t-800 21.06.05, 22:49 To w opozycji do Anahelli. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gertrruda Re: Wątek stary jak świat 21.06.05, 22:55 Chyba nie będzie się tu pisać o najstarszych zawodach świata? ;) pozdrawiam gertrruda:) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Wątek stary jak świat 21.06.05, 23:42 Dlaczego by nie? Możemy porozmawiać o nastarszym zawodzie (celnika). ;-) Naprawdę jesteś ruda czy to tylko taki nick? ;->>> Odpowiedz Link Zgłoś
gertrruda Re: Wątek stary jak świat 24.06.05, 16:50 t-800 napisał: > Naprawdę jesteś ruda czy to tylko taki nick? ;->>> Kolor włosów - rzecz nabyta. Lubisz rude, mogę być ruda ;) pozdrawiam gertrruda:) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Wątek stary jak świat 25.06.05, 00:09 Ruda Gertrruda? Brzmi interesująco! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gertrruda Re: Wątek stary jak świat 25.06.05, 21:58 ba, a jak wygląda :) "To zabawne, ale dumą większości mężczyzn są dwie rzeczy, które każdy mężczyzna potrafi i robi dokładnie tak samo: upijanie się i spłodzenie syna." Gertruda Stein Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Wątek stary jak świat 25.06.05, 23:25 gertrruda napisała: > ba, a jak wygląda :) :-))) Bo cóż mogę powiedzieć. :-) > "To zabawne, ale dumą większości mężczyzn są dwie rzeczy, które każdy mężczyzna > > potrafi i robi dokładnie tak samo: upijanie się i spłodzenie syna." Upicie się to powód do dumy? Mi się jeszcze nie zdarzyło. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gertrruda Re: Wątek stary jak świat 26.06.05, 00:17 t-800 napisał: > Upicie się to powód do dumy? Mi się jeszcze nie zdarzyło. ;-) Rozumiem, że spłodzenie syna się powiodło ;) *** "To zabawne, ale dumą większości mężczyzn są dwie rzeczy, które każdy mężczyzna potrafi i robi dokładnie tak samo: upijanie się i spłodzenie syna." G. Stein Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Wątek stary jak świat 27.06.05, 07:35 Ha, ha, ha! :-D No... ale kto wie? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gertrruda Re: Wątek stary jak świat 01.07.05, 08:42 Mi bynajmniej na ten temat nic nie wiadomo. Jak bym się dowiedziała, uprzejmie doniosę ;> *** "To zabawne, ale dumą większości mężczyzn są dwie rzeczy, które każdy mężczyzna potrafi i robi dokładnie tak samo: upijanie się i spłodzenie syna." G. Stein Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Wątek stary jak świat 01.07.05, 13:50 Mi też nic o tym nie wiadomo! ;-) [BTW: żeby wstawiać cytat automatycznie pod każdym postem, skorzystaj z opcji Sygnaturka (jest pod linkiem "Moje forum" powyżej)]. Odpowiedz Link Zgłoś
gertrruda Re: Wątek stary jak świat 01.07.05, 14:28 t-800 napisał: > [BTW: żeby wstawiać cytat automatycznie pod każdym postem, skorzystaj z opcji > Sygnaturka (jest pod linkiem "Moje forum" powyżej)]. Ależ ja korzystam, tylko te kreseczki mi się nie podobają ;P *** "To zabawne, ale dumą większości mężczyzn są dwie rzeczy, które każdy mężczyzna potrafi i robi dokładnie tak samo: upijanie się i spłodzenie syna." G. Stein Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Wątek stary jak świat 01.07.05, 14:47 gertrruda napisała: > Ależ ja korzystam, tylko te kreseczki mi się nie podobają ;P Ale mnie zrobiłaś! :-| Ruda GertrRudo! ;-) A mi one nie przeszkadzają, poza tym sprawiają, że przy cytowaniu sygnaturka jest automatycznie wycinana. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gertrruda Re: Wątek stary jak świat 01.07.05, 23:26 t-800 napisał: > > Ale mnie zrobiłaś! :-| Ruda GertrRudo! ;-) Nie gniewaj się Janek :) > A mi one nie przeszkadzają, poza tym sprawiają, że przy cytowaniu sygnaturka > jest automatycznie wycinana. ;-) Ale jak to wygląda, ohyda :) *** "To zabawne, ale dumą większości mężczyzn są dwie rzeczy, które każdy mężczyzna potrafi i robi dokładnie tak samo: upijanie się i spłodzenie syna." G. Stein Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Wątek stary jak świat 01.07.05, 23:33 gertrruda napisała: > Nie gniewaj się Janek :) OK, jesteś ziomalką! ;-) > Ale jak to wygląda, ohyda :) Hm... O gustach się nie dyskutuje. :-) Dodam tylko, że te dwie standardowe dziś kreseczki oddzielające sygnaturę od reszty postu zostały ustalone na grupach usenetowych, kiedy nas jeszcze na wirtualnym świecie nie było. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gertrruda Re: Wątek stary jak świat 02.07.05, 10:21 Jako ziomal walczę z wszelkimi regułami ;) *** "To zabawne, ale dumą większości mężczyzn są dwie rzeczy, które każdy mężczyzna potrafi i robi dokładnie tak samo: upijanie się i spłodzenie syna." G. Stein Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Wątek stary jak świat 02.07.05, 22:42 Yo! Jesteś ecstra Ziomalką, tylko nie przeginaj. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Wątek stary jak świat 21.06.05, 22:57 t-800 napisał: > To w opozycji do Anahelli. ;-) W opozycji do mnie jest po Sloncu - Koziorozec a po Ascendencie - Baran:) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Wątek stary jak świat 21.06.05, 23:05 he he ryzykujesz, że T-800 się obrazi :) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Wątek stary jak świat 21.06.05, 23:42 Właśnie mówię. Jakem Koziorożec! :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Wątek stary jak świat 21.06.05, 23:43 Baran jak baran, gorzej by było, gdybym był np. Panną. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Wątek stary jak świat 22.06.05, 00:39 t-800 napisał: > Baran jak baran, gorzej by było, gdybym był np. Panną. ;-) Dlaczego? Natluklbys w tym watku sto tysiecy wpisow odnoszac sie za kazdym razem do innego przecinka i mialbys najdluzszy watek na tym forum;) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Wątek stary jak świat 22.06.05, 12:45 Sugerujesz, że jest (była) tu na forum już jakaś (jakiś) Panna? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Wątek stary jak świat 22.06.05, 19:36 Jezeli mowa o forumowiczach, ktorych juz nie ma, to przychodzi mi do glowy tylko Waga:) Odpowiedz Link Zgłoś
vanillacat Re: Wątek stary jak świat 24.06.05, 18:04 witam :) jest też powiedzenie Keaton Prawdziwą twarz mężczyzny poznaje się dopiero, kiedy się z nim zrywa ;) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś