Dodaj do ulubionych

Tina Turner zrujnowała Duńczyków

IP: 62.48.159.* 05.05.05, 10:04
Jak juz nawet Dunczykom brakuje pieniedzy, to swiat sie konczy....
Obserwuj wątek
    • Gość: aha Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.05.05, 10:09
      Jak juz nawet Dunczykom brakuje rozumu, to swiat sie konczy....
      • Gość: Hans Klos ...cieszy, ze prywata (bo ktos chcial osobiscie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.05.05, 16:28
        poznac TT) nie tylko nad Wisla mam miejsce. Widocznie jest to europejski wirus.
        • Gość: Ja Tina to STAROCIE !!!! nie warta zlamanego grosza IP: *.ght.iadfw.net 05.05.05, 17:54
          • Gość: agg To dlaczego ciebie nie wzięli, skoro tryskasz ... IP: *.b-m.pl 06.05.05, 08:50
            (jeszcze) młodością?
            • Gość: Blekot Re: To dlaczego ciebie nie wzięli, skoro tryskasz IP: *.home1.cgocable.net 07.05.05, 04:12
              Co to ma do rzeczy. A organizatorzy powinni z gory wiedziec, ze na tym antyku nie zarobia.
          • Gość: barb25 Re: Tina to STAROCIE !!!! nie warta zlamanego gro IP: *.bchsia.telus.net 07.05.05, 06:42
            To prawda.Takie stare pudlo podtrzymywane ciaglymi transfuzjami krwi ! Dunczycy
            udowodnili ze sa rownie glupi jak Amerykanie .
            • Gość: marta-majka Re: Tina to STAROCIE !!!! nie warta zlamanego gro IP: *.aster.pl 08.06.05, 19:27
              pudło to ty jesteś. Tina zapracowała sobie na to!!!
          • Gość: marta-majka Re: Tina to STAROCIE !!!! nie warta zlamanego gro IP: *.aster.pl 08.06.05, 19:25
            DLA CIEBIE PEWNIE TAK. MÓW ZA SIEBIE. A NIE OBRAŻAJ KOBIETY JAKA BY NIE BYŁA.
            ZAPRACOWAŁA NA TO.
    • Gość: Ania To nie było uprzedniego kontraktu? Zaskoczyła ich? IP: *.chello.pl 05.05.05, 10:26
      Zazwyczaj kontrakt podpisuje się przed koncertem i gaża jest ustalona. A jeśli
      suma, jakiej zażądała Turner była za wysoka, to powinni byli zaangażować kogoś
      innego. Dziwne, a ja myślałam, że to tylko u nas kontrakty załatwiane są "na
      gębę".
    • Gość: szpak Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.zamosc.mm.pl 05.05.05, 11:00
      amatorka - jak oni to organizowali ;)
      • Gość: Hans Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.one.pl / *.za.digi.pl 05.05.05, 12:13
        Właśnie, trzeba powołać komisję śledczą i ukarać winnych.
        • Gość: Lepper A Balcerowicz musi odejsc! IP: 151.204.99.* 05.05.05, 19:16
          • Gość: kopernikbyłakobitą I Curie-Skłodowska też! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.05.05, 12:52
    • Gość: Tom Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 11:03
      Przecież nikt im nie kazał jej zatrudniać!!!! Zapłacili a teraz pretensja do
      garbatego ,że ma dzieci proste.
      • morsa Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków 05.05.05, 11:54
        Na wystep podpisano wczesniej kontrakt z Diana Ross.
        D.Ross nie mogla z jakichs powodow wystapic,
        wiec Dunczycy "musieli" bardzo szybko znalezc
        kogos innego; Musiala to byc osoba znana,
        nazwisko, ktore mogloby przyciagnac widzow.

Widzialam to widowisko i uwazam, ze mogliby sie
        doskonale obyc bez tzw. gwiazd.
        T.Turner to diva - niestety juz bez blasku.
    • Gość: lutek Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 12:02
      to co napisał ten ostatni gosc o "tinie - divie bez blasku" woła o pomstę do
      nieba. Idź człowiecze na britnejspirs, taaaa to ma blask.....
      • Gość: zla_suka Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.zamoyski.edu.pl / *.zamoyski.edu.pl 05.05.05, 12:03
        Jak Cię kręci obwisła i pomarszczona starucha to może do lekarze trzeba się udać?
        • Gość: kustosz Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.ath.bielsko.pl 05.05.05, 12:08
          Racja! Polichromie powinno oglądać się w muzeum a nie na scenie!!!
        • Gość: JCK Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.biol.us.edu.pl 05.05.05, 12:56
          Słuchaj gó..arzu, są ludzie którzy idą posłuchać artystę, a nie popatrzeć na
          jego dupę czy cos innego, jeżeli Ty zaliczasz się do tych drugich to powinieneś
          wybrać się w inne miejsce, a nie na koncert.
          • Gość: koko Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.crowley.pl 05.05.05, 15:03
            Artystę?!!! Ha ha ha! Radio Zet... tylko wielkie przeboje! Ten sam
            poziom "artyzmu". Artystka ze spalonego teatru.
            • y.y Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków 06.05.05, 02:10
              jasne, a ty jesteś za to oczywiście wielkim krytykiem, który się zna. mhm,
              oczywiście. jak rozumiem dla Ciebie artyzm to nie Tina Turner, która wpisała
              się w ostatnie ćwierćwiecze rocka i popu, ale hiphopowie pajace albo
              technokretyni no nie?
              • Gość: koko Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.crowley.pl 06.05.05, 08:32
                Hip-hopu akurat nie trawię, poza nielicznymi naprawdę wyjątkami. A techno? Od
                techno można z nudów zdechnąć, jak śpiewa jeden z bohaterów moich bajek. Tina i
                rock? Ciekawe. Znam panienkę, która twierdziła, że Lady Pank to punk. Jak widać
                Twoja znajomość muzyki nie wykracza poza to, czym zanudzają z anten
                sformatowanych rozgłośni. Podniecajcie się czym chcecie, możecie zetek, esek i
                eremefów od rana do wieczora słuchać z ich stadem "artystów" dinozaurów
                ciepłych kluchów. Dewiza inż. Mamonia jak widać wiecznie żywa. A ja przy moim
                zdaniu o tego typu pajacowatych gwiazdach pozostanę.
                • viking2 Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków 08.05.05, 02:42
                  > eremefów od rana do wieczora słuchać z ich stadem "artystów" dinozaurów
                  > ciepłych kluchów. Dewiza inż. Mamonia jak widać wiecznie żywa. A ja przy moim
                  > zdaniu o tego typu pajacowatych gwiazdach pozostanę.

Przepraszam, a kto to jest inz. Mamon i jakz jego dewiza? (Powaznie pytam).
                • viking2 Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków 11.05.05, 02:33
                  > ciepłych kluchów. Dewiza inż. Mamonia jak widać wiecznie żywa. A ja przy moim
                  > zdaniu o tego typu pajacowatych gwiazdach pozostanę.

