Gość: barnitka IP: 62.48.159.* 05.05.05, 10:04 Jak juz nawet Dunczykom brakuje pieniedzy, to swiat sie konczy.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aha Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.05.05, 10:09 Jak juz nawet Dunczykom brakuje rozumu, to swiat sie konczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Klos ...cieszy, ze prywata (bo ktos chcial osobiscie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.05.05, 16:28 poznac TT) nie tylko nad Wisla mam miejsce. Widocznie jest to europejski wirus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Tina to STAROCIE !!!! nie warta zlamanego grosza IP: *.ght.iadfw.net 05.05.05, 17:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agg To dlaczego ciebie nie wzięli, skoro tryskasz ... IP: *.b-m.pl 06.05.05, 08:50 (jeszcze) młodością? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blekot Re: To dlaczego ciebie nie wzięli, skoro tryskasz IP: *.home1.cgocable.net 07.05.05, 04:12 Co to ma do rzeczy. A organizatorzy powinni z gory wiedziec, ze na tym antyku nie zarobia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barb25 Re: Tina to STAROCIE !!!! nie warta zlamanego gro IP: *.bchsia.telus.net 07.05.05, 06:42 To prawda.Takie stare pudlo podtrzymywane ciaglymi transfuzjami krwi ! Dunczycy udowodnili ze sa rownie glupi jak Amerykanie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta-majka Re: Tina to STAROCIE !!!! nie warta zlamanego gro IP: *.aster.pl 08.06.05, 19:27 pudło to ty jesteś. Tina zapracowała sobie na to!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta-majka Re: Tina to STAROCIE !!!! nie warta zlamanego gro IP: *.aster.pl 08.06.05, 19:25 DLA CIEBIE PEWNIE TAK. MÓW ZA SIEBIE. A NIE OBRAŻAJ KOBIETY JAKA BY NIE BYŁA. ZAPRACOWAŁA NA TO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania To nie było uprzedniego kontraktu? Zaskoczyła ich? IP: *.chello.pl 05.05.05, 10:26 Zazwyczaj kontrakt podpisuje się przed koncertem i gaża jest ustalona. A jeśli suma, jakiej zażądała Turner była za wysoka, to powinni byli zaangażować kogoś innego. Dziwne, a ja myślałam, że to tylko u nas kontrakty załatwiane są "na gębę". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpak Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.zamosc.mm.pl 05.05.05, 11:00 amatorka - jak oni to organizowali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.one.pl / *.za.digi.pl 05.05.05, 12:13 Właśnie, trzeba powołać komisję śledczą i ukarać winnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopernikbyłakobitą I Curie-Skłodowska też! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.05.05, 12:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 11:03 Przecież nikt im nie kazał jej zatrudniać!!!! Zapłacili a teraz pretensja do garbatego ,że ma dzieci proste. Odpowiedz Link Zgłoś
morsa Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków 05.05.05, 11:54 Na wystep podpisano wczesniej kontrakt z Diana Ross. D.Ross nie mogla z jakichs powodow wystapic, wiec Dunczycy "musieli" bardzo szybko znalezc kogos innego; Musiala to byc osoba znana, nazwisko, ktore mogloby przyciagnac widzow. Widzialam to widowisko i uwazam, ze mogliby sie doskonale obyc bez tzw. gwiazd. T.Turner to diva - niestety juz bez blasku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutek Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 12:02 to co napisał ten ostatni gosc o "tinie - divie bez blasku" woła o pomstę do nieba. Idź człowiecze na britnejspirs, taaaa to ma blask..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zla_suka Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.zamoyski.edu.pl / *.zamoyski.edu.pl 05.05.05, 12:03 Jak Cię kręci obwisła i pomarszczona starucha to może do lekarze trzeba się udać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kustosz Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.ath.bielsko.pl 05.05.05, 12:08 Racja! Polichromie powinno oglądać się w muzeum a nie na scenie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JCK Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.biol.us.edu.pl 05.05.05, 12:56 Słuchaj gó..arzu, są ludzie którzy idą posłuchać artystę, a nie popatrzeć na jego dupę czy cos innego, jeżeli Ty zaliczasz się do tych drugich to powinieneś wybrać się w inne miejsce, a nie na koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.crowley.pl 05.05.05, 15:03 Artystę?!!! Ha ha ha! Radio Zet... tylko wielkie przeboje! Ten sam poziom "artyzmu". Artystka ze spalonego teatru. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków 06.05.05, 02:10 jasne, a ty jesteś za to oczywiście wielkim krytykiem, który się zna. mhm, oczywiście. jak rozumiem dla Ciebie artyzm to nie Tina Turner, która wpisała się w ostatnie ćwierćwiecze rocka i popu, ale hiphopowie pajace albo technokretyni no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.crowley.pl 06.05.05, 08:32 Hip-hopu akurat nie trawię, poza nielicznymi naprawdę wyjątkami. A techno? Od techno można z nudów zdechnąć, jak śpiewa jeden z bohaterów moich bajek. Tina i rock? Ciekawe. Znam panienkę, która twierdziła, że Lady Pank to punk. Jak widać Twoja znajomość muzyki nie wykracza poza to, czym zanudzają z anten sformatowanych rozgłośni. Podniecajcie się czym chcecie, możecie zetek, esek i eremefów od rana do wieczora słuchać z ich stadem "artystów" dinozaurów ciepłych kluchów. Dewiza inż. Mamonia jak widać wiecznie żywa. A ja przy moim zdaniu o tego typu pajacowatych gwiazdach pozostanę. Odpowiedz Link Zgłoś
viking2 Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków 08.05.05, 02:42 > eremefów od rana do wieczora słuchać z ich stadem "artystów" dinozaurów > ciepłych kluchów. Dewiza inż. Mamonia jak widać wiecznie żywa. A ja przy moim > zdaniu o tego typu pajacowatych gwiazdach pozostanę. Przepraszam, a kto to jest inz. Mamon i jakz jego dewiza? (Powaznie pytam). Odpowiedz Link Zgłoś
viking2 Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków 11.05.05, 02:33 > ciepłych kluchów. Dewiza inż. Mamonia jak widać wiecznie żywa. A ja przy moim > zdaniu o tego typu pajacowatych gwiazdach pozostanę. Koko, ja na powaznie: kto to jest inzynier Mamon i jakaz to wiekopomna dewize wymyslil ow swiatly gentleman? Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków 11.05.05, 04:09 Hehe, moja znajomośc muzyki wykracza na pewno poza to co nadają w gó..anych rozgłośniach, dlatego nie tylko słyszałem Private dancer czy Simply The Best (to jak rozumiem jest pewnie folk albo nie wiem co, bo jakoś stał się już dawno rockowym standardem). Za to gdyby Twoja znajomośc sięgała nieco dlaej, to byś wiedział, że Turner śpiewała rózne rzeczy, od popu, przez soul, do rocka. Bo rock to nie tylko cięższa muza typu Pearl Jam. No ale do tego trzeba mniej ignorancji zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków 06.05.05, 02:08 mnie kręci za to muzyka,bo w odróżnieniu od niektórych pajaców słucham muzyki, a nie wgapiam się w wykonawczynie, co faktycznie jest sygnałem, że trzeba do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.crowley.pl 06.05.05, 08:55 To słuchaj dalej tej swojej muzyki. Na naukę czytania ze zrozumieniem już za późno chyba. Jeśli dasz radę to zapamiętaj, że to się zwie analfabetyzmem funkcjonalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków 11.05.05, 04:12 Haha, i pouczać mnie ma ktoś, kto mówi o Britney Spears i Tinie Turner Ten sam poziom "artyzmu". Stary, po tym co piszesz to by mnie nie zdziwiło jakbyś napisał, że 50 cent i Al Di Meola to ten sam poziom albo nie wiem, Mark Knopfler i Shazza. lepiej najpierw poczytaj cokolwiek o dobrym guście muzycznym i w ogóle o czymkolwiek w muzyce, zanim będziesz mnie pouczać co do trudnych, ale chyba tylko twoim zdaniem, słów. Naprawdę i mniej bredni tym świeższa cera podobno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 00:19 Zdecydowanie wolę "pomarszczoną staruchę" z pięknym głosem i prawdziwym talentem, niż młode, piękne i jędrne panienki, które nawet mowić nie potrafią i wiedzą o śpiewaniu tyle co Ty o życiu na Marsie, ale za to pewnie dobrze dają tyłka i dzięki temu na chwilę wdrapują się na szczyt, by potem spaść z hukiem. Tina praktycznie od początku była na szczycie i zakończyła karierę w pełnym blasku prawdziwej gwiazdy, o którym mogą jedynie pomarzyć młode i piękne Britney, Christina i inne funta kłaków nie warte Avril... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.crowley.pl 05.05.05, 15:00 Co do wartswy "artystycznej", to nie będę dyskutował, bo żadna z tych pań nie należy do mojej bajki. No, ale ta Britnej jest przynajmniej młoda, nogi, tyłek, cycki może bez obciachu pokazywać. Nie to, co ta stara, a bezwstydna pudernica. Niech z tego miliona parę dolców na lustro przeznaczy albo na okulistę, bo obecny na pewno ją oszukuje. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków 06.05.05, 02:13 ta - jak ją ignorancie nazwałeś - pudernica, zawsze miała po pierwsze styl (czego Britney brak), po drugie naturalne cycki (czego Britney brak), po trzecie tzw. "nogi do samej ziemi" (czego Britney brak, a ignoranci twojego pokroju raczej tego nie wiedza jak widać), talent (czego britney w ogóle już brak). Sorry, ale weź idź w ogóle gdzieś i napij się piwa, moża przestaniesz bredzić, bo porównywanie Britney do Tiny Turner to jak porównywanie malucha do mercedesa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.crowley.pl 06.05.05, 08:42 Czy Ty w ogóle rozumiesz treść moich postów? Mam gdzieś zarówno britnej i tinę, to nie ja je porównywałem, zrobił to ktoś inny, a ja odniosłem się do tego. Napisałem wyraźnie, że nie interesuje mnie porównywanie popiskiwań obydwu tych pań Dla mnie są na jednym, dennym poziomie. Jeśli natomiast tina, jako kobieta bardziej podoba Ci się od britnej, to oczywiście Twoja sprawa, ale sugeruję wizytę u seksuologa (bo nie przypyszczam, by Twój wiek oscylował w granicach siedemdziesiątki). Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków 11.05.05, 04:04 To nie dość, że marnie przypuszczasz, bo powinieneś poszielić to przez ponad 2, to na dodatek chyba faktycznie powinieneś isć do klubu go-go, bo jak jedyne co cię kręci to nadmuchane silikonem blondynki z pustką zamiast mózgu to sorry stary, ale chyba nadajesz na falach radia dresiarz Odpowiedz Link Zgłoś
amhu Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków 07.05.05, 10:14 Koko idz do jakiejs knajpy z go-go i rura. Tam sa jeszcze lepsze panienki. Czasmai nawet cos tam porykuja. Uwazaj jednak bys sie zbytnio nie podniecil bo dostaniesz od ochroniarza z liscia. Odpowiedz Link Zgłoś
viking2 Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków 08.05.05, 02:46 > Koko idz do jakiejs knajpy z go-go i rura. Tam sa jeszcze lepsze panienki. > Czasmai nawet cos tam porykuja. Uwazaj jednak bys sie zbytnio nie podniecil bo > dostaniesz od ochroniarza z liscia. -Tylko jesli nie sypnie kasa. Jak wiadomo, od kiedy Fenicjanie wynalezli pieniadze... itd. Jesli odpowiednio posmaruje, to ochroniarz sam przyprowadzi wybranke na "sesje personalna" i jeszcze popilnuje, by nikt nie przeszkadzal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.oepd.com.pl / 83.238.95.* 05.05.05, 12:19 Tak wysoka gaża oznaczała tylko jedno. Panowie ja nie cierpię Andresena, spadajcie. A dziadki z komitetu mimo wszystko zaprosiły babcię a teraz wielki płacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.crowley.pl 06.05.05, 08:34 To co tworzył Andersen jest bez wątpienia sztuką, bo jest ponadczasowe. A popiskiwania tej zramolałej cyrkówki to jest tylko takie pierdnięcie. Wiatr dmuchnie, rozwieje i śladu za czas jakiś już nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hatchet Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: 80.50.249.* 05.05.05, 12:24 ja Wam za 10% tego lepiej zaspiewam!!! i jeszcze moge stepowanie gratis dolaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hatchet Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: 80.50.249.* 05.05.05, 12:24 ja Wam za 10% tego lupiej zaspiewam!!! i jeszcze moge stepowanie gratis dolaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.pke.pl 05.05.05, 12:41 dziwne!? ,że duńczycy dali się wymanewrować. Czy oganizatorzy nie powinny dokładnie sprawdzić w co wchodzą?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.05.05, 13:03 ja wszystko lubie, ale nie bezczelnych, wrecz chamskich ludzi milion za dziesiec minut, nawet jesli doliczymy czas podrozy, to jakby "leciutko" duzo przestaje babcie tine sluchac, kupowac i ... lubic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irena Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.05.05, 13:04 Trzeba było zaangazować dziewczynkę z zapałkami, a nie - z zapałem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamlet Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.l4a.c1.dsl.pol.co.uk 05.05.05, 13:10 Źle sie dzieje w panstwie dunskim ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 05.05.05, 13:07 to i duńczycy potrafią robić takie bezsensowne akcje jak pupile "urzędującego" prezydenta Warszawy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noto Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: 81.26.5.* 05.05.05, 13:20 swiat jest pelen jeleni, mieszkaja one nie tylko w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karo glupia ci..! 100tys dolarów na minute:/ IP: *.com 05.05.05, 13:44 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicurpix Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 13:59 zawsze twierdziłem, że artyści to błazny i po co im tyle płacic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coffeejunkie Zruinowala, a nie "zrujnowala" IP: *.w82-123.abo.wanadoo.fr 05.05.05, 14:13 Nie zawsze slowo pisze sie tak, jak sie je slyszy. Tina doprowadzila Dunczykow do ruiny, a nie do "rujny"... Niestety, to tylko jeden z wielu przykladow niechlujstwa jezykowego w GW online. Pozdrowienia, Junkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: literka m banalna sprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 14:16 Tinie sie nie chcialo, wiec dala zaporowa cene a oni tego "nie zauwazyli" i babcie kupili. O ile wiem, Tina mieszka w Hamburgu, znaczy rozlicza sie wg prawa podatkowego niemieckiego, czyli jak z tego miliona zobaczy 50% to bedzie dobrze (i to tylko przez chwile, bo jak znam zycie to nie jezdzi sama na koncerty). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milla Re: Zruinowala, a nie "zrujnowala" IP: *.bremultibank.com.pl 05.05.05, 15:11 Co do niechlujstwa językowego w Agorze - ma Pan rację. Ale nie w tym konkretnym przypadku. Vide: <http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=54998> Pozdrawiam, Milla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Zruinowala, a nie "zrujnowala" IP: *.swidnik.no / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 14:36 sjp.pwn.pl/haslo.php?id=72644 Najpierw sprawdź, a później pisz :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Zruinowala, a nie "zrujnowala" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 00:29 Lepiej kup sobie słownik ortograficzny, a nie wypisuj bzdur... Ortograficzny Słownik Języka Polskiego, Wilga pol-ort zrujnować (Wilga) (się), zrujnuję (się), zrujnują (się); zrujnuj (się); zrujnowałby (się), zrujnowano by (się) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.crowley.pl 05.05.05, 14:50 A po co tę lampucerę zakontraktowali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observatorka Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.eastlink.ca 05.05.05, 15:00 kokus:-), a po co ty wogole glos zabierasz, tak jakbys bral w tym jakis udzial..that's the business in the world !...pozdrawiam btw: spojrz na siebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.crowley.pl 05.05.05, 15:08 A tak sobie, z nudów znaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
2yoo4yoocorne2 Artysta wart jest tyle,ile za niego chca zaplacic. 05.05.05, 15:43 Babcia Tina,jak wynika z tego,jest najdrozszym wykonawca na swiecie.Musialo byc tak,ze ktos wazny z organizatorow uparl sie na Tine.I ja dostal.Po pol banki papierow za utwor.Podobna sytuacja byla,kiedy najwazniejszy organizator,a byl nim pozniejszy wojewoda pomorski,uparl sie kilka lat temu,zeby gosciem Sopotu zostala pani Houston.I zostala,chociaz jej koncert raczej sie nie udal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sloneczko az sie serce raduje, ze nie tylko Polacy IP: *.onlink.net 05.05.05, 16:58 sa takimi idiotami. Wystep pani Houston byl tego najlepszym przykladem. Czarnoskora idiotka, pijaczka, narkomanka zgarnela kupe szmalu za wystep z plejbeku a w nagrode za nasza glupote pokazala nam swoje murzyniatko. Faktycznie siodmy cud swiata. A dobrze nam tak, kretynom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observatorka Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.eastlink.ca 05.05.05, 18:57 Drogi kokusiu:-) Jak to dobrze, ze to tylko nudy, bo myslalam, ze kokus az tak zle i seriuosly jest nastawiony na to zdrowe czarnidlo:-)..milego dnia zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.crowley.pl 06.05.05, 08:48 A gdzie tam... Tyle mi ona stanowi, co ten śnieg zeszłoroczny. Ludziska chcą jej słuchać, znaczy dobra musi być. Ino ja tego dobra dostrzec nie mogę i dziwuję się temu świętemu oburzeniu na gażę ponadnormatywną. Kiedy ona taka wielka, to i kasa wielka być musi, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A mogli Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.osk.enformatic.pl 05.05.05, 15:48 zaangażowac Edytkę za mniej... i dołożyła by gratis hymn duński... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de la Fuente Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.05.05, 16:36 Tina jest warta każdych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mientooz Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.bit / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 16:54 no,panowie, umowy to sie czyta przed podpisaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @$^ Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.osk.enformatic.pl 05.05.05, 16:57 juz nie mieli kogo zaprosic :/ ten kto zadecydowal zeby ja zaprosc za milion baksow powinien sie powiesic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfonso Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.netia.piekary.net 05.05.05, 17:14 Cóż w tym dziwnego? Czyżby Duńczycy nie wiedzieli że dziwki są kosztowne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paprocan Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.crowley.pl 05.05.05, 17:35 jak się ma sławę to kosztóje chciałbym mieć takie powodzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pd Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: 62.79.132.* 05.05.05, 19:52 Naucz sie, Paprocan, pisac bez bledow ortograficznych, to moze tez bedziesz mial powodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynarz Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 05.05.05, 17:53 Nie mogli zaprosić Wiśniewskiego? Może wziąłby troche mniej? Odpowiedz Link Zgłoś
paprocan Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków 05.05.05, 19:08 może maryle rodowicz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 19:10 Po prostu brak mi slow co te "gwiazdy"wyprawiaja czy ona nie ma rozumu?milion$ za dziesiec minut a co w niej takiego?zwykly normalny czlowiek jak wszyscy i tyle kasy to dzieci nie maja co jesc........ale nie "gwiazdy"musza miec sluzacych do nalania soku......jakby nie mogli wiem ze to daje prace wielu ludziom ale taka praca...........pomimo ze zadna praca nie hanbi to hanbi honor!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paprocan Re: Tina Turner zrujnowała Duńczyków 05.05.05, 19:15 to fani zrobili z niej gwiazdę czego się dziwidz:"?:::????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franki5 NIE JESTESMY SAMI IP: *.chello.pl 05.05.05, 20:08 Myslalem ze tylko w Polsce ludzie moga wymyslec takie absurdy.Chyba babcia Tina nie czyta wnukom Andersena,a moze nie ma wnukow.Ciekawe ile zaplacili za posprzatanie prochna na scenie po koncercie,biorac pod uwage wieka babci to pewnie drugi milion. Odpowiedz Link Zgłoś
franki5 NIE JESTESMY SAMI 05.05.05, 20:13 Myslalem ze tylko w Polsce mozna wymyslec takie absurdy,od razu zrobilo sie lzej na sercu.Babcia Tina chyba nie czyta wnukom Andersena albo nie ma wnukow Ciekawe ile Dunczycy zaplacili za posprzatanie prochna na scenie.Biorac pod uwage wiek artystki pewnie drugi milion. Odpowiedz Link Zgłoś