Gość: marek Re: 30-latka urodziła 10. dziecko IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 03.07.05, 19:26 jeszcze jedno i bedzie druzyna pilkarska....i trzeba bedzie zbierac lawke rezerwowych Odpowiedz Link Zgłoś
in_di_ra Re: 30-latka urodziła 10. dziecko 03.07.05, 19:37 A skad wiecie ze ta kobieta jest biedna?Zasiłek moze miec przyznany z urzedu, niezaleznie od własnego statusu majatkowego. Niech jej sie dzieciaczki w zdrowiu chowaja i potem zarobia na mamusie :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herbiński Re: 30-latka urodziła 10. dziecko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 19:45 toż to kaukazka Magda Goebbels Odpowiedz Link Zgłoś
maga_z Re: 30-latka urodziła 10. dziecko 03.07.05, 22:02 nie podoba mi się ton niektórych postów, obrażający tę Kobietę przyglądamy sie temu z dystansem, bo na szczęście nasza sytuacja materialna i prawdopodobnie intelektualna (chodzi tu o wykształcenie:P) jest daleka oj losów tej Pani, ale przyjżałabym się bliżej polskim Matkom ,które nie stosują antykoncepcji ,nie dlatego ,że mają z tego pieniądze ,ale dlatego że chodzą do kościoła i wierzą w księdza (mądrość władzę i nieomylność)- głupoty. ech, wkurza mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: 30-latka urodziła 10. dziecko IP: *.iele.polsl.gliwice.pl 03.07.05, 22:29 Kochani jak królik.Jest nas za dużo,ludzi na ziemi,skąd tyle głodu i nieszczęścia.Nie można sie tak rozmnożać.Ludzie powinni róznić się czymś od zwierząt.Żal mi tej kobiety.Jest biedna Zal mi tej rodziny .Jak wyglądać będzie Ziemia jeśli każda kobieta będzie sie tak rozmnażać?Zabraknie nie tylko żywności,ale wody i miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: 30-latka urodziła 10. dziecko IP: *.nowytarg.pl 04.07.05, 08:27 horror.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Skad taka pewnosc? IP: 84.43.39.* 04.07.05, 11:01 Wszyscy uzalaja sie nad kobieta albo zakladaja, ze to idiotka (ew. katolicki oszolom), ktora nie ma pojecia co to antykoncepcja, a jej dzieci wyrosna na prostytutki, terrorystow i zlodzieji... Dlaczego nikomu nie przyszlo do glowy, ze ona zdecydowala sie na te dzieci swiadomie, jest w stanie zapewnic im utrzymanie (moze nie pojada na wakacje na Capri i kazde nie bedzie mialo wlasnego pokoju, ale to nie jest gwarancja szczescia, czasami wrecz przeciwnie), znam kilka osob pochodzacych z tak licznego rodzenstwa, ktorych rodziny byly naprawde normalne, a jedyne co ich wyroznialo to dobroc i otwarcie na drugiego czlowieka. Brakuje wam tolerancji dla decyzji, ktorych nie podzielacie. Czy naprawde rzesza jedynakow, ktorzy mieli wszyystko jest szczesliwsza? Ja nie jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Skad taka pewnosc? IP: 84.43.39.* 04.07.05, 11:06 Byc moze akurat ta dziewczyna jest nieodpowiedzialna, ale nie rozumiem skad zalozenie, ze to musi byc idiotka. Przeciez w Polsce nie kazda wielodzietna rodzina to przyklad na ciemnote i brak odpowiedzialnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matematyk 104$ IP: 62.89.110.* 04.07.05, 10:08 104$/10cioro zdieci... Czyli 10,4$/dziecko/miesiąc. Złotówka na dzień na dziecko. Bez rewelacji, państwo gruzińskie nie rozpieszcza swoich obywateli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !@! Ja tez jestem z wielodzietnej rodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 11:39 i wczoraj mialam przyjemosc rozmawiac z Pania, lat 59,matka 11ga doroslych juz dzieci, która 11dziecko urodzila w wieku 32 lat.Wszystkie sa zdrowe, pomimo kleszczowych porodów, zadne nie jest nieprzystosowanym do zycia spolecznego kryminalista a Pani wcale nie wygladala na 11oro i te swoje 59lat(dalabym jej jakies 53).Oczywiscie pogratulowalam jej szczescia posiadania 11 ZDROWYCH dzieci, co pokazuje równiez, ze jakosc opieki nad matka i dzieckiem w naszym kraju nie jest taka zla.Uklony dla lekarzy i poloznych!A Pani jest z pomorskiego Odpowiedz Link Zgłoś