ralston 27.03.05, 15:57 To już w środę. Jakie typy? Czy nasi nie wystrzelali się już w meczu z Azerami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aand Re: Polska-Irlandia 27.03.05, 16:13 Chyba powinno być Polska - Irlandia Północna, bo unioniści z Ulsteru mogliby się bardzo zdenerwować... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Polska-Irlandia 28.03.05, 22:42 Przepraszam niniejszym wszystkich Unionistów z Ulsteru za moje lenistwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Polska-Irlandia 29.03.05, 13:57 Trener Janas zapowiada, że w składzie będą zmiany. Pewnie zamiast Frankowskiego zagra Rasialdo... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Polska-Irlandia 29.03.05, 14:15 z Azerbejdżanem w sumie graliśmy w przewadze, bo jeden z obrońców był po naszej stronie ;) Myślisz że z Irlandczykami (Północnymi) będzie podobnie? Odpowiedz Link Zgłoś
kotwicz69 Re: Polska-Irlandia 29.03.05, 20:17 Ci z IRA napewno beda po naszej stronie ;). kotwicz Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Polska-Irlandia 30.03.05, 20:06 chciałem powiedzieć , że jest zero do zera po 10 min meczu Odpowiedz Link Zgłoś
juliettamasina Re: Polska-Irlandia 30.03.05, 21:13 chciałam powiedzieć, że czarno to widzę, pięćdziesiąta minuta meczu i nasi piłkarze zaczynają biegać za piłką jak chłopcy na szkolnym boisku, atmosfera coraz bardziej nerwowa Odpowiedz Link Zgłoś
juliettamasina Re: Polska-Irlandia 30.03.05, 21:26 ...!!! Rasiak się rozgrzewa. o ja cie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Polska-Irlandia 30.03.05, 21:27 Dookoła stadionu też nerwowo. Zawoziłam i zabierałam dziewczynki z zajęć w ośrodku sportowym przy Łazienkowskiej, naprzeciwko stadionu Legii. Policji mnóstwo. Złapali jakiegoś pijaniutkiego biedaczka: djęli mu kurteczkę, bejsbolowkę z łysego łba na cienkiej szyi i cały jego ubogi dobytek wpakowali do czapeczki: papieroski, tanią zapalniczkę, chudy portfelik. Trzech policjantów (bardzo grzecznie) go tam legitymowało i sprawdzało, a czterech coś notowało. Musi siem uczyli i robili notatki. Byłam pod wrażeniem, bo jegomość strasznie kwiczał, chociaż nic mu nie robili. Pewnie będzie bohaterem wieczoru w klubie dla kiboli na Bródnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
juliettamasina Re: Polska-Irlandia 30.03.05, 21:53 Żurawski nareszcie :) warto było zostawić na boisku źle grającego Krzynówka, dla takiego podania. habitus napisała: Pewnie będzie bohaterem wieczoru w klubie > dla kiboli na Bródnie :))) pewnie będzie kłamliwie opowiadał o bójce z policją :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Hurrrraaaa!!!! 30.03.05, 22:21 Nie rozumiem czemu typowego lewoskrzydłowego Krzynówka, Janas ustawia tak często na prawej stronie. Po co brał Karwana na lewą stronę - zamiast tam postawić Krzynówka a na prawej stronie mógł przecież wystawić będącego w dobrej formie Zebiego Smolarka. Ale to już tajemnice trenera. Najważniejsze, że Żuraw znalazł się tam, gdzie trzeba :) Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Hurrrraaaa!!!! 30.03.05, 22:47 ralston napisał: > Nie rozumiem czemu typowego lewoskrzydłowego Krzynówka, Janas ustawia tak często > na prawej stronie. Po co brał Karwana na lewą stronę - zamiast tam postawić > Krzynówka a na prawej stronie mógł przecież wystawić będącego w dobrej formie > Zebiego Smolarka. Ale to już tajemnice trenera. Najważniejsze, że Żuraw znalazł się tam, gdzie trzeba :) Brawo! Bo piłkarz lewonożny ma z prawego skrzydła schodzić do środka i stwarzać przewagę - podobnie prawonożny na lewym skrzydle. Futbol totalny - bramkarz gra w ataku, obrońca rozgrywa, trener udziela wywiadów, o! :) Czytam że ciężko było - gol dopiero 5 minut przed końcem. Ale za to zagrał nasz wirtuoz piłki Drewinho Rasialdo... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Hurrrraaaa!!!! 30.03.05, 22:54 Też tak myślę, że Janasowi chodzi o to, żeby w każdym meczu czymś zaskoczyć przeciwnika. Chyba jeszcze nie było dwa razy takiego samego ustawienia linii pomocy... A ciężko było okrutnie. Już zdążyłem zwątpić, że dadzą radę. Niestety, Austriacy też w ostatniej chwili strzelili Walijczykom na 1:0 i dalej są 4 punkty za nami... Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Hurrrraaaa!!!! 30.03.05, 23:01 habitus napisała: > Pinokio?! Jejku! No mam długi nos :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Hurrrraaaa!!!! 30.03.05, 23:05 Inwalidę męczą... Mówiłam, że ta piłka nożna to głupia rozrywka. Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Hurrrraaaa!!!! 30.03.05, 23:07 A to już pretensje do selekcjonera - niejakiego Pawła Cieniasa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Hurrrraaaa!!!! 30.03.05, 23:08 Jeszcze im selekcję urządzają... Boszsz.. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Hurrrraaaa!!!! 30.03.05, 23:17 habitus napisała: > Jeszcze im selekcję urządzają... Boszsz.. A jak myślisz? Nie może pierwszy lepszy drewniak grać w kadrze narodowej! Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: No i kto wygrał? 30.03.05, 23:23 Rany, to teraz w cztery drużyny się gra? Za moich czasów (i Lubańskiego z Dejną) to dwie tylko grały... Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: No i kto wygrał? 30.03.05, 23:34 No właśnie! Ci co idą na przód to się wpychają bez kolejki. Prosiaki jedne... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
juliettamasina Re: No i kto wygrał? 30.03.05, 23:39 właśnie, a przeca wiadomo, że powinno być alfabetycznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: No i kto wygrał? 31.03.05, 09:49 Punkty za pochodzenie już się skończyły. Odpowiedz Link Zgłoś