Koko, ja na powaznie: kto to jest inzynier Mamon i jakaz to wiekopomna dewize
                  wymyslil ow swiatly gentleman?
                • y.y Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków 11.05.05, 04:09
                  Hehe, moja znajomośc muzyki wykracza na pewno poza to co nadają w gó..anych
                  rozgłośniach, dlatego nie tylko słyszałem Private dancer czy Simply The Best
                  (to jak rozumiem jest pewnie folk albo nie wiem co, bo jakoś stał się już dawno
                  rockowym standardem). Za to gdyby Twoja znajomośc sięgała nieco dlaej, to byś
                  wiedział, że Turner śpiewała rózne rzeczy, od popu, przez soul, do rocka. Bo
                  rock to nie tylko cięższa muza typu Pearl Jam. No ale do tego trzeba mniej
                  ignorancji zdecydowanie.
        • y.y Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków 06.05.05, 02:08
          mnie kręci za to muzyka,bo w odróżnieniu od niektórych pajaców słucham muzyki,
          a nie wgapiam się w wykonawczynie, co faktycznie jest sygnałem, że trzeba do
          lekarza
          • Gość: koko Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.crowley.pl 06.05.05, 08:55
            To słuchaj dalej tej swojej muzyki. Na naukę czytania ze zrozumieniem już za
            późno chyba. Jeśli dasz radę to zapamiętaj, że to się zwie analfabetyzmem
            funkcjonalnym.
            • y.y Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków 11.05.05, 04:12
              Haha, i pouczać mnie ma ktoś, kto mówi o Britney Spears i Tinie Turner Ten sam
              poziom "artyzmu".
              Stary, po tym co piszesz to by mnie nie zdziwiło jakbyś napisał, że 50 cent i
              Al Di Meola to ten sam poziom albo nie wiem, Mark Knopfler i Shazza. lepiej
              najpierw poczytaj cokolwiek o dobrym guście muzycznym i w ogóle o czymkolwiek w
              muzyce, zanim będziesz mnie pouczać co do trudnych, ale chyba tylko twoim
              zdaniem, słów. Naprawdę i mniej bredni tym świeższa cera podobno.
        • Gość: MK Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 00:19
          Zdecydowanie wolę "pomarszczoną staruchę" z pięknym głosem i prawdziwym
          talentem, niż młode, piękne i jędrne panienki, które nawet mowić nie potrafią i
          wiedzą o śpiewaniu tyle co Ty o życiu na Marsie, ale za to pewnie dobrze dają
          tyłka i dzięki temu na chwilę wdrapują się na szczyt, by potem spaść z hukiem.
          Tina praktycznie od początku była na szczycie i zakończyła karierę w pełnym
          blasku prawdziwej gwiazdy, o którym mogą jedynie pomarzyć młode i piękne
          Britney, Christina i inne funta kłaków nie warte Avril...
      • Gość: koko Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.crowley.pl 05.05.05, 15:00
        Co do wartswy "artystycznej", to nie będę dyskutował, bo żadna z tych pań nie
        należy do mojej bajki. No, ale ta Britnej jest przynajmniej młoda, nogi, tyłek,
        cycki może bez obciachu pokazywać. Nie to, co ta stara, a bezwstydna pudernica.
        Niech z tego miliona parę dolców na lustro przeznaczy albo na okulistę, bo
        obecny na pewno ją oszukuje.
        • y.y Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków 06.05.05, 02:13
          ta - jak ją ignorancie nazwałeś - pudernica, zawsze miała po pierwsze styl
          (czego Britney brak), po drugie naturalne cycki (czego Britney brak), po
          trzecie tzw. "nogi do samej ziemi" (czego Britney brak, a ignoranci twojego
          pokroju raczej tego nie wiedza jak widać), talent (czego britney w ogóle już
          brak). Sorry, ale weź idź w ogóle gdzieś i napij się piwa, moża przestaniesz
          bredzić, bo porównywanie Britney do Tiny Turner to jak porównywanie malucha do
          mercedesa.
          • Gość: koko Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.crowley.pl 06.05.05, 08:42
            Czy Ty w ogóle rozumiesz treść moich postów? Mam gdzieś zarówno britnej i tinę,
            to nie ja je porównywałem, zrobił to ktoś inny, a ja odniosłem się do tego.
            Napisałem wyraźnie, że nie interesuje mnie porównywanie popiskiwań obydwu tych
            pań Dla mnie są na jednym, dennym poziomie. Jeśli natomiast tina, jako kobieta
            bardziej podoba Ci się od britnej, to oczywiście Twoja sprawa, ale sugeruję
            wizytę u seksuologa (bo nie przypyszczam, by Twój wiek oscylował w granicach
            siedemdziesiątki).
            • y.y Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków 11.05.05, 04:04
              To nie dość, że marnie przypuszczasz, bo powinieneś poszielić to przez ponad 2,
              to na dodatek chyba faktycznie powinieneś isć do klubu go-go, bo jak jedyne co
              cię kręci to nadmuchane silikonem blondynki z pustką zamiast mózgu to sorry
              stary, ale chyba nadajesz na falach radia dresiarz
        • amhu Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków 07.05.05, 10:14
          Koko idz do jakiejs knajpy z go-go i rura. Tam sa jeszcze lepsze panienki.
          Czasmai nawet cos tam porykuja. Uwazaj jednak bys sie zbytnio nie podniecil bo
          dostaniesz od ochroniarza z liscia.
          • viking2 Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków 08.05.05, 02:46
            > Koko idz do jakiejs knajpy z go-go i rura. Tam sa jeszcze lepsze panienki.
            > Czasmai nawet cos tam porykuja. Uwazaj jednak bys sie zbytnio nie podniecil bo
            > dostaniesz od ochroniarza z liscia.

-Tylko jesli nie sypnie kasa. Jak wiadomo, od kiedy Fenicjanie wynalezli
            pieniadze... itd. Jesli odpowiednio posmaruje, to ochroniarz sam przyprowadzi
            wybranke na "sesje personalna" i jeszcze popilnuje, by nikt nie przeszkadzal...
    • Gość: Krzysztof Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.oepd.com.pl / 83.238.95.* 05.05.05, 12:19
      Tak wysoka gaża oznaczała tylko jedno. Panowie ja nie cierpię Andresena,
      spadajcie. A dziadki z komitetu mimo wszystko zaprosiły babcię a teraz wielki
      płacz.
      • Gość: koko Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.crowley.pl 06.05.05, 08:34
        To co tworzył Andersen jest bez wątpienia sztuką, bo jest ponadczasowe. A
        popiskiwania tej zramolałej cyrkówki to jest tylko takie pierdnięcie. Wiatr
        dmuchnie, rozwieje i śladu za czas jakiś już nie będzie.
    • Gość: hatchet Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: 80.50.249.* 05.05.05, 12:24
      ja Wam za 10% tego lepiej zaspiewam!!! i jeszcze moge stepowanie gratis dolaczyc
    • Gość: hatchet Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: 80.50.249.* 05.05.05, 12:24
      ja Wam za 10% tego lupiej zaspiewam!!! i jeszcze moge stepowanie gratis dolaczyc
    • Gość: gosć Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.pke.pl 05.05.05, 12:41
      dziwne!? ,że duńczycy dali się wymanewrować. Czy oganizatorzy nie powinny
      dokładnie sprawdzić w co wchodzą??????
    • Gość: mimi Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.05.05, 13:03
      ja wszystko lubie, ale nie bezczelnych, wrecz chamskich ludzi
      milion za dziesiec minut, nawet jesli doliczymy czas podrozy, to jakby
      "leciutko" duzo
      przestaje babcie tine sluchac, kupowac i ... lubic
    • Gość: Irena Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.05.05, 13:04
      Trzeba było zaangazować dziewczynkę z zapałkami, a nie - z zapałem !

• Gość: Hamlet Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.l4a.c1.dsl.pol.co.uk 05.05.05, 13:10
        Źle sie dzieje w panstwie dunskim ...
    • Gość: jan Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 05.05.05, 13:07
      to i duńczycy potrafią robić takie bezsensowne akcje jak pupile "urzędującego"
      prezydenta Warszawy ???
    • Gość: noto Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: 81.26.5.* 05.05.05, 13:20
      swiat jest pelen jeleni,
      mieszkaja one nie tylko w Polsce
    • Gość: Karo glupia ci..! 100tys dolarów na minute:/ IP: *.com 05.05.05, 13:44
      ...
    • Gość: wicurpix Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 13:59
      zawsze twierdziłem, że artyści to błazny i po co im tyle płacic?
    • Gość: coffeejunkie Zruinowala, a nie "zrujnowala" IP: *.w82-123.abo.wanadoo.fr 05.05.05, 14:13
      Nie zawsze slowo pisze sie tak, jak sie je slyszy. Tina doprowadzila Dunczykow
      do ruiny, a nie do "rujny"...

Niestety, to tylko jeden z wielu przykladow niechlujstwa jezykowego w GW online.

Pozdrowienia,

Junkie
      • Gość: literka m banalna sprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 14:16
        Tinie sie nie chcialo, wiec dala zaporowa cene a oni tego "nie zauwazyli" i
        babcie kupili. O ile wiem, Tina mieszka w Hamburgu, znaczy rozlicza sie wg
        prawa podatkowego niemieckiego, czyli jak z tego miliona zobaczy 50% to bedzie
        dobrze (i to tylko przez chwile, bo jak znam zycie to nie jezdzi sama na
        koncerty).
      • Gość: milla Re: Zruinowala, a nie "zrujnowala" IP: *.bremultibank.com.pl 05.05.05, 15:11
        Co do niechlujstwa językowego w Agorze - ma Pan rację.

Ale nie w tym konkretnym przypadku.
        Vide:
        <http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=54998>

Pozdrawiam,
        Milla
      • Gość: asia Re: Zruinowala, a nie "zrujnowala" IP: *.swidnik.no / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 14:36
        sjp.pwn.pl/haslo.php?id=72644
        Najpierw sprawdź, a później pisz :).
      • Gość: MK Re: Zruinowala, a nie "zrujnowala" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 00:29
        Lepiej kup sobie słownik ortograficzny, a nie wypisuj bzdur...

Ortograficzny Słownik Języka Polskiego, Wilga

pol-ort

zrujnować (Wilga)
        (się), zrujnuję (się), zrujnują (się); zrujnuj (się); zrujnowałby (się),
        zrujnowano by (się)
    • Gość: koko Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.crowley.pl 05.05.05, 14:50
      A po co tę lampucerę zakontraktowali?
      • Gość: observatorka Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.eastlink.ca 05.05.05, 15:00
        kokus:-), a po co ty wogole glos zabierasz, tak jakbys bral w tym jakis
        udzial..that's the business in the world !...pozdrawiam

btw: spojrz na siebie....
        • Gość: koko Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.crowley.pl 05.05.05, 15:08
          A tak sobie, z nudów znaczy...
          • 2yoo4yoocorne2 Artysta wart jest tyle,ile za niego chca zaplacic. 05.05.05, 15:43
            Babcia Tina,jak wynika z tego,jest najdrozszym wykonawca na swiecie.Musialo byc
            tak,ze ktos wazny z organizatorow uparl sie na Tine.I ja dostal.Po pol banki
            papierow za utwor.Podobna sytuacja byla,kiedy najwazniejszy organizator,a byl
            nim pozniejszy wojewoda pomorski,uparl sie kilka lat temu,zeby gosciem Sopotu
            zostala pani Houston.I zostala,chociaz jej koncert raczej sie nie udal.
            • Gość: Sloneczko az sie serce raduje, ze nie tylko Polacy IP: *.onlink.net 05.05.05, 16:58
              sa takimi idiotami. Wystep pani Houston byl tego najlepszym przykladem.
              Czarnoskora idiotka, pijaczka, narkomanka zgarnela kupe szmalu za wystep z
              plejbeku a w nagrode za nasza glupote pokazala nam swoje murzyniatko.
              Faktycznie siodmy cud swiata. A dobrze nam tak, kretynom.
          • Gość: observatorka Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.eastlink.ca 05.05.05, 18:57
            Drogi kokusiu:-)

Jak to dobrze, ze to tylko nudy, bo myslalam, ze kokus az tak zle i seriuosly
            jest nastawiony na to zdrowe czarnidlo:-)..milego dnia zycze
            • Gość: koko Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.crowley.pl 06.05.05, 08:48
              A gdzie tam... Tyle mi ona stanowi, co ten śnieg zeszłoroczny. Ludziska chcą
              jej słuchać, znaczy dobra musi być. Ino ja tego dobra dostrzec nie mogę i
              dziwuję się temu świętemu oburzeniu na gażę ponadnormatywną. Kiedy ona taka
              wielka, to i kasa wielka być musi, nie?
    • Gość: A mogli Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.osk.enformatic.pl 05.05.05, 15:48
      zaangażowac Edytkę za mniej... i dołożyła by gratis hymn duński...
    • Gość: de la Fuente Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.05.05, 16:36
      Tina jest warta każdych pieniędzy.
    • Gość: mientooz Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.bit / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 16:54
      no,panowie, umowy to sie czyta przed podpisaniem
    • Gość: @$^ Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.osk.enformatic.pl 05.05.05, 16:57
      juz nie mieli kogo zaprosic :/ ten kto zadecydowal zeby ja zaprosc za milion baksow powinien sie powiesic
      • Gość: alfonso Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.netia.piekary.net 05.05.05, 17:14
        Cóż w tym dziwnego? Czyżby Duńczycy nie wiedzieli że dziwki są kosztowne?
        • Gość: paprocan Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.crowley.pl 05.05.05, 17:35
          jak się ma sławę to kosztóje chciałbym mieć takie powodzenie
          • Gość: pd Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: 62.79.132.* 05.05.05, 19:52
            Naucz sie, Paprocan, pisac bez bledow ortograficznych, to moze tez bedziesz
            mial powodzenie.
        • Gość: Marynarz Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 05.05.05, 17:53
          Nie mogli zaprosić Wiśniewskiego? Może wziąłby troche mniej?
          • paprocan Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków 05.05.05, 19:08
            może maryle rodowicz?
    • Gość: Paula Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 19:10
      Po prostu brak mi slow co te "gwiazdy"wyprawiaja czy ona nie ma rozumu?milion$
      za dziesiec minut a co w niej takiego?zwykly normalny czlowiek jak wszyscy i
      tyle kasy to dzieci nie maja co jesc........ale nie "gwiazdy"musza miec
      sluzacych do nalania soku......jakby nie mogli wiem ze to daje prace wielu
      ludziom ale taka praca...........pomimo ze zadna praca nie hanbi to hanbi
      honor!!!!!!!!!!!!!!
      • paprocan Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków 05.05.05, 19:15
        to fani zrobili z niej gwiazdę czego się dziwidz:"?:::?????
    • Gość: franki5 NIE JESTESMY SAMI IP: *.chello.pl 05.05.05, 20:08
      Myslalem ze tylko w Polsce ludzie moga wymyslec takie absurdy.Chyba babcia Tina
      nie czyta wnukom Andersena,a moze nie ma wnukow.Ciekawe ile zaplacili za
      posprzatanie prochna na scenie po koncercie,biorac pod uwage wieka babci to
      pewnie drugi milion.
    • franki5 NIE JESTESMY SAMI 05.05.05, 20:13
      Myslalem ze tylko w Polsce mozna wymyslec takie absurdy,od razu zrobilo sie
      lzej na sercu.Babcia Tina chyba nie czyta wnukom Andersena albo nie ma wnukow
      Ciekawe ile Dunczycy zaplacili za posprzatanie prochna na scenie.Biorac pod
      uwage wiek artystki pewnie drugi milion.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka