kanuk 22.06.05, 04:52 " no gnus is good news" ps: Pierans u-bah ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vaud Re: Lew na diecie 22.06.05, 04:55 Glodny lew, to zly lew. Powiniem moze jesc lew-konie. Tez pachna. dobry wieczor i dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Lew na diecie 23.06.05, 01:39 tak, byle nie mokrej, bo jak sie nazra, to spuchna i cza bedzie performowac perforacje zoladka. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Lew na diecie 23.06.05, 12:57 bożżżżżżżż a ja myślałem ze to puchlina głodowa... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Lew na diecie 23.06.05, 20:15 Jak sie lew naje to jest gnuśny? Na bezgnusiu i impala gnu (do biegu zniewala)? Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Lew na diecie 24.06.05, 11:37 Lew-wegetarianin nalezy do lwiej lewicy? Czy lwy maja lwi geenpeace? I peace and lew? Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Lew na diecie 24.06.05, 14:16 lew_ant ,tam jest ten peace pogrzebany przez mrowki. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Lew na diecie 24.06.05, 14:29 ponadto,jak podaje GW,lew lubi tez ryby. Grube. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Lew na diecie 24.06.05, 15:26 Lew na lewiznie. A praw sie obzera? Kiedys malo nie padlem, jak majac w glowie liczne nazwiska Lewin (i Brzeski w pamieci) przeczytalem o kims kto zwal sie Prawin. Passenta ojczym zreszta. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Lew na diecie 24.06.05, 15:51 Nie nie, on to jakas hybryda lewa z prawinem. Kanuk, ja przez ciebie zwariuje!! Zaczynam sie zastanawiac nad tym czy prawnik moze wziac lewy i gdzie mieszkaja Prawantynczycy. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Lew na diecie 24.06.05, 15:58 I czy prawnik moze prowadzic procedure o zlewy czy zlewa. I czy sa sprawy o zlewy, tak w ogole. I czy z prawnikiem je prowadzi PH, czyle polski hydraulik :- ) PS: Pan Kurz siu uprasza o polonisze paszport i chce sobie do niego nabyc beret z antenka :-/// Odpowiedz Link Zgłoś