiv90@o2.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka