Dodaj do ulubionych

30-latka urodziła 10. dziecko

• Gość: marek Re: 30-latka urodziła 10. dziecko IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 03.07.05, 19:26
      jeszcze jedno i bedzie druzyna pilkarska....i trzeba bedzie zbierac lawke
      rezerwowych
      • in_di_ra Re: 30-latka urodziła 10. dziecko 03.07.05, 19:37
        A skad wiecie ze ta kobieta jest biedna?Zasiłek moze miec przyznany z urzedu,
        niezaleznie od własnego statusu majatkowego.
        Niech jej sie dzieciaczki w zdrowiu chowaja i potem zarobia na mamusie :>
    • Gość: Herbiński Re: 30-latka urodziła 10. dziecko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 19:45
      toż to kaukazka Magda Goebbels
      • maga_z Re: 30-latka urodziła 10. dziecko 03.07.05, 22:02
        nie podoba mi się ton niektórych postów, obrażający tę Kobietę
        przyglądamy sie temu z dystansem, bo na szczęście nasza sytuacja materialna i
        prawdopodobnie intelektualna (chodzi tu o wykształcenie:P) jest daleka oj losów
        tej Pani, ale przyjżałabym się bliżej polskim Matkom ,które nie stosują
        antykoncepcji ,nie dlatego ,że mają z tego pieniądze ,ale dlatego że chodzą do
        kościoła i wierzą w księdza (mądrość władzę i nieomylność)- głupoty.
        ech, wkurza mnie to.
    • Gość: anna Re: 30-latka urodziła 10. dziecko IP: *.iele.polsl.gliwice.pl 03.07.05, 22:29
      Kochani jak królik.Jest nas za dużo,ludzi na ziemi,skąd tyle głodu i
      nieszczęścia.Nie można sie tak rozmnożać.Ludzie powinni róznić się czymś od
      zwierząt.Żal mi tej kobiety.Jest biedna Zal mi tej rodziny .Jak wyglądać będzie
      Ziemia jeśli każda kobieta będzie sie tak rozmnażać?Zabraknie nie tylko
      żywności,ale wody i miejsca.
    • sandowal byznes is byznes 04.07.05, 00:36
    • Gość: gosc Re: 30-latka urodziła 10. dziecko IP: *.nowytarg.pl 04.07.05, 08:27
      horror....
      • Gość: Ula Skad taka pewnosc? IP: 84.43.39.* 04.07.05, 11:01
        Wszyscy uzalaja sie nad kobieta albo zakladaja, ze to idiotka (ew. katolicki
        oszolom), ktora nie ma pojecia co to antykoncepcja, a jej dzieci wyrosna na
        prostytutki, terrorystow i zlodzieji... Dlaczego nikomu nie przyszlo do glowy,
        ze ona zdecydowala sie na te dzieci swiadomie, jest w stanie zapewnic im
        utrzymanie (moze nie pojada na wakacje na Capri i kazde nie bedzie mialo
        wlasnego pokoju, ale to nie jest gwarancja szczescia, czasami wrecz
        przeciwnie), znam kilka osob pochodzacych z tak licznego rodzenstwa, ktorych
        rodziny byly naprawde normalne, a jedyne co ich wyroznialo to dobroc i otwarcie
        na drugiego czlowieka. Brakuje wam tolerancji dla decyzji, ktorych nie
        podzielacie. Czy naprawde rzesza jedynakow, ktorzy mieli wszyystko jest
        szczesliwsza? Ja nie jestem...
        • Gość: Ula Re: Skad taka pewnosc? IP: 84.43.39.* 04.07.05, 11:06
          Byc moze akurat ta dziewczyna jest nieodpowiedzialna, ale nie rozumiem skad
          zalozenie, ze to musi byc idiotka. Przeciez w Polsce nie kazda wielodzietna
          rodzina to przyklad na ciemnote i brak odpowiedzialnosci.
    • Gość: matematyk 104$ IP: 62.89.110.* 04.07.05, 10:08
      104$/10cioro zdieci... Czyli 10,4$/dziecko/miesiąc. Złotówka na dzień na
      dziecko. Bez rewelacji, państwo gruzińskie nie rozpieszcza swoich obywateli
      • Gość: !@! Ja tez jestem z wielodzietnej rodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 11:39
        i wczoraj mialam przyjemosc rozmawiac z Pania, lat 59,matka 11ga doroslych juz
        dzieci, która 11dziecko urodzila w wieku 32 lat.Wszystkie sa zdrowe, pomimo
        kleszczowych porodów, zadne nie jest nieprzystosowanym do zycia spolecznego
        kryminalista a Pani wcale nie wygladala na 11oro i te swoje 59lat(dalabym jej
        jakies 53).Oczywiscie pogratulowalam jej szczescia posiadania 11 ZDROWYCH
        dzieci, co pokazuje równiez, ze jakosc opieki nad matka i dzieckiem w naszym
        kraju nie jest taka zla.Uklony dla lekarzy i poloznych!A Pani jest z
        pomorskiego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka