brezly 13.04.05, 14:42 Golomp przyleciol :-) To ty tera bedziesz w CK miescie mieszkac, ehehehehe :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vaud Re: Vaud! 13.04.05, 14:45 A zebysta wiedzieli, ze w Monarchi zamieszkam. Do Fiori i Ciebie rzut beretem. Prawie na kawe i ciastko by sie wpadlo... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Vaud! 13.04.05, 14:53 A bedziesz sie po nim (miescie) poruszac walcem, ze zapytam? Byl kiedys taki chicior : "Vienna calling". Ale Vaud of Vienna brzmi no, dostojenstwo w sobie nosi. Raz pewna Vaud z miasta Wienna... Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Vaud! 13.04.05, 16:05 No to ja połknę ten haczyk Raz pewna Vaud z miasta Wienna By stać się wysokopienna Wypiła syrop Pini I choć ma wciąż rozmiar mini Jak sosna jest nagonasienna Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Vaud! 13.04.05, 16:10 Hehehehe :-) Sosna w szlafroku. Ja mam na razie jeden rym, moze cos z tego bedzie., evil grin:-& Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Vaud! 13.04.05, 16:18 W Ameryce Busza ubieraja je w szlafroki, zeby nie gorszyc widokiem golego drzewa? To jak oni mogo na Iran chciec napasc? Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Vaud! 20.04.05, 04:48 anchan napisała: > No to ja połknę ten haczyk > > Raz pewna Vaud z miasta Wienna > By stać się wysokopienna > Wypiła syrop Pini > I choć ma wciąż rozmiar mini > Jak sosna jest nagonasienna ----> yhyhyy. Tak widac, zem niskopienna? Moze jam bonsai? W szafroku kimonkowym. Dajo w Polszcze jeszcze syropek Pini? Bo swietny byl. Moja kuzynka kaszlala czesciej, czego jej zazdroscilam, -dziecieciem- bo sie zalapywala na syropek, a ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Vaud! 13.04.05, 14:56 brezly napisał: > A bedziesz sie po nim (miescie) poruszac walcem, ze zapytam? -----> walcem jak najbardziej drogowym, choc tanecznym i z wdziekiem. Nad pieknym modrym Potomakiem. > > Byl kiedys taki chicior : "Vienna calling". ----> sw. pamieci Falko, nie? > Ale Vaud of Vienna brzmi no, dostojenstwo w sobie nosi. > > Raz pewna Vaud z miasta Wienna... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Vaud! 13.04.05, 15:00 vaud napisała: > > Byl kiedys taki chicior : "Vienna calling". > > > ----> sw. pamieci Falko, nie? Nazwiska wykonawcy nie kojarze. Refren byl jak tytul + "uo uo oo !". A przedtem bylo takie rytmiczne odliczanie w rytmie marszowym "uns uns uns". Pychota. Pamietam jak sie raz Mann Wojciech znecal nad tym. Nawiasem mowiac, ty mialas okazje zobaczyc jak oni z Materna robili za balecik do chiciora "Voyage, voyage" oraz do "Boys, boys, boys" niejakiej Sabriny? Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Vaud! 13.04.05, 15:05 brezly napisał: > vaud napisała: > > > > Byl kiedys taki chicior : "Vienna calling". > > > > > > ----> sw. pamieci Falko, nie? > > Nazwiska wykonawcy nie kojarze. Refren byl jak tytul + "uo uo oo !". A przedtem > bylo takie rytmiczne odliczanie w rytmie marszowym "uns uns uns". Pychota. > Pamietam jak sie raz Mann Wojciech znecal nad tym. > > Nawiasem mowiac, ty mialas okazje zobaczyc jak oni z Materna robili za balecik > do chiciora "Voyage, voyage" oraz do "Boys, boys, boys" niejakiej Sabriny? -----> e-e. Voyage mi sie kojarzy z moim przyjazdem i zostaniem w Serolandii. Alez to bylo gorace lato! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Vaud! - OBSERWACJA!!!!! 15.04.05, 10:01 Odkrylem cos chyba! Patrz: Nom. Dat. Akk. Masc. Ten chop - Z tym chopem - Tego chopa (widza) Fem. Ta kobito - Z to kobito- Ta kobito (widza) Neut. To piwo - Z tym piwem - To piwo (widza) Chyba dziala, co?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Vaud! - OBSERWACJA!!!!! 15.04.05, 12:22 Jo widza tego chopa z to kobito na piwie... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Vaud! - OBSERWACJA!!!!! 15.04.05, 12:30 millefiori napisała: > Jo widza tego chopa z to kobito na piwie... Anene, to idzie o to ze rodzaj zenski i nijaki zmienia sie tylko w celowniku, a meski i w celowniku i w bierniku. Jak w niemieckim. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Vaud! - OBSERWACJA!!!!! 15.04.05, 12:33 Mowilam, ze ostatnio stepialam i przerzucilam sie na wolnomyslicielstwo? Mowilam! Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Vaud! - OBSERWACJA!!!!! 20.04.05, 04:50 millefiori napisała: > Jo widza tego chopa z to kobito na piwie... ---> jo tysz. Odpowiedz Link Zgłoś