pieranka 17.05.05, 18:23 pacz! www.allegro.pl/show_item.php?item=51169883 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
millefiori Re: Mille, prędko! 17.05.05, 18:26 LoMatkoZalozycielki! To sie nazywa wywolanie!!!! Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Mille, prędko! 17.05.05, 19:42 Olo, czy aby na pewno cylindra sie chcesz na rzecz Delfina wyzbyc? Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Mille, prędko! 17.05.05, 18:48 Z innej beczki, ale też szalenie smakowite www.allegro.pl/show_item.php?item=51368865 Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Mille, prędko! 20.05.05, 08:58 A wiec dzis wieczorem ide sie bic. Mam nadzieje, ze walka nie bedzie tak zazarta jak w czasie ostatnich 2 licytacji, w ktorych bralam udzial:) Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Mille, prędko! 20.05.05, 09:43 A nie lepiej jutro? Po co podbijać cenę przedwcześnie? Tu znalazłam rady porady dot. strategii forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=151&w=21667248 Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Mille, prędko! 20.05.05, 10:09 Lomatko! Dzieki Ten 1 dzien wyswietlony mnie skonfundowal wczoraj wieczorowa pora: ze to dzis niby ma byc dzien 0, jako ze przekonwertowalam na godziny. Inaczej jest poustawiane, np. z wizualizacja czasu, niz ebay. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Mille, prędko! 20.05.05, 10:16 Strategie stosujemy prosta i nieskomplikowana, zdajac sie na bicie automatyczne na 15 sekund przed koncem licytacji. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Mille, prędko! 20.05.05, 10:27 Musisz mi o tym opowiedzieć, bo mam zamiar zacząć kupować na allegro. A nie przyjmuję do wiadomości faktu, że ktoś miałby mi sprzątnąć sprzed nosa MOJĄ książkę. Jak już zdobędziesz tę Pompę, tu pierwsza ustawiam się w kolejce do pożyczenia / xero Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Mille, prędko! 20.05.05, 22:57 No, chetni sie mnoza. Ciekawe, ilu z nich tworzy prace mgr czy licencjacka na temat :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Mille, prędko! 20.05.05, 23:52 No wiec... powiem, ze jest to w porownaniu z ebayem, Wielka Pardubicka. 10-14 dni trwa pelna aktywacja konta. Do czasu otrzymania listu z kodem potwierdzajacym pelna aktywacje konta- droga pocztowa! nie mozna np. licytowac w ciagu ostatniej godziny, jesli sie wczesniej nie zlozylo oferty. A poza tym, druga Pompa wjechala, prawo serii, bo nie przypadek!? www.allegro.pl/show_item.php?item=51865335 Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Mille, prędko! 20.05.05, 23:54 o, tu, tu: www.allegro.pl/country_pages/1/0/kod_aktywacji.php Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Mille, prędko! 21.05.05, 00:00 Bidding dziala w dziwny sposob: powoli, nie ma opcji szybkiego powrotu na strone. Sprawdzilam pulap prowadzacego w licytacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Mille, prędko! 21.05.05, 14:33 mam nadzieję, że nie mają tego automatu licytującego, ci inni. Odpowiedz Link Zgłoś
mi_fiori Re: Mille, prędko! 21.05.05, 14:43 Kazden jeden moze miec, to jest w pakiecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Mille, prędko! 21.05.05, 19:52 Ponczocha na glowe, czarny pas wiaze w talii, za nim nunczaku i ciupaga, kastet za pazuche, bandaze na klykcie, na stopy trampki z okutymi nosami i krawedziami, sprezynowiec do skarpetki, siatka do drugiej, rozgrzewka, cwiczenie bojowych okrzykow, roza za jedno ucho, papieros za drugie, ciemne okulary, zapalniczka do kieszeni, woreczek z lekami na szyi zawieszam i, juz prawie gotowa, ide sie zaraz bic. O skutkach powiadomie. Odpowiedz Link Zgłoś
wujo_mike Re: Mille, prędko! 21.05.05, 20:49 przepraszam za wyrażenie, ale: DUPA!! ;-( pozwoliłem sobie śledzić licytacyję.... Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Mille, prędko! 21.05.05, 20:57 Ffffff.......... no granatem recznym w ucho dostalam:((((((((. Widze potezne niedorobki i braki w porownaniu z licytacja na ebayu: nie ma zadnej widocznej informacji o zmianie ceny w trakcie licytacji! Mimo sprawdzania co 3 sekundy w ostatniej minucie, nie bylo zarejestrowanego podbijania ceny! Poza tym nie ma tez pelnej historii licytacji - widocznego zarejestrowania wszystkich zgloszen, tzn. kto kiedy podbijal cene; sa tylko kwoty maksymalne, podane przez uczestnikow licytacji. Ide wiec po drugi egzemplarz, a z walkami wracam na ebaya, gdzie wszystko odbywa sie w oswietlonym rzesiscie ringu, jasno i klarownie. Howk. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Mille, prędko! 21.05.05, 21:00 Ano, dupa, i to blada, prosze wuja. A wuj tak z krzakow podgladal? Jak wuj na dziewiarstwo trafil, bo widze, ze bramka zasnela? Odpowiedz Link Zgłoś
wujo_mike Re: Mille, prędko! 21.05.05, 21:27 to długa i obfitująca w dramatyczne zwroty historia...czyli nie pamiętam... czyżby wzmianka o bramce była znacząca?? wychodzę "w teren", więc będę znacząco milczał przez resztę wieczoru... Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Mille, prędko! 21.05.05, 21:32 Noszszku... rtyna! Co to za porządki, ciuciubabka, czy co? Na ebay polskim sprawdź, może jest pompa? Ja się rozejrzę w antykwariatach i skonsultuję się z PanemP co do tego jak on licytuje, bo jakoś mu sie udaje. Wujo_mike? Nowa postać objawiona w tak dramatycznych okolicznościach? Odpowiedz Link Zgłoś
wujo_mike Re: Mille, prędko! 21.05.05, 21:40 no to szybko!! bo ja naprawdę w teren idę... Odpowiedz Link Zgłoś
wujo_mike Re: Mille, prędko! 21.05.05, 21:42 sorry, przeczytałem Mike :-) lataninę tu mam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Mille, prędko! 21.05.05, 21:45 Wuj pracuje w utrzymaniu sieci, czy co? Milczy Wuj tajemniczo Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Mille, prędko! 21.05.05, 21:43 Jest jeszcze drugi egzemplarz w ofercie. @ na jaha? Ebay mnie rozpuscil. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Mille, prędko! 21.05.05, 23:43 Ktos już wyleciał z tym samym przed nami! Wysłaliśmy @ negocjacyjnego, żdamy atwieta Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Mille, prędko! 22.05.05, 00:13 To ten, co jako pierwszy ruszyl do tamtej pompy! Dzieki... Stryj na kartonach zostaje i biblioteka IHS-u w odwodzie...:( Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Mille, prędko! 22.05.05, 20:04 Stryj sie objawil z ostateczna odpowiedzia. NIE MA. Wiem, w ktorych bibliotekach w Wwie jest, zostanie wydobyte i skan/xerniete Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Mille, prędko! 22.05.05, 20:16 I nadal czekam, może sie ozwie. Jeśli xero, to podwójne, zapłacę! Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Mille, prędko! 22.05.05, 20:28 O MatkoZalozycielko! Jak sie nie ozwie, nie tragedia. Wtedy skanne. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Mille, prędko! 23.05.05, 08:07 Mysle, Fiori, ze padlas ofiara jakichs pogrobowcow. Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Mille, prędko! 23.05.05, 09:26 To musi miec cos wspolnego z sepulkami, ale wszyscy wiedza co to sa sepulki Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Mille, prędko! 23.05.05, 11:06 wszystko razem: klatwa Tutehamona, Jagiellonczyka i tworkowska oraz tajemnicze grzyby. Odpowiedz Link Zgłoś