poziomk 24.06.05, 15:21 znalazl ktos kwiat paproci? ja ide dzis i jutro wienki puszczac:))))) w prawdzie wigilia Jana juz byla ale 1 dzien zwloki nie szkodzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saunne Re: kwiat paproci 24.06.05, 17:02 O 21 na Placu Teatralnym (to chyba przed Teatrem Dramatycznym) będzie koncert Kayah. A że rzeka niedaleko to można dwie imprezy w jednym zorganizować :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: kwiat paproci 24.06.05, 18:30 saunne napisała: > O 21 na Placu Teatralnym (to chyba przed Teatrem Dramatycznym) Piszesz o Wawie czy Bialym? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: kwiat paproci 24.06.05, 17:05 Na forum plażowym pisuje czasem Kwiat Paproci . Bardzo sympatyczna dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
wdv Re: kwiat paproci 24.06.05, 22:07 Obejrzałem moje dwie paprotki stojące na parapecie. Wiem, że powinienem pójść na wyprawę do lasu, ale co to za szczęście, którego trzeba szukać? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: kwiat paproci 27.06.05, 10:05 Byłem z dzieciakami na warszawskich "Wiankach". Kwiatu paproci nie znaleźliśmy, ale udało się znaleźć: karuzelę, gofry, lody, piwo jałowcowe, wojownika z mieczem i myśliwskim rogiem, gliniane kogutki i jeszcze dziesiątki innych atrakcji... Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: kwiat paproci 28.06.05, 10:51 ale ta atrakcja z piwem jalowcowym to chyba bardziej dla Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: kwiat paproci 28.06.05, 13:28 Piwo jałowcowe, według zapewnień gospodyni z Kurpiów nie zawierało alkoholu, więc mogą je pić również dzieci. Natomiast w smaku było raczej takie sobie, za mocno zajeżdżało drożdżami. Podpiwek wyrobu mojej babci jest o niebo lepszy... Odpowiedz Link Zgłoś