Dodaj do ulubionych

Wraca nowe

21.04.05, 09:03
No ja nie wiem czy sesja wyjazdowa dojdzie do skutku

fakty.interia.pl/news?inf=614751
Obserwuj wątek
    • brezly Re: Wraca nowe 21.04.05, 09:05
      Hehehe, podoba mi sie pouczenie przez dzielnicowego jako alternatywa do grzywny :-)
      Jabadabaduuuu, czuje jak zycie we mnei wraca !
      • millefiori Re: Wraca nowe 21.04.05, 09:08
        To znaczy, ze sie musze wymeldowac z Oj?
        • anchan Re: Wraca nowe 21.04.05, 09:14
          nienie. Masz tylko być zameldowana jak jesteś a nie niezameldowana jak nie
          jesteś.
          • pieranka Re: Wraca nowe 21.04.05, 09:20
            ja przez ok. 2 lata nie byłam zameldowana nigdzie.
            • brezly Re: Wraca nowe 21.04.05, 09:21
              I dowod osobisty cie nie bolal?
              • ewakurz Re: Wraca nowe 21.04.05, 09:26
                I ci dowodu nie pocieli w UM?
                Mi pocieli :(
                • pieranka Re: Wraca nowe 21.04.05, 09:33
                  wymeldowałam się z A i nie zameldowałam w B, C czy dzie tam, a potem mi to
                  wyleciało z głowy.
                  • ewakurz Re: Wraca nowe 21.04.05, 09:35
                    Uj, trzeba narysowac.
                    Rozmaite formularze ulatujace z glowy jak sploszone motyle...
                    • aniela Re: Wraca nowe 21.04.05, 09:44
                      najbardziej ulatujacym formularzem jest formularz pit. przypomnialo misie, ze
                      nie dostal jeszcze ode mnie cesarz, tego co jego.
                      • pieranka Re: Wraca nowe 21.04.05, 09:45
                        no i po co? po co to mówiłaś?
                        • aniela Re: Wraca nowe 21.04.05, 09:48
                          yyhyh tez masz laskotki w piety achillesa widze. powiem tak: ja nie uzupelniam
                          troche nieswiadomie a troche swiadomie. nieswiadomie przez brak glowy do
                          pierdulkow, swiadomie przez te czesc dotyczaca niedoplaty. to chyba uczciwa
                          postawa?
                          • pieranka Re: Wraca nowe 21.04.05, 09:57
                            Acha, mam, ale jak zwykle wypieram.
                            zawsze puszczam przodem bardziej potrzebujących, i jak peleton mnie wyprzedzi
                            spokojnie załatwiam co trzeba trymiga. Płacę dodatkową prowizję za te kilka
                            dni, ale co tam.
                            Natomiast mam takie przywyczajonko, mianowicia wizytuję pocztę główną dnia
                            30.04 ok. godziny 23:00 - 23:20 w celach rozrywkowych. Niezapomniane widoki i
                            przeżycia. Tylko niestety nie bisują.
                            • brezly Re: Wraca nowe 21.04.05, 09:58
                              Forum Horrorum?
                              • pieranka Re: Wraca nowe 21.04.05, 10:00
                                w pewnym sensie, tragikomicznie z elementami farsy, komedii omyłek bez gumki do
                                mazania i kalkulatorka.
                                • aniela Re: Wraca nowe 21.04.05, 10:03
                                  w ubieglym roku ostatni dzien wypadl mi w majowke nad wigrami wysylalam pita z
                                  w wioskowej poczcie jakiejs i bylam pierwsza i ostatnia w kolejce. miejscowi
                                  nie znaja stolicznych zwyczajow
                                  • pieranka Re: Wraca nowe 21.04.05, 10:09
                                    odebrali ci całą zabawę!
                      • brezly Re: Wraca nowe 21.04.05, 09:48
                        Aha, ze zakanucze: numerous PIT-falls.
                        Aniela, czy ty wiesz gdzie Pieranka z Misiania wczoraj polazly? :-)
                        • aniela Re: Wraca nowe 21.04.05, 09:50
                          e-e. pojecia nie mam. mam zaleglosci w czytaniu ostatnich kilku dni. nadrabiam,
                          ale to mi umklo aqrat.
                          • brezly Re: Wraca nowe 21.04.05, 09:51
                            Jak co to ci nic nie mowilem. Jaskinia Slodkiego Lwa, by tak rzec.
                            • aniela Re: Wraca nowe 21.04.05, 09:52
                              aha, zabieram te info do grobu. przepraszam na chwile, ide poszukac jakiegos
                              grobu dogodnego
                              • pieranka Re: Wraca nowe 21.04.05, 10:01
                                a nie urna? lepsza urna, względnie ogród pamięci
                                • brezly Re: Wraca nowe 21.04.05, 10:02
                                  Maus Oleum?
                                  • pieranka Re: Wraca nowe 21.04.05, 10:10
                                    Kata kumbki?
                        • aniela Re: Wraca nowe 21.04.05, 09:50
                          PS. wczoraj byly urodziny furera! moze poszly to dzies uczcic? (noco, bywam
                          niestosowna)
                          • pieranka Re: Wraca nowe 21.04.05, 09:59
                            Anene, fiurer nie, nie lubię krzykliwych mężczyzn wzrostu siedzącego psa.
                            • ewakurz Re: Wraca nowe 22.04.05, 15:21
                              Heheh, moja somsiadka posiada ksiazke w czerwonej okladce pt "najwieksze
                              romanse 20go wieku" Jest tam pan Mao z zona, pan Caucesku z zona, Lennon i
                              Yoko, duzo rozmaitych no i oczy - wiscie fiurer z EB. Z, o, jakze wnikliwa,
                              annaliza Psychologiczna i wyliczanka nieszczesnych ulubienic poprzednich. Jak
                              jeszcze nie zrecyklowala sasiadka to cos przytocze jak straznik szlaban
                              podniesie.
                              • millefiori Re: Wraca nowe 22.04.05, 17:44
                                Wczoraj byly urodziny Delfina. 17. O 22.45.
                                Lekarz pogratulowal mi, mowiac:
                                - Udalo sie pani zmiescic miedzy Hitlerem a Leninem.
                                • vaud Re: Wraca nowe 22.04.05, 18:15
                                  Pogratuluj Delfinowi. Moj kolega zalapal sie na 22 kwietnia, a jeszczesmy do
                                  szkoly inienia Wodza Rewolucji uczeszczali.
                                  • millefiori Re: Wraca nowe 23.04.05, 07:50
                                    Niniejszym, Vaud, dziekuje i wykonam, jak sie mi potomek obudzi.
                                    • ewakurz Re: Wraca nowe 24.04.05, 08:05
                                      Dolaczam sie do gratulacji.
                                      W ostatniej chwili Delfin zalapal sie na Barana?
                                      Potomek tez w teoriach mial sie urodzic jako taki, co bardzo wzruszalo Pana K.,
                                      ale zdecydowal sie, ze sobie poczeka. Jak to rzekla wzruszona babcia
                                      Potomka "blizej Papieza"
                                      Euch...
                                      • pieranka Re: Wraca nowe 24.04.05, 11:41
                                        O, Z Powinszowaniem Urodzin Delfinowi - Pieranka
                                        No to łatwego charakteru Del nie posiada, co? Jako ten Baranek
                                        • ewakurz Re: Wraca nowe 26.04.05, 08:53
                                          > O, Z Powinszowaniem Urodzin Delfinowi - Pieranka
                                          > No to łatwego charakteru Del nie posiada, co? Jako ten Baranek
                                          => U tych bratankow.

Fiori, czy mlodzian w wieku delfinim swietuje urodzinki w domu, rodzicow do
                                          kina wyprosiwszy, czy wyrusza w teren?
                                          A jesli wyrusza w teren, to od ktorego roczku? (tez mi sie zaczyna, niestety,
                                          drobic :(/ )
                                          • millefiori Mlode 26.04.05, 11:34
                                            Dziekuje w imieniu Delfina, ktoremu przekazalam, oraz we wlasnym.
                                            Charakter ma, a i owszem, ale zycie nam plynie w miare bezkonfliktowo.

Effo! W wieku Delfinim zalezy od relacji i liczby rodzicieli doma:
                                            przerobilismy juz i chaty wolne (tzn. u innych), a z Delfinich wlasnych zajecia
                                            terenowe (mieszane towarzystwo) oraz meskie party w domu, gdzie sie nawet
                                            zalapalam na kolacje, a alkoholu mi nie zaproponowano, choc wiem, ze byl, bo
                                            Del. uzgodnil sprawe wczesniej.

Millefiori
                                            Wydawnictwa i ich obyczaje
                                            • ewakurz Re: Mlode 26.04.05, 14:16
                                              Dzieki, to juz moge wybiegac mysla w przyslosc. Jak na zielona lake :) (Uonkeu)

A jak w takim razie rozwiazalas kwestie alkoholu, ktorego Ci nie zaproponowano?
                                              Dyskretnie schylalas sie pod obrus?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka