24.01.05, 09:02
Fsrud bambetli i nocnej ciszy. Dzie to uszko?! Blonkam sie bezradnie.
Uprzejmou znalasce uprasza sie.
Obserwuj wątek
    • czarnajagoda Re: Klucze 24.01.05, 09:14
      nie widzisz śfjatełka f tunelu??? jak go ujrzysz, to tam nie ić tylko szukaj
      dzie ińdziej...
      • brezly Re: Klucze 24.01.05, 09:20
        Bo to bedzie parowoz, tak?
        • czarnajagoda Re: Klucze 24.01.05, 09:34
          albo wyrzucony z pracy latarnik...
          • vaud Re: Klucze 25.01.05, 04:19
            zaras znowu zostane domokrazca ( domo-kronszcou). Znuf sfit pszywita mnie f
            spiwoze na podlodze...
            • millefiori Re: Klucze 25.01.05, 07:47
              Vaud, a moze powinnas wedrowac po mieszkaniu ze spalna mufa przenosna?
              • vaud Re: Klucze 25.01.05, 15:15
                tak uczynie i ten spiwor wlasnie dlatego. Ide czekac na dostawy zywnosci.
                • vaud Re: Klucze 26.01.05, 18:39
                  jak tylko wroce z egzaminu numer czy, znajde ten barlog i zalegne ( nie:
                  zaleugne!).A potem moze bys mi Fiori podeslala Mariolke, bo wynoszac choinke
                  nasypalam igiel i zadeptalo sie przy wejsciu i jeszcze byl tu nosorozec albo
                  hipopotam i tez nadeptal jak nieboska komedia.Te igly od choinki, to sie tak w
                  ogole mnoza i ja poprosze, zeby ktos z obecnych na sali naukowcoch zechcial
                  zbadac to zjawisko. Ja juz 4 ( slownie: cztery )pojemniki odkurzaczowe igiel
                  wywalilam, a one-te igly-ciagle leza wszedzie, albo na swiezo pozamiatanym czy
                  odkurzonym nagle sie pojawiaja. Choinka byla zupelnie nieduza, a tu taka
                  niegrzecznosc mi zrobila i dalej robi. (Czy ja wspomnialam, ze te igly kluja
                  niemilosiernie? Wchodza w skarpety podstepnie jak czajniki i z nienacka au!)
                  Konkluzja:No ja mysle, ze rozmnazanie tajemnicze jakies tu zachodzi i moze
                  szansa na Nobla jest jak by sie tak temu blizej przyjrzec.
                  • millefiori Re: Klucze 28.01.05, 07:45
                    To wyklad z praktycznej pani:
                    Kup sie, Blizniaczko, w przyszlym roku wor na choinke, w dziale emergencji
                    sezonowych. Po skonczonym swietowaniu choinke pakuje sie w tenze wor plastikowy,
                    w kolorze zlotym i wystawia bezproblemowo na smietnik. A, zostaje zebrana przez
                    oddzielna sluzbe i zrecyklowana:)
                    \
                    A te igly to rzeczywiscie, jak zemsta z zaswiatow.

Mariole to Ci wysle, jak u mnie skonczy, bo mi Celt zjechal.
                    • millefiori Re: Klucze 28.01.05, 08:02
                      A, Vaud, zapomnialam: spodziewaj sie przybycia long distance duck.
                      +/- Why a long distance duck?
                      - Because, when crossing the Channel, it can sit down on the water and have rest.
                      ...
                      so the long distance duck was send with the waterprooof cyliner containing the
                      message, attached to it's leg with a corn plaster.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka