Dodaj do ulubionych

Mille, prędko!

17.05.05, 18:23
pacz!
www.allegro.pl/show_item.php?item=51169883
Obserwuj wątek
    • millefiori Re: Mille, prędko! 17.05.05, 18:26
      LoMatkoZalozycielki! To sie nazywa wywolanie!!!! Dzieki!
      • pieranka Re: Mille, prędko! 17.05.05, 18:33
        Ale smakowice wygląda! Mniam!
      • olo53 Re: Mille, prędko! 17.05.05, 18:36
        Wez jeszcze Cylinder dla Delfina
        • millefiori Re: Mille, prędko! 17.05.05, 18:38
          Mam wrzucic do albumu robótki?
          • olo53 Re: Mille, prędko! 17.05.05, 19:14
            Nie, mam jkas paczke, wysle.
            • millefiori Re: Mille, prędko! 17.05.05, 19:42
              Olo, czy aby na pewno cylindra sie chcesz na rzecz Delfina wyzbyc?
    • pieranka Re: Mille, prędko! 17.05.05, 18:48
      Z innej beczki, ale też szalenie smakowite
      www.allegro.pl/show_item.php?item=51368865
      • millefiori Re: Mille, prędko! 20.05.05, 08:58
        A wiec dzis wieczorem ide sie bic. Mam nadzieje, ze walka nie bedzie tak zazarta
        jak w czasie ostatnich 2 licytacji, w ktorych bralam udzial:)
        • pieranka Re: Mille, prędko! 20.05.05, 09:43
          A nie lepiej jutro? Po co podbijać cenę przedwcześnie?
          Tu znalazłam rady porady dot. strategii
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=151&w=21667248
          • millefiori Re: Mille, prędko! 20.05.05, 10:09
            Lomatko! Dzieki Ten 1 dzien wyswietlony mnie skonfundowal wczoraj wieczorowa
            pora: ze to dzis niby ma byc dzien 0, jako ze przekonwertowalam na godziny.
            Inaczej jest poustawiane, np. z wizualizacja czasu, niz ebay.
            • millefiori Re: Mille, prędko! 20.05.05, 10:16
              Strategie stosujemy prosta i nieskomplikowana, zdajac sie na bicie automatyczne
              na 15 sekund przed koncem licytacji.
              • pieranka Re: Mille, prędko! 20.05.05, 10:27
                Musisz mi o tym opowiedzieć, bo mam zamiar zacząć kupować na allegro. A nie
                przyjmuję do wiadomości faktu, że ktoś miałby mi sprzątnąć sprzed nosa MOJĄ
                książkę.
                Jak już zdobędziesz tę Pompę, tu pierwsza ustawiam się w kolejce do
                pożyczenia / xero
                • millefiori Re: Mille, prędko! 20.05.05, 22:57
                  No, chetni sie mnoza. Ciekawe, ilu z nich tworzy prace mgr czy licencjacka na
                  temat :))))
                  • millefiori Re: Mille, prędko! 20.05.05, 23:52
                    No wiec... powiem, ze jest to w porownaniu z ebayem, Wielka Pardubicka. 10-14
                    dni trwa pelna aktywacja konta. Do czasu otrzymania listu z kodem
                    potwierdzajacym pelna aktywacje konta- droga pocztowa! nie mozna np. licytowac w
                    ciagu ostatniej godziny, jesli sie wczesniej nie zlozylo oferty.
                    A poza tym, druga Pompa wjechala, prawo serii, bo nie przypadek!?

www.allegro.pl/show_item.php?item=51865335
                    • millefiori Re: Mille, prędko! 20.05.05, 23:54
                      o, tu, tu:
                      www.allegro.pl/country_pages/1/0/kod_aktywacji.php
                      • millefiori Re: Mille, prędko! 21.05.05, 00:00
                        Bidding dziala w dziwny sposob: powoli, nie ma opcji szybkiego powrotu na
                        strone. Sprawdzilam pulap prowadzacego w licytacji:)
                        • brezly Re: Mille, prędko! 21.05.05, 10:48
                          I co i co, Fiori? Kupiłaś?
                          • millefiori Re: Mille, prędko! 21.05.05, 13:18
                            7 godzin jeszcze
                            • pieranka Re: Mille, prędko! 21.05.05, 14:33
                              mam nadzieję, że nie mają tego automatu licytującego, ci inni.
                              • mi_fiori Re: Mille, prędko! 21.05.05, 14:43
                                Kazden jeden moze miec, to jest w pakiecie:)
                                • millefiori Re: Mille, prędko! 21.05.05, 19:52
                                  Ponczocha na glowe, czarny pas wiaze w talii, za nim nunczaku i ciupaga, kastet
                                  za pazuche, bandaze na klykcie, na stopy trampki z okutymi nosami i krawedziami,
                                  sprezynowiec do skarpetki, siatka do drugiej, rozgrzewka, cwiczenie bojowych
                                  okrzykow, roza za jedno ucho, papieros za drugie, ciemne okulary, zapalniczka do
                                  kieszeni, woreczek z lekami na szyi zawieszam i, juz prawie gotowa, ide sie
                                  zaraz bic. O skutkach powiadomie.
                                  • wujo_mike Re: Mille, prędko! 21.05.05, 20:49
                                    przepraszam za wyrażenie, ale: DUPA!! ;-( pozwoliłem sobie śledzić licytacyję....
                                  • millefiori Re: Mille, prędko! 21.05.05, 20:57
                                    Ffffff.......... no granatem recznym w ucho dostalam:((((((((.
                                    Widze potezne niedorobki i braki w porownaniu z licytacja na ebayu: nie ma
                                    zadnej widocznej informacji o zmianie ceny w trakcie licytacji! Mimo sprawdzania
                                    co 3 sekundy w ostatniej minucie, nie bylo zarejestrowanego podbijania ceny!
                                    Poza tym nie ma tez pelnej historii licytacji - widocznego zarejestrowania
                                    wszystkich zgloszen, tzn. kto kiedy podbijal cene; sa tylko kwoty maksymalne,
                                    podane przez uczestnikow licytacji.
                                    Ide wiec po drugi egzemplarz, a z walkami wracam na ebaya, gdzie wszystko odbywa
                                    sie w oswietlonym rzesiscie ringu, jasno i klarownie. Howk.
                                    • millefiori Re: Mille, prędko! 21.05.05, 21:00
                                      Ano, dupa, i to blada, prosze wuja.
                                      A wuj tak z krzakow podgladal?
                                      Jak wuj na dziewiarstwo trafil, bo widze, ze bramka zasnela?
                                      • wujo_mike Re: Mille, prędko! 21.05.05, 21:27
                                        to długa i obfitująca w dramatyczne zwroty historia...czyli nie pamiętam...
                                        czyżby wzmianka o bramce była znacząca??
                                        wychodzę "w teren", więc będę znacząco milczał przez resztę wieczoru...
                                        • pieranka Re: Mille, prędko! 21.05.05, 21:32
                                          Noszszku... rtyna! Co to za porządki, ciuciubabka, czy co?
                                          Na ebay polskim sprawdź, może jest pompa?
                                          Ja się rozejrzę w antykwariatach i skonsultuję się z PanemP co do tego jak on
                                          licytuje, bo jakoś mu sie udaje.
                                          Wujo_mike? Nowa postać objawiona w tak dramatycznych okolicznościach?
                                          • pieranka Re: Mille, prędko! 21.05.05, 21:38
                                            Mille, @ wszybko, mam pomysł!
                                            • wujo_mike Re: Mille, prędko! 21.05.05, 21:40
                                              no to szybko!! bo ja naprawdę w teren idę...
                                            • wujo_mike Re: Mille, prędko! 21.05.05, 21:42
                                              sorry, przeczytałem Mike :-) lataninę tu mam :-)
                                              • pieranka Re: Mille, prędko! 21.05.05, 21:45
                                                Wuj pracuje w utrzymaniu sieci, czy co? Milczy Wuj tajemniczo
                                            • millefiori Re: Mille, prędko! 21.05.05, 21:43
                                              Jest jeszcze drugi egzemplarz w ofercie. @ na jaha?
                                              Ebay mnie rozpuscil.
                                              • pieranka Re: Mille, prędko! 21.05.05, 21:44
                                                Poszło na Jacha!
                                                • millefiori Re: Mille, prędko! 21.05.05, 21:56
                                                  Od@jahnelam, Dzieki!
                                                  • pieranka Re: Mille, prędko! 21.05.05, 22:33
                                                    Czyli akcja?
                                                  • pieranka Re: Mille, prędko! 21.05.05, 23:03
                                                    to co, mam grać?
                                                  • millefiori Re: Mille, prędko! 21.05.05, 23:32
                                                    Tak! Prosim piknie, buy it now!
                                                  • pieranka Re: Mille, prędko! 21.05.05, 23:43
                                                    Ktos już wyleciał z tym samym przed nami!
                                                    Wysłaliśmy @ negocjacyjnego, żdamy atwieta
                                                  • millefiori Re: Mille, prędko! 22.05.05, 00:13
                                                    To ten, co jako pierwszy ruszyl do tamtej pompy!
                                                    Dzieki...

Stryj na kartonach zostaje i biblioteka IHS-u w odwodzie...:(
                                                  • pieranka Re: Mille, prędko! 22.05.05, 13:57
                                                    Od@ ci.
                                                  • millefiori Re: Mille, prędko! 22.05.05, 17:50
                                                    Juz @nęlam.
                                                  • millefiori Re: Mille, prędko! 22.05.05, 20:04
                                                    Stryj sie objawil z ostateczna odpowiedzia. NIE MA.
                                                    Wiem, w ktorych bibliotekach w Wwie jest, zostanie wydobyte i skan/xerniete
                                                  • pieranka Re: Mille, prędko! 22.05.05, 20:16
                                                    I nadal czekam, może sie ozwie.
                                                    Jeśli xero, to podwójne, zapłacę!
                                                  • millefiori Re: Mille, prędko! 22.05.05, 20:28
                                                    O MatkoZalozycielko!
                                                    Jak sie nie ozwie, nie tragedia. Wtedy skanne.
                                                  • brezly Re: Mille, prędko! 23.05.05, 08:07
                                                    Mysle, Fiori, ze padlas ofiara jakichs pogrobowcow.
                                                  • olo53 Re: Mille, prędko! 23.05.05, 09:26
                                                    To musi miec cos wspolnego z sepulkami, ale wszyscy wiedza co to sa sepulki
                                                  • millefiori Re: Mille, prędko! 23.05.05, 11:06
                                                    wszystko razem: klatwa Tutehamona, Jagiellonczyka i tworkowska oraz tajemnicze
                                                    grzyby.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka