kanuk 21.02.07, 13:15 Kalipomarancze przymarzly,to Wci Nam marokanskie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: Kapitan suodkich Vaud 21.02.07, 14:13 A ja jadlem wlasnie fabrycznego sledzia z ziemniakami w lupach. Wywiazala sie dyskusja o dzikach, ze wola kukurydze od ziemniakow (zaczelo sie od gotowania ziemniakow czy swinie jedza surowe), ktos rzucil ze niekotre mysliwe to kukurydze pod ambonami sadza, zeby przyciagnac tam dziki pod lufe. I wywiazala sie dyskusja jak z DziewMaszu: -Ja tez bym chcial zejsc przy jedzeniu. To najlepiej. -Myslisz te McDonaldy to kosmici zbudowali i czekaja az sie przyzwyczaimy? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Kapitan suodkich Vaud 21.02.07, 14:18 Zgłodniałam, Brez. Idę sobie coś upichcić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Kapitan suodkich Vaud 21.02.07, 14:19 Idz. W weekend podrzuce pikny wierszyk Kulmwoej o takim co jadal tylko klejntoy. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela w temacie literówek 21.02.07, 16:23 Twoje klejntoy, Brez, wprawiło mnie w osłupienie. Czy masz na myśli klein toy, niemiecko-angielską nazwę małej zabawki, czy też diamanty, a nie kwanty? Przesyłam Ci gorące uściski :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: w temacie literówek 21.02.07, 19:21 No ale tu literowka, no chyba bierzesz poprawke ze mam jedna reke szybsza (tak sobie literowkarze w grupach wsparcia uzasadniaj swoje miejsce na ziemi) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: w temacie literówek 21.02.07, 19:27 Brez, nie wiem, co masz szybsze, ale zdecydowanie takie literówki są natychające :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: w temacie literówek 21.02.07, 19:28 Jak tpo co przeciez ejdna reke pise przeciez nie, nie czytalas poptrzednieg wpisu? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: w temacie literówek 21.02.07, 19:32 czytaam, ale ja jestem niewierny Tomasz :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: w temacie literówek 21.02.07, 19:35 Niewierna Tomasyna. I niewierna supertomasyna. Odpowiedz Link Zgłoś